weird people

Ni vet när man ibland stöter på konstiga människor som gör konstiga saker.
Då blir man väldigt förvirrad och undrar vem det egentligen är fel på.
Precis så känns det nu. Vissa är verkligen för komplicerade för mig...

:]

Den här dagen går tveklöst till historien som en av dom tröttsammaste någonsin. Inleddes halv 8 med idrottslära, "okristlig tid", som min käre idrottslärare sa. Sen drog vi en repa på gymmet innan vi käkade på nancys. Det är nu det tröttsamma börjar... Vi åkte till medelhavsmuseét i Stockholm. Jag somnade två gånger under den guidade visningen, på en tältstol, ganska well done. Guiden pratade typ rövarspråket, ingen hörde ett smack av vad han sa. Så dagens hetaste tips : det finns en anledning till att det är gratis inträde på medelhavsmuseét. Hemresan med sofia var rolig, och fnittrig, allt var i sin ordning igen.

På willys skulle min mamma köpa två filmer. Ni vet, två för 99. Det finns ca. en miljard titlar och jag har bråttom hem för slippa plugga hela natten. Min mamma baserar alltid sina filmval på titeln och filmfodralets utseende så ni kan ju tänka er hur fort det går.
matilda : Men mamma, den här filmen har jag hört är bra och den har bara fått fyra plus.
Mamma : Jaha, men den heter ju crash och den är svart på utsidan?
åhhhhhhhhhhh. stor suck ibland...

martes


En helt vanlig tisdag som inleddes med gym & för en gångs skull så tog jag faktiskt i lite. Annars ser jag mer gymbesök som en social tillställnng. Sedan hade vi engelska och kollade på en film från 1700-talet som handlade om Shakespeare, mycket intressant... not. Nu kommer vi till dagens höjdpunkt : vi fick veta att ett en stackare fått tigerbalsam i sina kallingar efter en hockeyträning. Sofia och jag skrattade som att det inte fanns någon morgondag. Hockeykillar är ju hillarious, fan sluta klaga på dom, jävla obildade människor.

saker


Skoldagen inleddes med en film om vulkaner,
avslutades med en film om typ, gamla saker.
Jag har lite av en fobi för gamla saker.
Ni vet saker som finns i sommarstugor,
eller kyrkor. Det är äckligt.

mm

Ser på tv två barn som konverserar, båda är blinda.

barn 1 : Ibland går jag ju in i mörka perioder, eftersom jag är blind. Då är allt jobbigt.
barn 2 : Men vaddå, deppar du för att du är blind? Ibland kan det ju vara bra!
barn1 : Ja, jo.. när man får gå på roliga kollon och så. Då är det bra.

Men... hur kan ett kollo vara kul när man inte ser ett jota?
Är det bara jag som överkskattar det här fenomenet med att se? Hm..
Vissa jobbiga människor kan verkligen se allt från den ljusa sidan.

Kom hem, skrev två engelskauppgifter.
Känns skönt att Erik & Eken kommer sitta där på söndag,
it keeps me alive.

dagen innan ett skolfoto...

Imorgon ställer spid2 upp sig på led igen och posar för allt vad vi är värda. Eh... niet. Förra skolfotot blev lite av en katastrof, det är numera ett faktum. Vi är en förhållandevis snygg klass, försöker jag fortfarande övertyga mina vänner om. Klichéartat nog har det under dagen växt fram minst 3 malplacerade finnar. När, NÄR ska man komma ur den här omtalade puberteten egentligen?! Bara ordet pubertet ger mig rysningar så jag skulle vara tacksam om jag slapp använda det ordet igen. En annan fråga som hör till ämnet ; när har ens bröst slutat växa? För om det är nu kan jag lika gärna hoppa direkt..

dom andra

Jag har andra nu
som ringer mitt i natten
när jag ligger bredvid honom
som jag inte minns namnet på
men vars säng jag värmer ibland
jag har andra nu

han är inte kär han heller
han som ligger här bredvid
som jag inte minns namnet på
och hans händer
de är aldrig som dina
men jag har andra nu

och det här är bara hyckleri
för dom andra är inte du
du är inte dom andra
och det är dig jag vill ha


Det är fredagnatt, jag sitter och skriver en massa skit,
kollar på jerry springer och spelar betapet.
Det är fan inte okej. Vi kan lika gärna hoppa.


brats...

