år 2007


Ärets bästa :  phagen-crew (4ever), SPID2, speciellt Ida, Sofia, Ek, EC. Min kräftskiva, hehe ja det var mums. P&L <3 , kickboxningen, guitar hero, Maja mm, flytten till Hagaberg, delar av SPJU2 (ni är så gosiga) , msn-robin, The holiday, sommarens cashflow, japanmix, Tekken, Åhus. Mamma, pappa. Nirvana, Niccokick, Johnossi. Sushi.

Årets sämsta : Matte B (eller ah alla b-kurser egentligen) , CF- ständigt återkommande, folks alkoholvanor, tabletrashingen, förra nyår, bristen på snö, hemresan från P&L (mitt absolut värsta minne) , skitsnack, curling, vodka, Nautilus, känslor, jens och marcus tjat om bowlingbilderna hehe.

08, lets do this.


REALISATION

Lyssnar på Justice, tänker på reor. Många säger att dem hatar reor, jag menar mer att dem är meningslösa. Man vet ju redan innan man man går in i affären att rea = bottenskrapet, det ingen har velat ha, skiten som legat på golvet (detta gäller främst H&M) Men helt plötsligt så vill folk ha skiten, bara för att priset är lägre. Alltså, kläderna är fortfarande lika fula men folk vill nu ha dem iaf. Hm... Sen finns det såklart bra reor, problemet med dem reorna är att de varar i cirka 15 minuter innan affären förvandlas till ett slagfält, ett väldigt brutalt slagfält. Så tro inte att kvinnor inte kan kriga, för det kan vi, när det gäller viktiga saker.

image114

Jag vet inte vad jag ska säga.
Hur jag ska säga något.
Vad ska jag säga?
"Hej, jag fawking adore you"
Nått sånt, tål att filas på.
Inatt, ensam inatt.

Nu ska jag läsa snabba cash.


nyårsmusik

Jag skapar just nu den ultimata nyårsplattan, den ska bara svepa folk of their feet och alla ska tänka "AHMAYGAD, VILKEN JÄLA NAIZ PLATTA!" Musiken ska göra mitt nyår. När jag söker på internet efter nyårsmusik verkar dock inte google vilja ge mig den ultimata nyårsmusiken eftersom den frekvent föreslår Europe - final countdown. Om det är någon som med all säkerhet inte ska närvara vid mitt nyår så är det Joey Tempest.


Nu föreslår man även " Champagnegaloppen Komponerad 1845 av HC Lumbye (1810-1874). Nyår förvandlades hastigt och mindre lustigt till en historielektion med så kass musik att alla lackar och går hem, det var matilda lundgren som förstörde deras nyår.


Help me out over here, det måste bli groovy.

image113

happy tree friends


(jag och jens är mest inne på renen & eh kolla den rosa kanten, hi-tech)

Jag fick min Burtonbräda till slut *gladtjej90*

men städa då unge...

Idag tog jag tag i mitt liv och städade badrummet här uppe, eller man kanske ska säga att jag rensade badrummet här uppe. Rensade det från lotionflaskor, parfymer, foundations som innehåller en mikromilliliter vätska, eftersom jag inte har haft hjärta att slänga dem innan. Jag lämnade badrummet med en känsla utav tomhet, mamma prajsade the lord. Något som skrämde mig var hur groteskt mycket brun utan sol jag äger, trots att jag i princip aldrig använder det. Man kanske skulle tjäna lite deg på tradera? "10 liter kvalitativ brunutansol säljes till ett bra hem"...

24/12 2007

Så var julafton slut igen då, det är väl nu man förväntas gå ner i årets djupaste dödsdepression, hata sin egen och alla andras existens för att till slut skylla det hela på judarna. (ja, man skyller ju allt på judarna i den här världen) MEN, inte den här julaftonen, jag mår förhållandevis bra, om man bortser från en uppblåst mage och ett ständigt behov att kissa efter att ha druckit 5 liter julmust. Små saker i sammanhanget. Det har varit en bra julafton, även om jag inte tänkte på Jesu fantastiska födelse en enda gång. Men man får vara tillsammans, sitta till bords och äta tills tarmarna strejkar samtidigt som man lyssnar på bostadsbidrags-prat och pekar fuck you åt sin lillebror som blivit påtvingad en brun skjorta. Det är en riktig julafton det, det är naiz.

