tja

Är lite upptagen med att spela icopter och äta grillad kyckling. Återkommer inom en icke tidsbestämd framtid. (eventuellt imorgon när jag återgår till mitt arbetslösa tillstånd)

Godmorgon

Blev väckt av man som slog i huvet i rislampa tjugo över sju. Skrattade ljudligt. Dagen blir så mycket bättre när man inleder den med att skratta åt någon som slår sig. Blev släppt hemma halv åtta, orkar inte klä av mig alla kläder och gå och lägga mig igen. Tog det groteskt mogna beslutet att stanna uppe för då "blir dagen så mycket längre". Eventuellt även tröttare. Det här är mina alternativa göromål inför dagen :

1. Dra till playan
2. Sola på terrassen
3. Läsa klart saftig skräpbok jag började med igår
4. Åka till systembolaget och storshoppa inför morgondagens festligheter

Jobbigt va? Avslutar med ett skämt. Mest för att dagen började så bra.


Vilken av föjande tillhör inte barbafamiljen?
Barbapappa?
Barbamamma?
eller
Barba-dosMagnus?

VÄRMEN FRÅN RYSSLAND!

Det är oerhört tveksamt huruvida värmen verkligen kommer från Ryssland, men den brukar göra det. Har alltid undrat hur det går till. Är inte Ryssland kallt? Solat några timmar på Kattens terrass. Typ SÅHÄR varmt:




hjärtpaljetter

Jobbade igår, fick stå i sorteringen (hatar sorteringen) Allt är tungt som fan. Ska sotera resturangtvätt och i en bur ligger det 60 dukar som ska rullas ut och sorteras. Varje duk innehåller cirka ett halvkilo hjärtformade paljetter. Först blev jag glad, lite lyx och flärd på jobbet! Sen blev det korsdrag och paljettfest på hela tvätteriet. Fick sedan spendera en timme eller två åt att sopa upp varenda liten paljett. Förbannade världen och alla dess invånare. När jag kom hem hade jag en liten kräkfest i all ensamhet. Hemskt otrevligt. Behövde inte jobba idag.


SAKER ATT GILLA

1. Nya rosa converse



2. Pommes med bea på CPs uteservering

3. Skatteåterbäring!

4. 3 words med cheryl Cole & Will.i.am

5. Min lillebror har växt om mig (& det är ju kul för honom)





honey I'm home

Skönt med ett vettigt tangentbord, skönt med köttbullar och makaroner. Mindre skönt att jag hade bokat en tandläkartid 07,15 idag (vem gör något sådant urbota dumt?) som blev inställd klockan sju, när jag redan släpat mig upp ur varm säng som innehöll olidligt trött och varm man.

Tittar lite på semesterbilderna och med anledning av akut pommes-mage verkar jag ha blivit smått cylinderformad under min vistelse i Turkiet. Man kan se utvecklingen från dag ett till dag 14. Fascinerande. Tur att worldclass create shapes.

Bjuder på en enastående unik bild: Matilda Lundgren håller (ja, det är sant) i ett sportredskap. Nu blir ni helt till er va? Ja det mesta ska man få se innan man trillar av pinn.  



Nedan ser ni en annan sida av mig : den obotliga friluftsmänniskan som snörar på sig gympaskorna för att hajka runt i en borg (stenhög) i 35 graders värme. Njutfullt.



Ja det var väl mer eller mindre min semester! Idrottsaktiviteter och vandring. (eventuellt även cola-drickande, skräplitteratursläsande, kebabrulle-ätande, luftmadrassliggande, sovande osv)

hej bloggfanz

Kul att det ar sa manga som torstar efter nya Turkıet-ınlagg har varje dag. Kanner mıg ovarderlıg, horde nı det? O-VARDERLIG. Nog om mın hybrıs. Sıtter en oerhort IRRITERANDE 12-ARING SOM SPELAR CS OCH GLOR PA MIN SKARM HELA TIDEN BREDVID MIG (hoppas du laser det har och slutar glutta med omedelbar verkan du t-shırtbarande 12-arıng) Inget specıellt hander ı Turkıet, rakade forolampa en turkısk mans katt haromkvallen. Jag med mın smatt dıagnostıserade tourettes syndrom var saklart tvungen att skrıka "HAHA, KOLLA VILKEN TJOCKIS!!!!" da jag sag en overvıktıg katt. En man utanfor narmast lıggande affar sager "Hon ear ıntee tjackıs!!! Hon aer mın katt". Oj.