Idag var jag så uttråkad att jag och min vän ipod gick till Lindboms för att köpa lite naturgodis. När jag står och plockar på mig lite godis i en påse så går det en uberstressad mamma förbi med sin unge. Barnet stannar och har en snorrand bred som e22an under näsan, jag blir äcklad. Han glor på mig i en mikrosekund innan han nyser. Han nyser i princip rätt ner i min godispåse och jag vill helst ruscha fram och ta stryptag på ungen, fråga om han verkligen är motiverad nog att  leva. Jag menar, hur äcklig kan man vara?! Men jag ger honom bara en blick som enligt mig skulle kunna döda vem som helst i hans storlek... aja, som en vuxen människa får man ju faktiskt lov att behärska sig. Naturen har ju dock sin gälla gång och tio sekunder senare slår han huvudet i tidningshyllan, jättehårt. Jag kunde inte låta bli att le och tänka ; somliga straffar gud direkt, IN YA FACE KIDDO!


hick

Okej, det här är väldigt obehagligt,
jag har haft hicka i 3 timmar nu.
En gång läste jag om en kille som hade hicka i 30 år.
Mamma...

& idag har jag bara legat i soffan och kollat på film.
Min klass är på Slandön och mörkerorienterar,
äter nudlar och har det säkert ganska mysigt.
Jag hade bara hostat på alla och så hade dom blivit irriterade
& då hade jag fått sova ensam,  the dark side of CF.
Gratis taxi och bidrag is the bright side.

now we're talkin' beatboxin' darling


dagens hyllning


Carolina gynning, vilken kvinna. Här snackar vi om någon som tagit sig från botten till toppen all by herself och dessutom förtjänat det. Från tuttskakande bigbrother-trash till världens roligaste och mest självmedvetna människa. Tänk om alla kunde driva sådär med sig själva. Hon borde få ett eget tv-program, lansera en till bok, hon borde bli Sveriges nästa drottning. Vi kan behöva lite oanständighet i det här tillknäppta landet.

image50


hmm

image48

alltså, mullvadar?

tisdagnatt

Avslutade nyss en mycket givande msn-konversation som fick mig att tänka till. (halleluja moment) Kontentan av min tänkning blev iallafall att jag tror att vi i teorin kan falla för vilken idiot som helst, precis vem som helst. För jag menar alla har ju kvaliteér på ett eller annat sätt. Det hela handlar nog bara om lite vilja och kämparglöd. 

 I 80% (nej,statistiska centralbyrån var inte med och tog fram siffran, ni får lita på min research) av fallen när vi blir förälskade så tror jag att vi bara blir förälskade av en ynklig orsak : personen ifråga gillar en. Man gillar att bli gillad, det kan ingen säga emot. & när man ser gamla par på tv som har blivit bortgifta med varandra så ser man ju att det är fan inte på låtsas, det är pure. Dom har haft oturen att blivit bortgifta mot sin vilja men turen att se kvaliteér i en människa dom från början inte ens visste om han ville ha potatisen skalad eller oskalad. "Love is all around" kanske inte är så tokigt.. trots allt. Jag vet själv hur det är att bara vakna upp en morgon och vara kär i någon man aldrig tittat åt annars, det är helt knäppt. Hur kunde man ha varit så blind?

