separationsångest


Jag har tänkt länge nu min vän och kan bara se en utväg. Det var ju tänkt som så att du skulle vara mitt livs älskade, min riddare i skinande rustning, fylla alla mina tomrum (min i-pod också för den delen) Men det här håller inte längre, vi måste rannsaka vårt förhållande, det har varit skört alltför länge nu och egentligen var du ju inte kär i mig. Grunden till vårt förhållande växte sig stark 2002 i och med det är så jag säger det, det var då vi var  på topp. Idag är den sönderspelad och det enda som egentligen fungerar är de första 28a sekunderarna av spår 4.

Vi tog oss fram, vi älskade varandra genom kön utanför annexet, genom kön utanför Oskarsbergs ishall, genom kön utanför Where the Action is, genom kön till Gröna lund, genom kön till Berwaldshallen, ja på något sätt lyckades vi hålla samman trots att vi frös röven av oss och köpte fula tischor med guldtext och ankaren. Men allt har ett slut och härmed gör jag slut med dig, Håkan Hellström. Vi lär ju höras i en sommarstuga då och då och vi kommer ju alltid att ramla ihop på fester, leva tillsammans på festivaler men förmodligen inte mer än så. Man kan inte vara fjorton för alltid, tyvärr.


Det är inte du, det är jag.

(Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så)


piller

Alla dessa piller. Sist jag räknade var det typ 70 000 om året, hade varit mer motiverande om det var snygga piller men det är bara sånna där bajstråkiga, vita svenssonpiller. Ett tag hade jag neonrosa kapslar (som jag var sugen att kränga på hultan) men det visade sig att jag var allergisk mot dem, så då var det baj baj beautiful pills. Jag repade mig ganska fort och hoppades att dem nya skulle vara ännu snyggare, dem var mossgröna och en ny era av medicindepression startade. Det närmaste jag kommer ett fint piller idag är mina omega3 kapslar...

image159

Drömpiller..

tradera

Mitt nya stora intresse (jag har en tendens att skapa nya intressen under lov, som sedan svalnar sakta men säkert) är att leta efter fina saker på tradera. Tradera är brilljant, helt fantastiskt. Jag har hittills hittat en massa roliga skräpsaker som jag vill ropa hem, auktioner är så spännande. En strid på liv och död, sånt som folk mördar varandra för. Kolla bara på dem här ursnygga pjäserna!

image157

164 kronor, som hittat!

ELLER...

image158

En sprillans Matrix-kostym 320 kr!


...

Och det känns lite som att hela grejen med dig var som att skyffla vatten i ett hav

image156

DAGENS NAMN

Ibland får jag ju bara för mig att göra helt galna saker, riktigt crazy. Nu har jag alltså lagt in dagens namn under min profilbild, DAGENS NAMN! Så om ni nu någon gång vill veta vem som har namnsdag, this is the place to hang at. Tittar på ett väldigt trevligt program på MTV, nu har dem häftat fast en snygg kille i ett bord. Nu står det en kille med krokodilklämmor på snoppen. Jag venne? Är det kul?

Nä, tacka vet jag scrubs.

bloggliv

Måste faktiskt inleda inlägget med att säga till Emma att jag blev skitglad när jag läste hennes blogg igår! www.emmasjosten.blogg.se .Måste också säga att din blogg också är väldigt läsvärd, matnyttig, rolig och casual liksom. (Alltså ibland är det där något som man bara säger per automatik, som när någon säger till mig att jag har en fin tröja. Så säger jag utan att tänka mig för "åh tack detsamma!!!" fast personen ifråga har på sin en för liten, mintgrön lacostepiké, det funkar ju inte, alls) Pängen är att jag menar det.