image112

somliga bah har disco inferno i granen

02.30

Skulle nyss dricka lite vatten. Fyllde ett glas som stått i mitt rum i minst en vecka (tidigare innehåll var lite svårt att avgöra...) hursomhelst så skådar mitt öga att en sån där satans bananfluga ligger och snorklar på ytan innan jag hinner dricka. Flugluder. Jaja, om jag ska överleva morgondagen, dvs julafton på ett värdigt sätt så borde jag väl gå och lägga mig nu. Det ryktas om att vi ska få ett buzz i julklapp, då måste man ju vara bäst och vinna och det lär jag ju inte göra om jag är trött som en uggla. puss.

where i stood

Jag promotade getter och tyckte att robin skulle köpa en. Så jag skickade.. några bilder. Tråkig reaktion.

Robin säger:

men snälla sluta jag tycker inte om getter

image111

dan' före dopparedan'

Okej, det är dagen innan julafton, jag har inte slagit in en enda julklapp. Blir så jävla irriterad i affärer där dom inte slår in sakerna åt en. Kalla mig bekväm. Värst var ändå på intersport där en hyperventilerande praounge skulle slå in ett t-shirt åt mig. Killen hade att döma av tekniken aldrig slagit in ett paket förrut i hela sitt liv. Förmdoligen bara slängdes han iväg till paketbordet utav den elaka personalen på intersport i Moraberg (jag har själv praoat där och vikt ungefär en miljon par långkalsonger) Han använde ungefär en kilometer tejp, vek tröjan helt fel, använde trasigt inslagspapper och satte på en halv ettikett? Jaja, det var ju bara att flina lite och säga "tack och god jul". Kände att jag inte hade lust att ödelägga en människas (i det här fallet nästan obefintliga) självförtroende tre dagar innan julafton. Fast paketet är till min lillebror så det får fortsätta vara sådär fult. Tacka vet jag presentbordet på intersport i Södertälje, där står det en rejäl kvinna som kan slå in paket.

dan' före dan' före dan' före dopparedan'

Igår bjöd Sofia mig, ida och en del av basketligan på fika. Mysiga tjejer, mysiga mackor. Tack Sofia!

På kvällen hade jag väldigt ont i magen men eftersom mamma vägade laga annat än julmat (som jag inte fick äta) så tvingade jag catrin att följa med mig till Mc donalds. Väl där möttes vi av de vanliga fredagshängarna som står utanför donken, är ungefär 14 år och dricker öl. Åh ljuvliga ungdom. Efter det åkte jag hem till Jens och lyssnade på pling-plong musik ett tag.

Idag bakade vi en massa saker. Catrin tillverkade världens största julgrispepparkaka och emelie gjorde en äcklig russinboll. Jens sprang mest runt och städade som ett torrt skinn medans marcus filosoferade om vårat nyår i soffan. Nu blev det här ett sånt här "det här har jag gjort idag"-inlägg. Men whatta, det är ju jul.


julget

hehe, nu vet jag vad jag (borde) ge catrin i julklapp.

image110

http://memyselfandstyle.blogg.se/1198101692_ass_nr_jag_var_i_pari.html?F8D1F578-9C82-1F14-34F28485B5E97ED4

(jag är så bra på att länka) killen gjorde det.

with a fire in his heart

För alla intresserade är det sumo-brottning på eurosport nu.

Idag stod jag i bankomatkö två gånger, i 15 minuter. Då handlar det inte om att det är lång kö, det handlar om att folket i kön sölar as much as possible. Jag menar hur lång tid kan det ta att trycka in sin kod, beloppet och trycka på "klar"? Vissa står där och tänker igenom hela det sjunde inseglet noggrannt och för anteckningar innan dom först gör ett saldoutdrag, tar ut pengar och till sist ett saldoutdrag igen. Det dem inte verkar förstå är att om man tar det första saldolappen minus pengarna man tar ut så får man ut det nya, mer tragiska saldot utan att försena alla redan asirriterade människor i kön bakom sig. Bespara mig från vissa puckons tröghet, snälla. Men, som tur är har jag en idé. Såhär i jultider när bankomaterna går varma 24/7 så borde man antingen ha en hejaklack vid sidan om som stressar den som tar ut pengar att göra det fett snabbt. Eller så borde man som på Mc donalds spela stressande musik så att folk får magsår efter 3 bankomatbesök och skyndar sig för att inte förblöda inifrån.