Ah herrejösses det här blev smörigt men jag hoppas ni förstår principen, be openminded.

smile

thanks Lord för denna förkylning du har välsignat mig med. Jag missar den jobbigaste dagen i skolan & kanske även Slandön. Slandön inkluderar dass,nattorientering & nudlar till middag, annars hade det varit okej I guess. Den senaste veckan har varit jobbig, jag är en människa som älskar att äta men helt plötsligt bara avstannade mitt enorma behov av mat. Puts väck. Mat gör mig illamående & jag är inte ens med barn... Det enda jag verkligen vill äta är sushi. Men men, nu till något roligare, det är någon som har födelsedag imorgon, yepp. Smileyn fyller 25 år! Tänkte göra en hyllning till smileyn, bästa uppfinningen sen hjulet. Smileys topp 5.

1. =)
2. =(
3. =D
4. :-]
5. 8)

^___^

Tränat som ett svin, ont i hela kroppen. Bet mig själv i läppen, blod på väggarna. Dramatiskt. Dagen i skolan blev precis lika hemsk som man hade förväntat sig, måndagar är som gjorda för att vara hemska. Tur att man har så tidvis klockrena classmates. 

Idag kom jag på att tjejen jag alltid har hatat i min grupp,
jag hatar henne bara för att hon är bättre än mig.
Inte för att hon har snott min mobil, slagit min hund eller kallat mig bajskorv,
jag har bara hatat henne för att hon är bättre än mig.
& det är precis vad all den här skiten handlar om.

now what's cooler than being cool?

Jag funderar på att vibba alla som är online på min msn-lista.
Det säger en del om hur mycket viktiga saker jag har att göra.
Alla skulle bara wtf, vad är hennes problem...


matte för idioter

En sväng på stan med Catrin, sen kolgrillsmiddag. Dittills var allt frid och fröjd, lugna vatten, vackra ängar. Det var tills jag kom på att jag nuförtiden läser matte B och har räknat ungefär 5 tal på hela terminen. (erik, jag vet, du har inte räknat något) Som den inbitna pluggisen man är så satte jag mig och försökte reda upp röran med alla X och Yn och fan vet vad. Det var inte riktigt så lätt som jag hade trott (det var svinsvårt,seriöst) och efter 5 minuter hade jag gjort upp en plan, min ambition är att få g- i matte B, för då får man ändå fått godkänt och man kan leva vidare plus att man slipper jobba på Mc donald's tills man är äldst i kommunen. Liksom, var tog den gamla hederliga "cp-matten" vägen? Nu när man faktiskt behöver den. Åh, jävla smurfregering som drar in på "cp-mattelärare". Sånt gör mig upprörd, Blondinbella nu får du faktiskt ta tag i det här...

image47

& eh, man kan ju inte alltid se smart och sofistikerad ut.. nej.

posarN

image46

stereotyp


Stamkund på solariet nere vid hörnet,
samma gamla visa varenda helg,
vodka, brunkräm och bekräftelsejakt.

jag kanske tappar bort viktiga papper på min bleka mage,
men grabben, du har fan tappat bort dig själv.

saturday night

Äeh, jag hittar fan inte inspirationen. Den är som bortblåst. Man vill ju skriva om något storslaget som bara kastar omkull hela Södertälje, helst ska man ju dra igång en disskussion, pika en folkgrupp som svingar stridsyxan snabbare än ögat. Se vem som äger vem på högst nivå,  se vem som kan flest ord och vem som använder sig utav finast formuleringar. Men nä, inte idag, det är inte en sån dag idag. Jag kan gnälla på folk som röker, har mjukisbyxor på sig i skolan, skakar rumpa till Cara mia och spelar hockey en annan dag. Det är okej.

image45

& alltså, dryghet är så jävla ute.
vem tjänar på det, egentligen?

feel the rain on your skin,noone else can feel it for you


Partaj hemma hos catrin igår,
mycket kärleksfullt, allt på grund av en bunt postit-lappar.
Det hela slutade i grova flashbacks från mellanstadietiden.
Men vi var nöjda, vi hade kuuuuuuuuuuul.