Nu känner jag ju lite press på mig att leverera här. Så jag tänkte att jag kopierar Emma rätt av och skriver om mitt bloggberoende som är helt sjukt pinsamt. Det är jag mina vänner, JAG som utgör 20% av Katrin Schulmans läsarsiffror, minst. Det är förmodligen dessutom jag som utgör 60% av erikibland's kommentarer. (jag kan verkligen inte hålla mig från att kommentera, det bara kliar asmkt i fingrarna, som eksem) Igår fick jag nästan en släng av raserianfall när jag för typ sjunde dagen i rad går in på spiderchicks blogg och ser att senaste uppdateringen fortfarande handlar om den där jävla pin-koden. Det kan ju inte vara friskt att bli arg bara för att en människa har ett liv och inte uppdaterar sin blogg. En annan bloggerska (kan passa på att slå ett slag för feminismen när jag ändå är igång) som jag läser om varje dag är Anna Hibbs. Jag liksom dras till smarta personer med blont hår och silikonbröst, det blir så fina kontraster. (westlundmalin.blogg.se, ett annat typexempel, he he) En annan sak jag tänker på varje dag innan jag ska somna är när Carro Gynning ska börja blogga, då är liksom mitt bloggliv fulländat.

Jaja, det vanliga livet kallar. Varje gång jag går in i mitt rum sneglar jag på mina matteböcker, ser hur dom ligger där och småler mot mig, triumfierande. För det mina vänner ska jag få be och tala om, matte B är djävulens verk, made by himself och ingen annan.

image155

TV

Kan ju iallfalla berätta lite om min tv-kväll. Med grönsaksdipp, eller alltså grönsaker och dipp. (och catrin)

Först är det jeopardy halv 8, Katrin Shulman är med, fab.
Sen har jag lovar lilla Catrin att hon ska få se på fåniga Gossip girl.
(ibland är man så illa tvungen att kompromissa)
Till sist : I huvudet på Gynning.

Åh, min bästa tv-kväll. Fan vad jag älskar att kolla på tv. TVTVTV!!!!!

Eller nja, finns liksom inte så mkt annat att göra.

like a puppet on a string you hold on tight

Känner mig som ett levande blåmärke, men vad gör man inte för konsten? Fast nja, det är mycket man kan kalla konst men kickboxning ingår inte i den kategorin, hur jag än vänder och vrider på det hela. Idag på nautilus blev jag skitsugen på äggtoddy, fast sen kom jag på att jag inte ens vet hur det smakar. Det bara låter gott.

Ikvällrå? hörde att hjärtegullet jens är magsjuk, krya på dig. Blir nog grönsaksdipp med Buller!
Åh, värdelöst inlägg, ska bättra mig tills imorgon.

They say the definition of madness is doing the
same thing and expecting a different result

image154

had to :D znygg.


alltså..

Min kommentar till det här :
http://erikibland.blogg.se/1203888515_jag_sitter_hr_och_bro.html#comment är :

image153

Ett öga för ett öga Erik.

Annars kan jag bara säga positiva saker om gårdagen, det var groovy baby, groovy.

ey loco, GE MIG EN PUSS!

åh herregud.

löerdag

Alltså, snart ska jag tydligen äta lammstek. Vet inte om min moral tillåter att äta söta, små krulliga fårbebisar. Det gör mig lite ledsen men fan, äta bör man. Ikväll blir det fäztligt med Sofia.

image152

jaha?

Okej här är msn:s topplista över "världens häfigaste platser" som svenska folket har röstat fram. Vi vet ju sedan innan att det bådar illla så fort svenskar får rösta på något överhuvudtaget...

1. Fagersta 81%
2. Trosa 80%
3. Sfinxen 74%
4. Chamonix 70%
5. segrada-famillia 68%
7. Sydneys operahus 68%
8. Turning torso 65%
9. London bridge 63%

Jaha. då blir det en lyxweekend tur&retur till Fagersta i sommar då kids.
Det är så vackert att man blir förstummad.

image151

...