Mm, tål att tänkas på.. snart ska jag göra hemmagjorda köttbullisar med min mamma.
Mm, sen ska jag göra något med catrin och jens.


åhja

Det här säger ganska mycket om min situation och ambition i matte B just nu. Blev nyss informerad om att det inte bara finns andragradsekvationer utan även tredjegradsekvationer. Döda mig långsamt. Jag har bestämt mig för att på fredag gå på en extra mattelektion. Ja, ni läste rätt, jag ska spendera min första lovdag med att gå på volontärmatte. Nu vet jag att det definitivt finns flera stycken som verkligen vill döda mig, så jag behöver inte be om det längre. (en av dem är Erik som jag även vill passa på att gratulera för "dagens tistel", fantastiskt)

matilda säger:

jag siktar liksom på g.. kanske g minus, bara jag får g i betyg

matilda säger:

men det är ganska svårt

matilda säger:

jag är ganska trög

robin. säger:

vad förstår du inte då?

matilda säger:

.. ja det skulle väl vara allt då

Dagen konversation nummer två :

Vi ska ha halvklass i svenska som är uppdelat efter klasslistan.

Naosil : Men vaddå, Ida har inte du också lektion nu?
Ida : Nej, mitt efternamn börjar på W...
Naosil : Jaha, jag heter Naosil Hannah med H, har jag lektion nu då?

Okej, det var kul då.


människor..

Med all respekt åt jante-lagen, vartfan är folks känsla för saker? Saker i allmänhet. Typ som, man snackar inte skit om sina vänner (som man lovordat att man älskar över allt annat), man har inte på sig rosastickade benvärmare i kombo med röda mockastövlar, man tittar inte på bigbrother-klipp på youtube, man står för sina handlingar och lappar ihop konsekvenserna så gott det går, man skriver inte på sin blogg att människor är horor (även om man är allmänt krossad utav personen), man äter inte körsbärslikören i alladinasken, man har inte sex med sin kompis pojkvän. Vad är det folk inte förstår? Okej att folk gör misstag, okej att folk klantar till det ibland. Men vissa människor verkar göra det om och om igen.

(ja, jag gör också misstag)


i don't want a lot for christmas, only måns zelmerlöv

Alltså JUL, helnaiz. Idag tittade jag och Jens i skolkatalogen och så tänkte vi på hur många konstiga (alltså vissa är verkligen askonstiga) människor det finns i Södertälje, som man inte har en aning om vilka dem är. Ärligt talat så skiter jag i dem. MEN, sen finns det ju en massa coola människor också som man inte vet vilka det är, hehe, ni kan väl höra av er? MEN NI SKA FÖR GUDS SKULL INTE LYSSNA PÅ EMOCORE ELLER ÄLSKA LACKPUMPS. Ibland behöver man missbruka caps lite random sådär, för att sätta ner foten och så.

Vad har ni köpt till era pappor i julklapp? Helst något som finns att köpa i Pershagen och som inte klostar över 50 kr. I akut brist på dineros och tid. (eller fan jag har mer tid än någonsin men jag får utslag av trånga julhandlingar och dyra bankomatuttag)  

Sam

min katt har fastnat innuti en byrå, nu måste vi plocka isär hela grejen. Smart kisse.

jens

åh, ibland får man hjärnsläpp och så blir man världens hemskaste människa.
Men grattis på 17årsdagen, du är världens bästa av alla bra.

image109

lisa miskovsky - acceptable losses

Couse you ripped me appart and I ran for my life couse I had to
My heart won't stop bleeding and I'm no longer sure if i want it to

image108

matilda&sofia gjorde kvällen


Ni vet väl att man har vänner.
& att man har man "vänner".

Igår var vi hemma hos Anton (gracias anton!) och lite hemma hos erik. Vi lyssnade på en 14 (?) minuter lång version av "vi två, 17 år", spelade singstar och sådär. Bara trevliga människor.

S : Alltså jag ser inget!!!!!!!!!!!!!!!!
M : Men vafan?
S : Oj, ja nu blev det bättre. Jag öppnade ögonen.