Tog mig nyss till gymmet, med nöd och näppe.
Att gymma på en lördag är lite som att plugga geometri en fredag,
men vad gör man inte för sin kroppsform?
Om någon lyckas, nja, det drar vi lott om.
Ikväll blir det chillin'out kväll med Ida, Sofia, Thom och Bäck.
Först ska vi gå loss på plattans kolgrill, kan gå vilt till har jag på känn.

aja hejdå.

my baby don't mess around me

turbolent vecka när ingenting har hänt, om man nu kan säga så? Imorgon är iallafall dagen D. Jag ska dansa all night long och bli glad i hatten, på pickalurven, dragen, you name it. Ingen får deppa, den som deppar är inte okej. Nu mina kära läsare är det tid för att dra sig mot sängen.

(jag har idag officiellt startat krig mot 2 mycket bittra människor som inte vet hur man har kul, här ska det slåss)

och jag vägrar skrämma bort dig,
så som jag skrämt bort alla andra.

dag

bara för att jag vill att alla ska få en insyn i mitt hektiska liv så ,ah

uppgång
fystest
lunch
beachvolleyhallen 100 år
hem, snabbdusch
stan, hemliga saker
fika Karin
träffa Mickis
(här skulle jag egentligen ha tränat,
men eh, jag var för trött..)
ringa catrin
förhoppningsvis idol hos catrin
yummie.

ps. det finns människor som skrämmer mig http://www.youtube.com/watch?v=h863nXDqCM0&mode=related&search ds.

15 bloggar

Förrut läste jag så sjukt många bloggar. Jag visste för mycket om folk jag inte borde veta något om, det skrämde mig. Jag kände i princip halva Södertälje på distans. Så nu har jag begränsat mitt läsande till 15 bloggar. 15 bloggar som är läsvärda, inte bara "idag har jag varit på nancys, sen kollade jag på idol, nu ska jag sova hasta la vista". Nej nej, det är produktiva kvalitetsbloggar jag läser nuförtiden. (blondinbella finns inte med bland dom 15, inte Engla heller, sorry girls)

nu blev ni allt nyfikna va.

damn it


Vilken dag. Tänk er en dag när absolut ingenting händer. Man får inte ens fågelbajs på skon, man öpnnar inte ens en toadörr när någon glömt att låsa, man äter inte en kexchoklad. En sån dag har det varit idag, totalt intetsägande. Någon som har lust att ändra på det här? Göra den 12 september år 2007 till en minnesvärd dag? Jag vet iallafall vem jag vill ska ändra på det här... fniss. Det är det enda vi gör om dagarna, jag, Ida och framförallt Sofia, vi fnissar. Det är fan healing på hög nivå.

mm sex

Har haft en trevlig tjejkväll hemma hos Malin, like old times rahafla you know.
Allt var frid och fröjd tills jens kom och började strö ut opassande frågor och kommentarer med jämna mellanrum.


1. Jens : Vad ska vi göra på Nyår?

2. (10 minuter senare) Jens : Alltså ingen får boka upp sig dagen innan julafton för då ska vi julbaka!

3. (5 minuter senare) Jens : Men Lucia då, vad ska vi göra då?

Matilda & Malin goes "eh?"
Sen kom jag hem, Mickis var rolig.