And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)

image150

yepp, så känns det litegrann

frisörer...

idag ska jag och sofia klippa oss. Spännande projekt. Har hittat ett frisyrförslag till Sofia som jag tror skulle funka!

image149

:D

catsummer

På tal om Billie the vision, läste nyss en recenssion om deras senaste platta "I was so unpopular in school and now they're giving me this beautiful bicykle" (var det någon mer än jag som tappade tråden nu?) However, arbetarbladet beskrev skivan väldigt, beskrivande med orden : "..slår tänderna ut vardagskäften som gnager upp våra liv" jag kände bara att TACK för den, låt oss hylla arbetarbladets recensenter, PUSS PÅ ER! Ah iaf, nyss skulle jag tända en tändsticka och så lutade jag mig över tändstickan på samma gång. Nu luktar det svavel i hela mitt huvud, en mycket obehaglig känsla. Dags att odla nya flimmerhår, ql liksom.  

image147

Flimmerhår. Fab.

lite Billie the vision

So you want me to bleed for you
When my wounds finally started to heal.
So you want me to cry for you
When I smile, when my tears just dried.
So you want me to die for you,
When my will to live never been stronger.
So you want me to sign for you,
As long as I can assure you to bleed

c'mon

Ibland blir jag bara så trött. Sen när slutade Gud producera dicent people? Idag på badhuset stormades omklädningsrummet på sydpoolen av minst 10 högstadietjejer, sminkade som att det inte fanns någon morgondag. Det första dem gör är att ställa sig på rad framför spegeln och guess what?! Sminka på ett åttonde lager, för säkerhets skull alltså. Vilken katastrof det vore om man skulle se naturlig ut, nej ve och fasa, Gud bevare mig från naturliga looks. En av tjejerna skulle bada i ett par små spets-hottisar med ett par små spets-stringisar  under. Sen byter en tjej om, som kanske inte var omklädningsrummets fittaste person men absolut inte tjock, knappt mullig. Hennes vän (med stringisarna) tittar på, varpå tjejen som byter om utbrister "alltså, jag vet att jag är tjock!" med samma tonfall som om hon drog ett sjuhelvetes skämt som hon själv inte ens tyckte var kul. Tjejen med stringisar svarar "azzå aaah".

Oh my God tjejer om vi ska överleva striden mot puberteten, striden mot pmsen, striden mot oss själva, striden mot allt alla jobbiga tjejgrejer så kan vi ju inte hålla på såhär. Nu blev det typ "här-talar-feminist-Matilda", men det är inte så jag menar. Jag menar bara FAN SÄG INTE ATT DIN POLARE ÄR TJOCK.. kind'a.
 

image146

hurricane

idag fyller den här kotten 18 år, wow liksom.

image145

Det är ju helt fab. Äntligen lite folköl i det här sällskapet ^^

Ikväll är det i huvudet på Gynning. & jag måste bara få säga att dem som inte fattar att hon är smart, dem är lite dumma. Kvinnan lyckas få något kul och intressant ur alla människor hon träffar utan att döma någon på förhand. Är inte det smart, så säg mig, vad är smart?

när all oro är som bortblåst och försvunnen

När Simba återvänder i lejonkungen

Nu har jag skrivit en A4 om gatubarnen i Rio de Janeiro. Visste du att åtta gånger så många minderåriga dog av skjutvapenrelaterade skador i Rio de Janeiro mellan 1987 och 2001, än i Palestinakonflikten under samma period. Det är sjukt och hemskt. Förra veckan såg vi filmen Guds stad som handlade om just det, jag skulle aldrig se om den filmen. Imorgon ska jag till Nautilus för första gången på... jättelänge.

take a walk, take a valium pill

Sha la la, måndag. Just nu är skolan så meningslös, det kommer kännas mycket mer meningsfullt med ett lov. För då kommer man ju slänga sig över alla "det här borde jag göra" saker! He he.

Eftersom det är så inne med fiskar i bloggar så måste ju jag ge mitt bidrag. Fångad av moi, all by myself på Ålands öppna hav. Vilken fight, vilken scen. Ni ska vara glada att jag lever. (& att jag sminkar mig i officiella sammanhang...)

image144

På onsdag ska vi få besök av en riddare, jojjemän hör hur det smakar, en äkta riddare. PW har fixat så att hans bästa riddarvän från Gnesta (såklart) ska komma och hälsa på oss med lans, brynja och allt.
-Vad jobbar din pojkvän med då?
-Äeh, han jobbar halvtid som riddare.
Det är sjukt, det finns så många sjuka människor i den här världen.


lördag

Vaknade vid 9, schleten som en gnu i syndafloden. Grannhundarna skällde och jag ville ringa störningsjouren men hejdade mig, vet inte ens om det finns en störningsjour men det hade varit värt att chansa. No way josé att man släpper ut sina skällande hundar en söndag. Söndagar är fan kyrkans dag, det är fridens dag och det är den officiella baksmälledagen. Kul att hemfriden respekteras.