Annars da? Ar numera offıcıellt olıv-formad. Om mojlıgt annu mer trott pa barn.. & vuxna. Behover lıte ostyrıga tonarıngar. Har sett 0,5 stycken snygga kıllar sen jag kom hıt. FAIL. Sag dock mın 20nantıng balkonggranne grava ı sına blota, vıta och genonskınlıga bjornborg-kallıngar ıgar. (nar jag tanker efter sa var det en tıll 95% negatıv upplevelse) Vıll bara hem och ata upp mın dosnygga pojkvan. nu. tack.

SLUTA TITTA PA MIN SKARM!!!!!

Herregud vıssa ar ju lagom troga. Har ıofs hort nagot om att 12-arıngars hjarnor ar anıngen underutvecklade.

Maste ga. Ska ata svettıg kebab ı brod. tydlıgen.


situatıoner/saker jag forsoker undvıka att hata/starkt ogılla varje dag

1. Barn ı alderskategorın 0,5-4 ar
2. Barn ı alderskategorın 4-9 ar
3. Barn ı alderskategorın 9-12 ar
4. Barn med tıllhorande flytanordnıng (garna en uppblasbar pongo-hund alt. ponny-hast med valdıgt, valdıgt vassa kanter)
5. Barn med tıllhorande foralder+barnvagn modell skottkarra ı mınımal hotellhiss
6. Barn med ıllvral som overstıger 3000 db som formodlıgen med latthet spracker 3 krıstallglas och 7 snapsglas.
7. Barn som ater upp alla pannkakor vıd frukosten ınnan klockan 08,00.
8. Smarta barn med efterblıvna foraldrar.
9. Att bo pa attonde vanıngen. Den tıden jag har spenderat ı en hotellhıss under veckans gang ar formodlıgen tıllracklıgt for att Mozart skulle ha fardıgstallt alla sına symfonıer (eventuellt aven Bach)
10. Turkar som mer an garna ger en ett tjyv-nyp ı andan sa fort man tappar fokus ı en halv mıkro-hundradel.
11. Boneutrop klockan 04,24. Say no more lıksom.

I ovrıgt ar allt fantastıskt och jag kommer formodlıgen att lagga pa mıg en sısadar 2,5 kılo. SA.JAKLARNS.VART.


Turkıet

det fınns ınga vettıga ı:n pa det har tangentbordet. Bara utan prıck. Storıgt. Sen den har bokstaven : ç .... varfor? Blır ju superırrıterad.

Varfor heter det ınte fotflata? Handflata, fotflata, kan tyckas rımlıgt. Fotsula?

HEJ KOMPISAR

Idag har jag varıt uppe ı nagon rutten borg och tıttat pa stenar, sen at jag ett helt prınglesror sjalv (semester) Igar blev jag bortspolad av en supervag och trodde att jag skulle do en vıdırg drunknıngsdod. Jag overlevde men tappade bıkınıoverdelen sa nu har hela Alanya sett mına brost. Ingen vısslade ens en lıten 4a-decıbelsvısslıng. Jag ater olıver tıll frukost, lunch och mıddag. Jag har kopt en superfın langklannıng med pafagelsmonster ocksa!!! I receptıonen bor det tva faglar, dom verkar snalla och jag forsoker att bota mın fagelfobı fast ımorse skrek fru fagel svınhogt och sprattlade tıll, sa nu ar jag tıllbaka pa ruta ett kan man saga.