Mickaela säger:

sen har jag kommit på att man kan sätta

Mickaela säger:

4-ever

4.Life

4-time

4-Love

Mickaela säger:

Framför nästan alla ord

Mickaela säger:

fatta vad mycket papper man sparar

Mickaela säger:

i am 2cool 4-lovin you 2 dead and 4geeky 2kill YOU

Mickaela säger:

Asså det e seriöst typ tre meningar egentligen

image44


learn how to fight

Yepp, på onsdag ska jag fixa en tävlingsbok.
Så kanske jag får den där matchen ur världen någon gång.
Men först ska jag banta ner en viktklass och bli lite mer fit for fight.
Nu gör vi det här.

jeowkdåpweofemdkedmwo


Jag är trött, så jävla trött.
Jag är trött på grottmänniskor och inkompetenta lärare.
Vilken höjdarstart på veckan.

sleeping time

Ligger i min sprillans nya säng,
tänker på allt möjligt. Bland annat på att
den än mindre än min förra säng. När (egentligen är det framförallt
en fråga om) jag skaffar mig en lämplig pojkvän så kommer han
ges tre sovalternativ :

1. Sova på en madrass
2. Sova hemma hos sig i sin egen säng
3. Sova med strumpor och ett eget täcke

Hata är ett starkt ord men jag tycker verkligen, verkligen inte om fötter. Okej, jag hatar fötter, speciellt andras fötter. Hela den här "åhgosigosslingrafötternaruntvarandra" ger mig en seriös dödslängtan. Nejtack. Sen pallar jag verkligen inte när det blir varmt och svettigt i sängen. I sånna situationer drömmer jag mig bokstavligt talat bort till Arktis.. När det blir lika varmt under täcket som i solens inre så är det inte sovdugligt.

Alltså, det känns inte som att det här ökar mina chanser till att träffa en drömprins...
Ibland ska man nog bara hålla käften. Men, jag är inget psycho, annars.

tiger lou - sell out

 feel like a sell out..

suck-killar

Nu tjejer måste vi ge svar på tal här. Dessutom skulle jag aldrig missa ett tillfälle att ge det motsatta könet lite saftig kritik. Så, en suckkille, vilka är dom? Jag vet precis vad en suckkille är. Det är en kille med dubbelmoral fet som Zlatans månadslön. Han påstår i tid och otid inför sina vänner och bekanta, nära och kära att han letar efter "tjejen med hjärtat på rätt ställe" att det är "insidan som spelar någon roll". Han är ju en sån där "bra kille".

På fester är han killen som hänger dom blonda kioskvältarna i hasorna, gör allt för att få in en fot i spelet, skakar till och med rumpa till "Cara Mia".  På vägen hem sitter han längst bak i bussen med polarna och driver om "den knubbiga tjejen som försökte dansa", shit alltså, vad tror hon egentligen? Att vi skulle se åt henne?

suck-killen personifierad.
väldigt nöjd med att jag inte umgås med några suck-killar.


läs om sucktjejer :

www.erikibland.blogg.se

www.hoolmgren.blogg.se

(& Pontus, vi ska kirra en "i wanna rock"-fest.)

det gör inte ont, att jag kom på andra plats

Han spelade "det är så jag säger det",
nu behöver jag aldrig mer se Håkan igen,
om jag inte vill. För det är inte samma sak längre.

Med risk för att låta dramaqueen,
så vill jag bara att du ska veta att
din chans lever kvar.
Inga brända broar,
bara nya möjligheter.
& jag är din när du vill.

wanna grow old

ahmen the tough alliance på debaser 20 år, visst.

morning elegance

Det här började väl som alla andra lördagmorgnar, tidning och kaffe. Men sen blev sig inget likt. Jag slog på tvn och fastnade (som vanligt) framför ett matprogram, en av mina svaga sidor. Efter 10 minuter var jag fakkin' förstummad över "niklas mat", vilken fantastisk människa, vilken fantastisk musiksmak. Dagens bästa kombo. Jag ville bara ta hem honom, gosa gosa gosa och låta honom bestämma musik på stereon hela natten. Åh, niklas...

jag behöver lite hjälp med några låtar jag inte hittar :

Kristoffer Ragnstam "Dr give the world a smile"

Kristoffer ragstam "lonely lane"
Oren lavie - her morning elegance

CRAVINGALERT, GEEE MIIG! NUU!