Igår var det iaf 18årsfest. En märklig sådan ,men kul för det. På vägen hem hade Järna slagsmålsklubb AB valt att arrangera ett wrestlingmöte utanför bussen, så det blev största pådraget under järnabussens historia. Polis och väktare och blod på trottoaren och fan hans moster. Fraser som "jag ska knulla din mamma" och "din lilla horunge" känns ju lite passé för oss Södertäljebor men järnafolket var beredda att ta till sina stenåldersmetoder för att få motståndaren ur balans. Ingen vann hursomhelst för mitt i all action kom det tre väktare och tryckte upp samtliga 18 medlemmar mot ett staket, eller kanske var dom 4. Jag och Matilda började tröttna en halvtimme senare och ville bara hem, hem till Pershagen och bort från järnas muterade avkommor.

Samtidigt som vi satt i bussen och väntade så smsade jag med en hysterisk emelie som var i nykvarn (?) och inte skulle hinna med sista bussen. Taxivan som man är så lotsade jag henne hem. Men vägen dit var lång.

Börjar sansat med 00,37 : SNÄLLA TA HALV 2 BUSSEN. (det går ingen buss halv 2)
00,37 (snabba sms-fingrar) : Nati kom igen gala hallå åhhh
00,37 (?) : ok ihope jag bryr mig ok
00,50 : Jag tar bussen om vi ointd kan jag va mig hem på 140 kr
Nu ger jag Emelie numret till Södertälje Taxi.
01,03 : Vaaa ska jag säga att den ska åka till centralen och hämta mig eller vaa
Nu säger jag att vi tar kvart över 1 bussen om hon tar taxi.
01,07 : Ja gå hem :)
01,09 : Jag ringr inte efter taxi jag tar en på centalen ok ok lågor gör e
01,28 (min personliga favorit) : Jag är hemma nu!! 175 kr korta de hege he he

...

image143

Nä, jag säger inget.


valentine

Efter en överdriven konsumtion av passionsfrukter sitter jag här på alla hjärtans dag, ensam och full av passion. (skämt åsido). Jag är tyvärr ingen passionerad människa, jag är inte heller en romantisk människa och har svårt att ta romantik på allvar. Det här med blommor och choklad och örhängen och romantiska dikter, näe. & låt oss syna bluffen, varför ger killar sina flickvänner/ragg presenter?
a) För att dem älskar sin flickvän över allt annat och vill visa sin käresta hur mycket deras kärlek betyder.
b) Han vill ligga.
Jag tror på b. Utan att döma någon. Det känns lättast så.

Jag firade iallafall dagen med en ansiktsmask som eh, ah jag vetefan. Ansiktsmasker är inte heller min grej, jag kanske borde hålla fast vid sånt som är min grej. Hursomhelst så luktade masken vodka till att börja med och tro det eller ej men tjejer har också hår i ansiktet och den där masken kändes ungefär som en vaxning... utan önskat resultat. Varför blir allt så fel?

no fumas

Vill bara inleda med att alla får leva precis som dem vill, jag skiter nästan fullständigt i om folk drar på sig cancer, kärlsjukdomar och Gud vet vad.(så länge det inte är någon jag bryr mig om) MEN en åsiktsmaskin vore inget utan sina åsikter, så därför :

Idag gick det på en tjej på ronnabussen, hon var söt och hade fint hår. Hon satte sig bredvid mig och till en början var jag tacksam, eftersom det oftast sätter sig tjocka gamla gubbar som luktar illa och tar stor plats bredvid en. Men det skulle visa sig vara en felbedömning. Jag sniffade lite och omg hon luktade skit, nästan värre än skit. Tänk er ingnodd röklukt från typ en miljard cigg. Så luktade hon. Jag blev ledsen och tänkte, varför vill folk lukta skit?