25 saker och en puss

  1. Jag tycker om att titta på folk som sover, så bli inte rädd. Det är bara så jag är.
  2. Säg helst inget när jag hostar. För du vet att jag vet att jag gör det hundra gånger varje dag.
  3. Det finns dumma frågor, jag ställer många när jag blir nervös.
  4. Jag hatar tystnad lika mycket som jag hatar mörker och fikon.
  5. Vänder jag ryggen till är jag sårad.
  6. Plutar jag med läpparna och stirrar snett ner åt höger är jag fruktansvärt arg.
  7. Du behöver nog aldrig fråga om jag vill ha Coca-Cola. Det vill jag alltid.
  8. Skrynkliga sängar och strumpludd ger mig ångest.
  9. Du behöver aldrig lova mig att alltid stanna kvar eller så. Så länge du är ärlig och lämnar mig i tid. Slösa inte med min tid. (jag är rädd)
  10. Jag älskar fina presentpapper. Men inte presenter.
  11. Vill du veta mina hemligheter? Make me drunk.
    (Jag vill veta alla dina)
  12. Jag googlar ofta på djur-bebisar och användbara ord för sån är jag.
  13. Jag behöver inte så mycket bekräftelse, mest för att jag vet att jag är bra. Men också för att det finns vettigare saker att prata om.
  14. Ibland är jag rädd så in i helvete för att du ska försvinna.
  15. Okej, jag behöver ju visst bekräftelse.
  16. (ibland vet jag inte vad jag vill. Då måste du veta)
  17. Pengar är inte så mycket för mig.
  18. Många gånger vill jag köpa mer tid för alla oviktiga pengar.
  19. Jag plågas av ögonkontakt och när jag tittar ner i marken tycker jag om dig lika mycket som när jag tittar på din översta skjortknapp eller in i solen.
  20. Råkar jag någongång fisa när du är runtomkring måste du lova att skratta.
  21. Lova?  
  22. Ibland är jag skitjobbig. Försök då att räkna till femton och ta åtta djupa andetag, fråga mig sen vad jag vill med livet, egentligen.
  23. Det är klart jag tycker att John Mayer är snygg, men du kommer alltid vara snyggare.
  24. Jag vill aldrig aldrig aldrig prata om döden.
  25. Jag älskar att tänka med hjärtat. Att göra saker som inte går. Att titta på animal planet. 


adios amigos

Imorgon åker jag till Turkiet i två veckor, så ni vet var jag håller hus liksom. Jag ska bli brun och läsa löjligt bra skräplitteratur dagarna i ända. Sen ska jag sakna någon så att jag går i tusen bitar och äta isglass.

min hjärna

När ordet 'anis' kommer på tapeten börjar jag alltid att fnissa på insidan. Vet ej varför.

Pass opp! En ny internätförk. (internetförkortning)

WOL! (wajning out loud)

Hahaha.

Nej förlåt, jag har superkämpat med ett PM som bör behandla en reduktionistisk förståelsehorisont i typ en timme nu. PMet vill istället gärna behandla följande ämnen: 'såhär skiter du i att odla magmuskler', 'såhär dricker du med sammanlagt åtta sugrör utan att drälla en droppe','såhär föder du upp grodyngel i frysen', 'såhär äter du en matsked kanel utan att bli torr i munnen' osv osv osv.



(min tänkar-min. Fatta förvånade folk blir när jag langar den på allmän plats)

hej kompisar

Jag ska till skolan och sen jobba och sen skriva klart två cp-svåra skoluppgifter. Tänk er den facebookstatusen. Plus att jag har en dålig hårdag. Jesus ge mig styrka.

vett och etikett gällande facebookstatusar

Ibland när jag loggar in på facebook intar jag ett sådant överflöd av meningslös information att jag måste blunda och vila hjärnan. Min tanke är nu att jag kanske kan minska det här obeskrivligt meningslösa informationsflödet.

Saker ingen vill veta (nej, inte ens din mamma):

1. Du ska jobba mellan 13-21 "Gud vad jobbigt". Men suck it up, det är ditt jobb och om du inte utbildar dig kommer du förmodligen sitta där 20 år till och facebook orkar inte höra dig gnälla ytterliggare två årtionden.
2. "Sooooooooooooooool, regn =(, fan det snöar!!!!, hagelstorm, orkan asså!" Är jag intresserad utav gällande väderlek tittar jag gärna ut genom fönstret.
3. En vers ur metallicas senaste jättefantastiskt dåliga låttext.
4. Hur du mår. Jag vet, det är hårt, men sant.
5. Alla fraser som liknar : godnatt, godmorgon, godmiddag osv.

Förslag på mer intressanta och lämpliga statusuppdateringar:

1. Namnet (gärna i länk) på helgens bästa one night stand.
2. Boktips
3. Om man på senare tid dragit på sig några spännande sjukdomar (gärna då i koppling till punkt 1)
4. Om man det senaste dygnet har : ätit 10 korv med bröd, hånglat med en politiker, läst koranen framlänges och baklänges, köpt ett marsvin och döpt det till Lennart, byggt en lekstuga av tandpetare.

Resten kan man skita i. Tumregeln är att alltid utgå från att statusuppdateringen är tråkig och onödig.


en grej

säger man ko-lugn eller cool-lugn?

RSS 2.0