image43


en hårsmån från döden

Kollar återigen på Discovery (jag vet, på lång sikt kommer det här leda till en grov personlighetsstörning) Programmet heter "en hårsmån från döden", det får mig osökt att tänka på döden. Undra hur många gånger man har gjort omval i livet som har räddat ens liv? Typ, den 23e september 2004 gick jag till skolan istället för att cykla. Den dagen hade jag bråttom och hade inte knutit mitt skosnöre ordentligt. Om jag hade cyklat till skolan hade skosnöret trasslat in sig i hjulet, jag hade ramlat ut i gatan, blivit överörd av en epa-traktor och dött. Det hade förmodligen blivit så. Äeh, det var bara en tanke. Typ dagens sämsta.

livrädd för att leva,
dödsrädd för att dö.

afro

En av mina absolut högsta önskningar i hela livet är att få ha afro, ett riktigt jävla råafro för en dag. Eller kanske för en vecka. DET ÄR SÅ BRA, DET ÄR SÅ SNYGGT. Tänk , tänk om jag hade ett afro..

(det är förmodligen ensamheten som ger mig sånna här tankar, har hört att man kan bli lite kokko av ensamhet, men jag vill fortfarande ha ett afro..)


image41

lonely friday here I am

Det är numera konstaterat : jag har ingen (jag upprepar : ingen) att vara med en fredagkväll. Where the fuck did everybody go? Helt plötsligt blev jag en sorlig och ensam människa som alla tycker synd om...

farligt farligt men härligt härligt

Jag överlevde, igen. & jag ska nog inte sluta..
kickboxning ser ju så bra ut på CVt, liksom,
"aah, vad håller du på med då?" (fett stöddig guss)
"kickboxning. Du själv då?" (fett glassig matilda)
Då har man ju respekten i en ask på 3 röda.



zzznark

Nu ska jag berätta för er hur mycket lust jag har att gå på min träning ikväll :
INGEN LUST ALLS DET SUGER APA. jag ska fan sluta kickboxas och blir en soffliggare till 100%.
Fast jag vet att jag har ändrat mig imorgon, helt klart.

och by the way, Sölve med norskt ö, om du överger mig nu.. ah då du, din smitare.

facebookdilemma

jag har nu skickat en "friend request" till Bingo Rimér på facebook.
Om han "acceptar" den, vad gör jag då? Ska jag "poka" honom?
Eller kanske ska jag "writa on his wall" och fråga om han verkligen
inte har något med Kalles kaviar att göra, att han kan svära på det.
Ah, han är ju Sveriges coolaste looser.

image40

once a whore, nothing more


Okej, det är artistisk gymnastik på TV, jag är totalt fascinerad. Hur kunde dom bli så viga och jag så.. klumpig? Jag har tränat kickboxning i 3,5 år, strechat en kvart 3 gånger i veckan, alla andra i min grupp kan gå ner i split och spagat och fan vet vad. Vad kan jag? Ibland nå mina tår... (när jag inte når skyller jag på att jag har oproportiorneligt korta armar) How lame... Nu ska jag äta upp mina chokladbrago och sen släpa mig till det där äckliga gymmet. Njuta av mina lediga mumsiga dag.

alltså.

Dagens middag : köttfärslimpa med fullkornspasta
Dagens dricka : dyrpucko från automaten i östertälje
Dagens drickasällskap : Pontus
Dagens gayvarning :
M : Vem är starkast av dig och A?
T : ..eh, alltså hur menar du?
M : Jag tycker du ser mer biff ut.
T : Okej... Men inte när man tar av honom tröjan!
(observera att "T" ifråga är en kille)
Dagens jobbigaste : ronnabussen...
Dagens jobbigaste 2 : folket på ronnabussen...
Dagens miss : Sofia missade Mr. S med 3 minuter.
Dagens sämsta idé : den här listan.