Jag blir extra pissed off på folk som röker eftersom jag föddes med sjuka lungor som förmodligen inte kommer hålla i hela mitt liv. Så kommer det jävla pajaser till människor och röker sönder sina friska, bra lungor. Var tacksamma för det ni har och förstör inte er egen kropp som ni ska leva med hela livet. Dessutom, FINA FLICKOR RÖKER INTE hehe. (huge fan)

image142


båring lajf

Dagen var lååååååååång, jättelång. På matten hade vi en näspetande vikarie, på spanskan rabblade jag och Thom nekande och jakande verb,suck me sideways. Ni hör ju hur tråkigt det är. Just nu längtar jag jättemycket till min Idreresa och vill verkligen inte vara skolan. buh, på lördag ska jag iaf ha kul.

E : jag får inte upp den
T : Men om jag pussar lite på den då?

(till Sofia från mig)


you liiiike him, you waant him, you lööööve him

Idag har gjort så många bra saker, jag känner mig så bra. Bla.

*Löptränat
*Diskuterat barnens situation i världen
*Ditchat eken
*Assisterat Ida vid necessärköp
*Träffat Catrin å Lisa
*Blivit bjuden på 18årsfirande
*Varit på en tatueringsaffär
*Lagat fiskbullar
*Promenerat med J-boy
*Kolla(r)t på i huvudet på Gynning

Jag är fantastisk.

nails.

Jag såg bland det absolut äckligaste jag någonsin har sett ikväll. På american idol så var det en kille som samlade alla sina avklippta naglar i en påse. Jag nästan dog, dem var typ gröna. Kom att tänka på ett tv-program som gick på Nikelodeon när jag var liten som hette monsters. Dem levde på tånaglar. Ugh ugh ugh.

image141

J.C.

Yes, I'll admit that I'm a fool for you
Because you're mine, I walk the line

stilla natt, heliga natt

Gårdagskvällen började väldigt bra och slutade väldigt bra. Inledde med melodifestivalsinferno i Brunnsäng hemma hos Buller. Sedan blev det en massa hits for kids, frysta jordgubbar, bröst och fantastiska SPJU2 som bara blir mer fantastiska med åren, precis som ett årgångsvin. Sedan åkte jag hem och åt en massa godis innan en halvt förvirrad Erik ringde och lotsade mig till en lokal i Viksängen. Det var lite skumt (och mörkt) till en början men jag gillade läget och det blev jäla naiz. Kvällen avslutades runt tre med lite julsånger från en väldigt begåvad syriangosse. (Fast egentligen avslutades kvällen med att Anton ramlade ner från en trappa, med en drinkpinne i näsan, men det... ah)

now you don?t talk so loud, now you don?t seem so proud

Den här veckan har jag hittills åkt fittja-buss hela tre gånger, det måste vara ett slags personligt rekord. På tal om personliga rekord så kickade jag 6 snygga ass igår på bowlingen med 142 poäng. Sen kollade vi på någon halvmystisk film som handlade om kalla kriget. Det finns inte så mycket mer att säga förutom att vi har kul tillsammans, som en enda stor familj. Imorse vaknade jag tidigt och just nu sitter jag och kollar på nationalsporten i våran familj, skidskytte. Skidskyttetävlingar hemma hos oss är som bönestunden för muslimer, dvs astråkig. Ingen lyssnar på vad jag säger, ingen vill laga mat, ingen vill göra någonting, förutom att kolla på tv. Det är bara att förlika sig. Idag måste jag verkligen släpa mig till frisören, mitt hår känns som värsta stenåldershåret. Men frisörer ger mig mer ångest än döden.

om 3 bloggar

Dagens första blogg hittade jag av en slump och tillhör tjejen som äger mitt drömskåp i skolan. Saken är den att det står hennes namn på skåpet men det finns inget lås och när man öppnar skåpet finns det inte en pryl så långt ögat når. Nu är det ju dessutom tänkt att jag och Sofia ska bli särbo så då behöver jag ett alternativ med ett fördelaktigt läge. Dvs. inte för nära toaletterna (för där luktar det ju bajs), inte i bunkern (det är långt och treorna är skrämmande), verkligen inte i österäng (det är ännu längre, det luktar thaikäk och IV-eleverna är ännu mer skrämmande) och gärna inte i korridoren vid idrottshallen (där luktar det ju svett) Frågan är om jag ska fråga henne om jag kan få skåpet? Nä.