"the good times we shared, were they so bad?"

sjätte februari. Niccokick kommer igen, mums.

Jag har lovat min kära vän mickaela ett "din-mamma-skämt" ganska länge nu och jag kände att ikväll är det dags : Din mamma är så fet att när hon simmar i havet kommer blåvalar fram och börjar sjunga "we are a family".

om man inte är lika trött på din-mamma-skämt som jag är : www.dinmamma.se


du gamla, du fria, du smällfeta ko, du lever på chips och coca-cola... mog1.

Jag & Catrin hade ett långt samtal om nationalsånger. Det första vi kom fram till var att Storbrittannien helt klart borde byta sång från "God save the queen", till "rule brittannia", dagens statement. Sedan kom vi på att vafan det är fusk att USA fick komma med en ny, förbättrad nationalsång och vi har kvar våran gamla tråkiga dänga. & vad är grejen med "ja, jag vill leva jag vill dö i norden", för guds skull jag skäms över att behöva inkludera Finland i vår nationalsång. Man borde skriva om den till "ja, jag vill leva jag vill dö i Sverige". Känns ju helt klart mycket mer, svenskt och underbart nationalistiskt. Vad är förresten baktanken med nationalsånger överhuvudtaget?! Ingen nationalsång är ju bra (och det kan jag ju säga eftersom jag har hört alla) Vi borde ha "fångad av en stormvind" eller "waterloo" som vår nationalsång. Vad säger ni, matilda for kulturminister? Lär ju komma några konservativa muttor och sätta käppar i hjulet för min geniala idé, det är då det är bra att ha upprättat ett svenskt CIA...

http://tinpan.fortunecity.com/albarn/935/national.html
Alla nationalsånger som finns... utan sång i synthversion.


"yeas, take a walk, take a valium pill"

Ni vet sånna där kvällar när man verkligen inte känner för att gå och lägga sig och skiter i hur trött man kommer att vara dagen efter? Det är en sån kväll ikväll. & ni vet när man har så mycket att få ur sig som man inte vet vad man ska göra med? Så är det också. (nu tänker väl alla, "fan skaffa en dagbok", hell no, ni får stå ut med mitt gnäll ibland) Det värsta är att jag inte har något att gnälla på, allt går så bra, sånt där äckligt flyt. Problemet är att inget händer what so ever, jag är inte kär, eller ledsen, eller arg, eller jätteglad, mest tom. Jag har liksom inte varit i "äta två liter glass"-tällståndet på evigheter. Ge mig lite drama, någon?

och en sekund står hela dansgolvet still och du är över mitt förstånd


memories

So what's wrong
with looking through bars
when you're devoted
to your crime?


image107

wanna be bissy

Jag har aldrig förstått folk som är upptagna och viktiga hela tiden. När sådana människor redovisar sitt veckoschema (oftast på eget initiativ) känner jag mig så oerhärt obetydlig att jag börjar ljuga lite. När det är min tur att rabbla upp veckans händelser brukar jag lägga till en, eller kanske fyra otroliga event som känn så pass viktiga att jag iaf kommer upp till hälften utav den andre personens viktighet. Jag förstår inte hur vissa människor kan ha så mycket att göra? Jag är fan alltid ledig och har alltid tid att göra saker... Ibland är det tll synes ointressanta människor som bara börjar kräkas upp asviktiga och betydande aktiviteter, då blir jag lite lätt deprimerad. Hur kunde jag bli så oupptagen? Jag måste helt enkelt signa upp på någon volontäraktivitet, så får det bli.


MTV

Helt seriöst, årtiondets mest pinsamma  tv-program : Next & dismissed. Whats up med det konceptet liksom?! Två eller flera slynor i bootcutjeans som fjäskar för en kille med hästtänder och har hångelparty på första dejten. Åh, jag blir så frustrerad. Förstår människorna ingenting?! Hur världen fungerar, logik, tyngdlagen? Men framförallt : var är känslan?