IDAG MINA VÄNNER

fyller den här smulan 17 år, det är knappt så jag tror det.
Detta måste firas med den odödliga popposen och en dikt.

image39


min bästa vän är en get i sina bästa dar,
den bästa geten en kotte som jag har. 
Blommor och blad till Catrin, catrin tha sexmachine.


boring

Jag vet, jag vet att jag bloggar way to much. Men what to do? Jag tog ett vaccin idag så träningen var det ju bara att stryka från protokollet, det är inget bra på TV, Catrin har gått och lagt sig. Robin, min partner in crime på msn är borta, som bortblåst. Min familj har en massa viktiga saker att göra där "att lyssna på Matildas historier" , inte är inkluderat. Jag borde skaffa mig en hobby. Jag borde kanske börja spela tv-spel? Lägga pärlplattor?

gah.

tänk vad man kan lära sig av tv3


okej, folks, vi tänker ungefär 65.000 tankar om dagen.
95% av dom här tankarna är precis samma tankar som vi tänkte igår.
Det känns utvecklande, som ett steg i rätt riktning, yes.

in these shoes? I don't think so

Skolan, as usual.
Sjukhuset, som alltid.
Inget nytt, mitt liv har gått in i den grå zonen igen...

HA! TRODDE NI JA, MEN ICKET! För efter alla tråkiga saker så var jag på skopunkten och fick ett par skor gratis =D (var tvungen att lägga in en smiley även om det är emot mina principer, det kändes så rätt, gratis skor förtjänar alla smileys i världen) Allt borde gå enligt mottot "ta 3 betala för 2", det är genialiskt och så många fler gråzonare skulle bli lyckliga. Liksom, ta 3 H&M plagg, betala för 2. Vet ni hur bra mitt liv och min ekonomi skulle må då? Mamma tyckte däremot att min skopopulation hade växt sig lite för stor och kunde inte se det positiva i situaionen... Får väl kasta ett par luggslitna flipflops eller något i symboliskt syfte. Kanske.

every heartbeat

Godmorgon världen
godmorgon magont och gåuppursängen-ångest.
blee.


pointless

Ni vet lite sådär som när man hör ordet aktie, kronofogd, avbetalning, ränta. Lite så känns det när jag hör ditt namn. Så totalt intetsägande, ointressant och tråkigt. Allt får en negativ klang och jag vill bara gå och lägga mig,slå på ordjakten på tv och dricka ett glas ramlösa utan smak. Som en ask med russin, man kan ju alltid försöka lura sig själv men russin är inte godis. Det är inte ens nyttigt så ni som tror att ni är nyttiga när ni äter gröt med russin, fuck you. Hoppas det där raserade någons verklighet.

Idag känner jag mig lite bitter.. hela inlägget fick en bitter nyans,
rena rama poesiafton.


except you


trevlig kväll som spenderades med trevliga människor.

M : Nämen alltså jag förstår, du är en skithög som alla andra.
R : ... Ja, precis.
(rekonstruerad konversation som aldrig ägt rum,
mer än i min hjärna)

image37 

ÄTA ÄTA ÄTA.
VILL BARA ÄTA.

gärna järna

Idag blir det stockholmsshopping med maja, desto mindre shopping för min del förstås. Känner att min ekonomi är en aning vacklande just nu. Väntar bara på ett fantastiskt metrohoroskop som säger något i stil med "idag har du tur, någon råkar sätta in en stor summa pengar på din konto. dags att spendera gumman!" Eh, ah man får faktiskt drömma. Planerna för ikväll ser dock mer lovande ut än min ekonomi, this can be good.

Järna. Vi har alla underskattat Järna.
Vi har alltid haft kul där, ingen är dryg..
jag repeterar INGEN ÄR DRYG,
det är ett fantastiskt fenomen som aldrig skulle inträffa i Södertälje.
Igår var inget undantag mina vänner. 

those nights in my car

Så oförstörd, helt förstörbar...

min blogganda gick ur,
& det hela slutade nästan i en firenight.

RSS 2.0