Dagens andra blogg tipsade Erik mig om häromdagen och jag tyckte den var jätterolig.Jag har haft bloggtorka så länge nu och började dansa glädjedansen i min säng när jag förstod hur bra den var. Men lyckan blev kortvarig :

Jag kommer kanske tillbaks någon gång.
Någonstans.

Men nu lägger jag, Johan Lindqvist, ner den här bloggen.

Puss.

Ja, jomen tack, verkligen. Idiot.

Blogg nummer tre gör mig gladast. Crazypill har börjat blogga igen på spiderchick.blogg.se! Ja, det är sant. Catrin var tvungen att ringa mig och gå upp i falsett och fnissa hysteriskt innan hon fick det ur sig, men jag gillar'e.

Ahora tengo que limpiar mi cuarto. Ciao muchachos!

cirkus cirkör

Räddad av gonggongen, istället för att (hemska tanke) klättra, så fick jag köra cirkus cirkör med idp. Efter ett antal benbrott, hjulningar och rullningar kändes det som att, nej cirkus är inte vad min kropp är till för. Blev dock imponerad av Anton som klarade av både fram och bakåt kullerbytta, med stil dessutom. Någon annan som imponerade idag var hör och häpna JAG! (typ) Bäste målgörare på basketen imorse, den ni. Eftersom jag aldrig får nog av idrottande (eh..) ska jag spela discobowling imorgon med mina ohängda vänner. Jag vet inte hur jag ska hantera det här på bästa sätt, kommer ju bli övertränad vilken sekund som helst. Kanske med att äta en feting-pizza?


08,25

morrn morrn, sista skoldagen för den här veckan, hur känns det colin? Men detta är även mardrömmens dag som avslutas med klättring, amen.


panic

Jag kunde ju inte svika min och Jens överenskommelse så jag begav mig ut i regnet för att springa Rosenlund runt och hoppa lite rep. Vi kan än en gång konstatera att det är roligare att gå än att springa, men roligast av allt är nog att stå stilla. Nu sitter jag och äter ett torrt gammalt äpple och dricker vatten, när jag egentligen vill äta delicatobollar och dricka kaffe. Det hälsosamma livet tär på mig. Tur att det är helg snart, då är det slut på dumheterna.

Saker som folk väldigt gärna får sluta hypa, nu på en gång :

AIDS-tröjor (det är bra på sitt sätt, ja)
Gossip girl
Moderiktiga saker som egentligen är asfula (& alla vet om det)
Melodifestivalen

tack å hej.

med dunder och brak

vill jag bara meddela att suckern Marcus Gson har åtevänt hem till Sverige efter att ha spenderat en halv medeltid i Australien och Thailand och fan vet var. På vägen har han även införskaffat sig fru, bil och barn (?) vad det lider. Välkommen hem till vårat underbara Sverige! Ja, det var dagens mini-nyhet om man jämför med att Niccokick har släppt nytt!!!!!!!! så jag har väntat, så jag har gråtit, så jag har kämpat sedan förra albumet.. hehe. Nu är det iallafall här, albumet alla har väntat på.

Imorgon ska jag och min älskade klass åka till Älvsjö och klättra klättervägg. Om det fanns en skala för höjdräddhet där 10 var högst ligger jag nog på 9,5. Sist vi var och klättrade blev jag kritvit i ansiktet och höll på att svimma efter att ha klättrat 3  meter på barnväggen medans mina klasskamrater svingade sig 300 meter ovanför havet utan problem. Förutom Naosil som svingade sig 300 meter över havet med problem. Jaha, vad händer i helgen då? Vi kanske ska passa på att fira att Jens fyller 18 i december? Eller att ostbågar är gott, att toalettpapper är långt eller något annat onödigt. För det insåg jag idag efter att ha kollat på en video om judar, vi borde fira mer onödiga saker! Dem verkar ha det fantastiskt roligt och stämningsfullt (minus den delen där dem inte får äta baconchips) Shalom!