Imorgon ska jag och Sofia åka RÄTT buss (puss) till bollhallen. Sen ska vi kolla på Idaho!

tjejer

Åh, tjejer är så jobbiga och konstiga och krångliga. Liksom stay-ups, brun utan sol och concealer, jag orkar inte. Vadfan är en concealer förresten? Små puffiga klädsaker och kilklackar och små blommor... prutt.

image106

*< :o]

Åh värsta pepp-måndagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! not. Men den var inte så himla jobbig iaf. Fick gå hem från skolan eftersom jag missade 753an, allt detta krångel för att jag och my darling Sofia ska få spela tennis på torsdag. Kan sluta lite hursomhelst antar jag... forehand? Peppade Elvis hela vägen hem (10 min) ställde mig i köket som en riktig kvinna och stressade ihop en kycklingsallad till mig och la familia. Nu visade det sig att jag inte alls behövde stressa eftersom min träning är inställd idag. Jag som var så pepp =( Så nu ska jag dra till gymmet (och nej, jag tränar aldrig ordentligt där men man har iaf gjort nått) häjj häjj.

...

okej, badmintonhallen med familjen nästa. Det går nedåt.

missy higgins - unbroken

Sitter här och trycker i mig resterna av gårdagens pizza och luktar på mitt luktljus. Robin är världens bajsnödigaste människa och loggar inte in på msn även fast jag har bett  honom, utan svärord 3 gånger. Hur kunde vi leva innan msn uppfanns? Finns ju liksom inte på kartan att jag skulle ringa honom nu, även om jag har mycket intressant att säga. Det är helt enkelt fysiskt och socialt asjobbigt att prata i telefon om man jämför med msn. Då kan man dessutom hålla käften när man tröttnar på en människa.

Ikväll har jag spelat britney's dancebeat med mina vänner. Sen sög jag på en stark groda så länge att jag fick sår på tungan, nu vill jag sluta leva. He, skoja. Men jag blir ju deprimerad när jag inte kan äta saker! Å andra sidan blir jag deprimerad när jag går upp i vikt av det jag äter så det gåller att ligga på en bra balans, ett stabilt medelvärde. Jag får väl kompensera det här med en mega-asstor-feting frukost imorgon.

Nähä, bajsrobin kapitulerade väl till sängen vilket betyder att jag är ensam on the world wide web. Kanske borde skapa en ny lunar och skriva något kul på klotterplanket. Typ," [email protected] är askåt ADDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! (hon har cam oxå)" det var en av mina stora favoritsysselsättningar på den gamla goda tiden. Antar att man har mognat... eller nej fyfan vad kul det skulle vara.


image105

avtryck

Vi träffar nya människor varje dag, vissa gör intryck på en, andra inte. Vissa gör djupa avtryck innuti någonstans, som förmodligen kommer sitta djupt placerade hela livet. De flesta människor viftar vi bara bort med en ytlig kommentar och tänker inte mer på det. För alldeles för många år sedan träffade jag en kille, som jag fick min första kyss av. Han gjorde under den tiden värsta mega-booster -avgrundsavtrycket i mig. Han lever inte idag och därför är jag så glad att jag lät honom göra så stort intryck på mig, det finns fortfarande mycket där att hämta. Poängen är att fan, ingen vet hur saker och ting slutar, släpp in folk, låt dom ta plats och ägna tid åt avtycken dem gör hos dig. En vacker dag behöver du dem.

åh härliga sjukdom

Och veckans samtlsämne har varit : ... könssjukdomar!! tata. (och gammal köttfärs men vafan ingen dog ju av den liksom?) Jag tänkte därför ge er lite "bra att veta" -fakta om just könssjukdomar.

-Södertälje är den stad i Sverige där det frodas flest kamydiabakterier. Verkar nästan vara ett måste i var mans bralla på det här stället.

-Sverige ligger på fjärde plats i hela världen på listan som handlar om hur stor procentandel utav befolkningen som någon gång har haft en könssjukdom. (Resten av norden ligger 2a,3a,4a och 5a med normännen i topp)

-Hela 18% av Sveriges befolkning har någon gång haft en könssjukdom.

Jag känner att det här bara blir värre och värre så jag slutar nog nu...

(45% av svenskarna blåljuger även och säger att dom är nöjda med sitt sexliv)
Siffrorna kommer från Slitz.

raida?


