no worries

Jag har bara inget internet, ingen dator, därmed ingen livsglädje.
Känns väldigt B att sitta i skolbiblioteket och blogga.
Jag har aldrig förstått det där med att det stavas bibLIOtek.
Varför göra saker så svåra för dig. Biblotek hade varit utmärkt.
Likadant med almenacka, istället för almAnacka.

Sofia borde komma snart, inte för att hon är sen eller så.
Men jag sitter bredvid ett antal vårdelever, det är skrämmande.
Dem skriver ett arbete om graviditet, slemsäckar och mens och saker.


ångest

Idag har jag ångest över följande saker :

1. Att överhuvudtaget behöva gå upp
2. Att behöva gå till skolan
3. Att behöva jobba
4. Att behöva andas, finnas til

Då var dagens ångestlista klar...
Nu ska jag dessutom gå ut med min hund som hatar mig,
eftersom jag tappade en hushållsost i hans huvud imorse.
Då skulle jag också hata mig.

update

en halv flaska balsam senare och tovan fick se sig besegrad

snusk-matilda

Jag vet inte om jag borde ta upp det här, somliga kommer nog se mig som den lite snuskigare sortens person nu. Men jag kan ta det. För det värsta jag vet är att umgås runt folk som är äckligt fräscha på platser som tex. nattbussen. Omänskliga ufon. Det hela började hur som helst för tre dagar sen, jag kom ut ur duschen och skulle borsta håret. Jag var i ett "shit-bussen-går-om-5-minuter"-tillstånd. Jag hade iallafall fått värsta tovan i håret och kände att jag hellre borstade tänderna i 10 sekunder än att reda ut den. Så har det bara blivit så att tovan varit på tillväxt dom tre senaste dagarna, jag har helt enkelt blundat för problemet. Nu har tovan nått maxstorleken och kommer förmodligen aldrig gå att reda ut. Så jag har nu två alternativ, det första är att klippa av tovan. det andra är att skaffa dreadlocks. Så jävla svårt val.

nåja

 

Det här gör mig väldigt hungrig och illa till mods. Men det är ändå fantastiskt.

"utbildningsförbundet"

Gårdagens kastrullfylla blev ett faktum,
men kul hade vi. Tack för en fin kväll.


torsdagmorgon

Det är inte förens man använder tandtråd som man inser hur många tänder man har.


dagens nyheter

I vanliga fall blir jag trött av att bara se en DN, upplägget med en massa text och lite bilder är så jobbigt och sen såklart att den faller i tusen bilagor bara man petar på den. Men jag blev så glad när jag öppnade gårdagens dagens nyheter och kan läsa att Sverige är världsmästare i motorsågning, Aircombat modellflyg och ostronöppning. Någon har styrt dom in på rätt spår, låt oss slå ett slag för den onödiga kunskapen.





Ge mig Paris och billigt, äckligt rosévin.

google

Det finns medelmåttiga googlesökningar, exempelvs "Måns Zelmerlöv"
& så finns det väldigt avancerade googlesökningar,
som den jag gjorde nyss, "Voluntarism Talcott Parsons"

Sökningen gav mig ingenting,
förutom en insikt i hur det måste vara att heta "Talcott".
Det skulle kännas mindre kul.

så kom den dagen då...

Det går lite trögt här nuförtiden och jag kan tyvärr inte lova någon förbättring eftersom min skärm är sprucken på mitten. Jag ser alltså bara hälften av det jag skriver, vilket iofs kan bli kul. Rysk-blogg-roulette. DET HÄR SER JAG INTE. Igår hade jag iallafall en nykter utekväll till en kostnad av 0,00 kronor. Det var fan inte värt insparandet av pengar (som inte var orsaken till att jag inte drack, pengar rullar in som dom ska) Först hängde vi på cp ett bra tag, där har majoriteten rosa hår och i genomsnitt 5 piercingar i ansiktet. Jag har inte ens hål i öronen. Sista timmen spenderade vi på o'learys och plötsligt var jag i landet där true religion-jeans och boomerangskjortor med slag regerar. Måste erkänna att jag föredrar det sistnämnda. Så, om ni vill ha en nykter och rättvis analys av cp och o'learys, I'm the man. Passa på att ringa, nästa helgs alkoholintag riskerar att radera alla nyktra kvällar hittills i mitt liv. Catrin min älskade har ju fyllt år och vad vore ett 18-årsfirande utan hangover?



hähäää

...

topp tre saker jag skulle vilja inte fanns :

1. Kate Ryan
2. Joner
3. Jamba


depression

Jag varit hemma hos min mamma i tre veckor, vi har numera inget internet och den första veckan kunde liknas vid medeltida tortyr, men jag lyckades komma över den känslan. Jag har gjort annat vettigt med min tid, kollat på tv till exempel. I helgen var jag i Paris, snart ska jag till ett tvätteri och jobba i nästan 5 timmar. Känn kontrasten, jag vill dö. Det enda lyckliga och vackra i mitt huvud är mina bruna, alldeles, alldeles underbara stövlar jag köpte i Paris. Eller, jag har numera en pojkvän så jag antar att det är en av hans mänskliga rättigheter att få ligga på samma plats som stövlarna. Fast det är han värd. Hm, nu ska jag öppna en flaska rosévin tillsammans med mina två bästa vänner. Sedan ska vi till en sushiresturang innan vi gör some serious clubbing. Eller nej juste, jag ska gå och jobba.

RSS 2.0