people

Inledde dagen med en omgång squash för att sedan bege mig på förortssafari i ungefär en och en halv timme. Startade i botkyrka, följde upp med Fittja och landade i Tumba innan jag begav mig hem till Sötälje. Resten av skoldagen bestod av FNs barnkovention (?) & sofias lovetalk (som jag väldigt gärna lyssnar på, jag blir rörd och känner att mitt celibat måste avstanna här och nu)

och alltså, folk vill ha enkla saker.
Enkla människor.

jag raderar mitt CV, så alla kan se

Okej, panik. Jag ska skriva ett CV och ett personligt brev. Jag vill försöka undvika att skriva ett sånt CV som sitter på anslagstvalan i fikarummet ett halv decennium, hjälp mig. Imorgon ska jag försöka hitta till rackethallen i Hallunda all by myself, det ger mig tårar i ögonen. Kul att stå där i Alby helt ensam och förvirrad. Buh...

körkortshysteri

Den pågående körkortshysterin har naturligvis dragit med mig, rakt ner i helvetet. Jag trodde inte att det kunde finns så många regler om omkörning. Man borde ju bara kunna kolla fram och bak och sen köra om med en ruskig fart men så går det tydligen inte till. Det finns tillochmed två olika sorters omkörningar. Jag blir svettig av att bara tänka på det.

För att bara ge er en allmän inblick i mitt liv just nu så får jag ju då med ett fint ord intravenös antibiotikabehandling, med andra ord så tjoffar man in en massa penecillin rätt i blodomloppet. Det blir typ 2 liter extra vätska om dagen, biverkning : toalettvanor likt en gravid kvinnas. Det är så frustrerande för jag hinner fan inte ens gå ut genom toadörren förens jag känner att jag blir kissnödig igen. Inget annat kul har hänt idag.

i need a hero

Känslan när man har gjort allt,
det finns inget mer att göra.
På lika många sätt som det finns sidor i bibeln,
på så många sätt har man försökt men inget har fungerat.
Då kan man ändå vara nöjd med sig själv, då kan man gå vidare
och skaffa sig nya dilemman som man bara vill spola ner i toan.
Det får liksom räcka nu.

Spenderade en och en halv timme på akuten idag för att få en ny nål. Akuten är alltid lika intressant, vemsomhelst kan spy på ens skor eller tappa en tarm i ens knä ungefär. Stämningen i väntrummet är megaladdad och det enda man hör är den jävla kaffemaskinens surrsurr.... surrsurr...surrsurr. Det kom in en liten kille som hade åkt pulka och brutit lillfingret så att benet stack ur köttet, kändes lite cityakuten över det hela. Det satt en stekare (alltså han var bokstavligt talat en stekare) bredvid mig och stönade och stånkade och vred sig i alla möjliga jobbiga positioner, det visade sig tillslut att han hade andningssvårigheter och bröstsmärtor. Jag föreslog att han skulle lätta lite, men bara liiiiiite på översta skjortknappen. Sist jag var på akuten bad jag om morfin ungefär en miljon gånger men fick en alvedon, EN JÄVLA ALVEDON, you fuck with me liksom... 

Nu har jag varit med Catrin, vi kollade på Juno, söt film. Speciellt scenen innan slutscenen när Juno och den lille mannen ligger i en sjukhussäng och gråter. Aw.


you had time

Att gå till optikern är rena rama rånet, att göra en vanlig synundersökning för körkort kostar 60 spänn. Man betalar 60 spänn för att i ungeär 30 sekunder berätta för farbror optikern vilka bokstäver man ser på en tavla och för en stämpling i dokumentet. Kan ju bara drömma om vad det kostar att skaffa glasögon, SKAFFA INTE GLASÖGON! Stöd inte optikernas omänskliga priser.

Kvällen blev trevlig hemma hos Marcus med pompa och ståt, sexskämt och eh glass. För att namedroppa lite så befann sig Catrin tha sexmachine, Emelie no fumo wester, Faruk the beatbox och Marcus SSSSSSSSSS i huset, så att säga.

bye bye miss american pie


RSS 2.0