M : Men imorgon kollar vi bara på idol och sådär va?
C : japp!
M : Du kan väl försöka ragga lite på jens och marcus?
C : Nämen alltså dom ska "raida"
M : Jaha...
C : mm
M : Eller vaddå "raida"?
C : Ah på wow. Man går tydligen in i en jättestor grotta och möter jättesvåra monster och får en massa jättebrasaker. Eh, typ så.

image104

det är mina män det.

k2

men hallå ge mig dårå.

image103

the first of the gang to die

Två timmars kostföreläsning at igelsta med en fräsch brud som för en gångs skull lärde en något vettigt. Jag kommer säkert hålla på mig nyttighet i fyra timmar nu! Är kaffe nyttigt? Okej alla Colin "vi pluggar varje dag och igelsta lär sig inget" elever, jag har nyss avslutat en pluggperiod på ungefär 3 timmar, det var kritiskt mot slutet men jag klarade det. (och lyssna inte på erik när han säger att vi inte har något att göra, för det har vi men han lyssnar för mycket på mp3 på lektionerna och uppfattar bara ca. 23% av det lärarna säger) However, nu lyssnar jag på morrisey med min padre och ska nog äta något asnyttigt. Måste bara få säga att jag ser fram emot Luciatåget! Grattis till Emma och pepp till Ida, you can do it.

image102

var tvungen...

a glass of water longing for the ocean

Förmiddagen spenderades på gymmet, tro det eller ej. Där kunde jag konstatera att jag har varit på gymmet 85 gånger på ett år och 4 månader. Det betyder att jag har varit på gymmet 0,119 gånger om dagen, bra eller dåligt? Annars har det varit en väldigt tråkig dag och jag kände mig mest som en värdelös människa eftersom jag inte har tagit tag i någonting överhuvudtaget.. förutom att höja min rating i betapet och gjort några bra försök på tetris, det var väl allt. Förutom att jag har ätit ett kilo mandariner så nu bränns det i min gom. Efter middagen hade jag spagettikrig med min lillebror och efter att han fick in ett snyggt kast rätt i mitt ansikte bestämde jag mig för att arrangera en feg hämnd. Max säng är full med spagetti, HAHA där fick den fula ungen för att han kastade spagetti på sin storasyster.

Onsdag imorgon, hurra?

Jag ger en youtube-video åt jens. "Charliiiie?"


hästis...

På sista tiden har jag varit grymt sugen på att börja rida igen. Jag vet vad ni tänker, HÄSTIS HÄSTIS (mitt allround smeknamn på mellanstadiet)  Jag har faktiskt haft en häst, han hette Diablo och var en elak bajskorv. Han slängde av mig jämt och en gång bröt han min stortå så jag började hata ridning och ville skjuta min häst. Men jag hade ändå grymt kul, vi gallopperade på åkrar och hade det precis som i hästfilmer. God, jag är verkligen en hästnörd down deep inside.

Pappa jag vill ha en ponny i julklapp, ge mig en.
 
image101


söndagkväll igen

Sitter och tittar på "en fri kvinnas bekännelser", är en självbiografisk dokumentär om en kvinna som bara reser runt och är kvinna. Åh, jag gillar det. Är så trött på Pershagen och Södertälje just nu. Men men, slut på gnället, imorgon väntar ju två timmars morgongymnastik för hjärnan i form av geografi med Per! På tal om ironi, det mest irriterande man kan råka ut för måste ju vara människor som inte förstår sig på ironisk humor. Hur kan dom ens tycka att något är kul?!

sovgott alla hoes.
känner mig helt klart 2cool4school..
gah, no offence spid2 men vi behöver ett break,
det är inte er det är fel på, det är jag.

i'm the world's greatest

Natalie 4 år lägger en filt på kissen som ligger och sover och frågar :

"Morfar, vill du ha ett täcke när du blir en katt?"

Släktadventsfika idag, lika vilt som vanligt.



åh, tack för att jag har så normala vänner.

Ikväll har jag spelat tekken med jens och marcus, jag kickade deras ass.

mm fest litegrann

Robertas fest var mucho trevlig! Roligast av allt var ändå när Roberta fick typ 10 chokladkalendrar. Alltså, tänk er världens lyckligaste människa, tänk er ett gatubarn i Riga som har fått en årsförbrukning makaroner och köttbullar, där har ni Roberta med 10 chokladkalendrar i famnen. Det blev mycket vin,veva och en udda blandning folk som blev bra. Partyprinsessan mickis följde med mig hem och skedade hela natten, äntlligen.

RSS 2.0