2009

Jag har dansat utan att tänka i Barcelonas hamn, likaså på någon klubb nära Moulin rouge i Paris. Jag förlorade någon jag älskade, någon som aldrig kommer igen. Jag har älskat alla dem jag har kvar till döds. Jag har försökt tröttna på Södertälje men aldrig riktigt lyckats. Jag har lagat rabarberpaj och ätit 32.000 tabletter. Jag har varit kär och lycklig och jag har tvivlat men vågat hoppas igen. Jag har druckit mojitos på en takterass i Spanien, simmat i Ålands hav och än en gång övertygats om Skånes absoluta charm. Jag har fördruckit mig på mousserande vin en junidag då jag tog studenten och helt plötsligt skulle man bestämma sig för en framtid. Det ska jag göra 2010.




...

Idag har min kusin namnsdag,
men det skiter väl jag i.

Dragningskraften hos nazister

Är det aningen oroande att dem två bästa filmerna jag sett på senare tid är Valkyria och Inglorious bastards? Va? Nej, jag frågar ju er.

mellandagarna

På min julafton nummer tre som jag firade med pappa + övrig dysfunktionell familj fick jag ett durkslag och ett bäddset. Alltid skönt att kunna sova bekvämt samt sila snabbmakaroner. Insåg nyss att det är nyårsafton på torsdag. Jag som är så himla trött på högtider tänkte passa på att dränka nyårafton i diverse alkoholhaltiga drycker, allt för att slippa känna det där högtidliga. Som grattis till körkortet fick jag en flaska bubbel så på den fronten är jag iallafall fullt utrustad. Sen är det en annan femma att jag får hiskelig huvudvärk av mousserat.

Jaja, nyårsafton.. KOM OCH TA MIG!!!

tankar om juldagen

Att The Strip igår tog 240 kr i inträde är synonymt med storhetsvansinne.
Att dom ändå lyckades fylla lokalen måste vara synonymt med genialitet.
Att folk betalade 240 kr måste ju vara någon slags folklig idioti.

Mr. Big, min kille? same same

Jag fick ett par Jimmy Choo's av min kille. Är det inte typ lag på att gifta sig med någon som ger en ett par choo's? Såhär såg jag iallfall ut när jag fick dom :



(Fast jag hade inte på migg ett lila velourset och jag var aningen tjusigare sådär på julaftonskvisten)


julen som kom och gick och kom igen och gick och kom.. igen

Och så äntligen var det här fåfänga julspektaklet överspelat! ... Eller nej just det, skilda föräldrar var det, i år igen. Jag har iallfall hittills haft en fin och stämningsfull jul och detta utan att ha ägnat jesu födelse en enda tanke. Det börjar bli lite av en tradition i mitt liv. Jag fick en kockkniv, ett decilitermått, en stekpanna, en tesil och kökshanddukar, misstänker att en viss modersgestalt vill att jag ska börja dra mig hemifrån. SHE WISH. Jag ska dränera varje droppe ur mitt oförskämt omogna tonårsliv innan jag ens börjar tänka på en etta med kokvrå.

Tydligen är det någon som "nätfiskar" på min dator dagarna i ända. Detta vet jag eftersom mitt svindyra virusskydd gärna informerar mig om det pågående nätfisket en gång i kvarten men verkar däröver tämligen ointresserat av att göra något åt det hela. Tips till nätfiskare : Jag är fattig och lever ett skittråkigt cyber-liv, lämna mig ifred.


en handduk som psykolog

Idag har jag :

Vikt 300 handdukar
200 badrockar
100 par blåbyxor

Terapi mina vänner, att vika saker är terapi. Imorgon ska jag passa på att vika lite till, i en sisådär åtta timmar. Kan även berätta om min saftiga löneförhöjning på 8 kronor/timme jag fick idag. Det kan jag göra något riktigt skojjsigt för om tio år!

Imorgon börjar jag jobba tio i sju. Jag slår vad om att inte ens Jesus vad pigg vid den tiden...

what a lovely day

Dagen började med att jag helt sonika doppade halva min morgonrock i toaletten! Fortgår nu med min förmodligen femhundrade körlektion i århundradets snöoväder. Efter det väntar 4 timmars jobb på tvätteriet. Vad finns det inte att älska?! Nu ska jag ställa mig framför spegeln och göra min dagliga "jag älskar och respekterar mig själv", sedan ska jag sprida ett sanningens budskap¨på stan "Don't worry be happy"! BÄSTA DAGEN!!!!

(För min kille som ibland har lite svårt med begreppet ironi, det här min vän är ren och skär ironi)

släkt och dylikt

Jag har en syssling som heter Casper. På facebook går att finna gruppen "Alla vi som tycker Casper Ternerot skriker för högt när han pratar!". Jag kan inte påstå att jag fått några bestående men av våra släktmiddagar men ibland pratar den rackaren ganska högt. Skönt att få medhåll från 106 andra välvilliga skälar. Man kanske ska starta en insamling till ett hörseltest? När man ändå är i farten så att säga.

Sen kan man ju alltid undra hur man kan skrika för högt när man pratar?

...

Jag tycker att den där likörtryffeln kan fara åt helvete!!!!

jingle bells

Igår var jag så bakis att jag hade ont i håret. ONT.I.HÅRET.




nobelmiddag

Idag har jag varit en sväng på sjukan och träffat min polska doktor som har en väldigt framträdande mustasch. Sedan har jag självklart suttit bänkad framför Nobelfestligheterna! .. Eller eh, det hade jag visst inte. Det är ju lite konstigt det där, filma en middag som att det vore en fotbollsmatch.

nej, jag har absolut inga fördomar om Järna

Igår morse blev en man yxhuggen i huvudet i Järna, jag och min kille gjorde således det enda rätta, vi gick ut på yxman-jakt. Är det förresten inte typiskt Järna att någon ska bli yxhuggen i huvudet? I Södertälje skjuter man varandra, i Järna använder man stenåldersyxan i stadigt flintamaterial när man ska ha ihjäl någon som har planterat mögelsvamp i ens spannmål. Min kille hävdar bestämt att så är inte fallet men då menar jag att han är subjektiv och inskränkt. Vi hittade hursomhelst ingen yxman.. Järna visade sig vara betydligt större än vad jag trodde. (Notera att jag har varit tillsammans med en Järnabo i 1,5 år..)

Nu tittar jag på 'Bonde söker fru' efter en arbetsdag på Pershagenskolan. Är inte den där Per-Jörgen lite lömsk? Han är definitivt en person som jag inte vill ha något med att göra.

kattägare sökes!

En liten katt har bestämt sig för att bosätta sig i en plaststol på min baksida. Jag tycker han är en lattjo pryl men det kanske är någon liten åttaåring eller så som gråter sig till sömns varje kväll för att hans/hennes kisse är borta. Det är en liten hankatt som skulle kunna heta Simba och som är svart/grå med vita tecken. Han tycker om skinka. Någon Pershagenbo som känner en ledsen åttaåring eller en svart/grå hankatt som tycker om skinka?

Han fryser och bor numera på Ålstigen 8 i en blå plaststol men riskerar att bli vräkt inom en snar framtid.


bakis-dag utan bakfylla

Idag har jag bakat nästan hela dagen! (var vänlig notera ordvitsen i rubriken, hehe) Först la jag ner 2500 år på att skapa dem perfekta lussebullarna. Det visade sig att jag hade lagt ner 2499 år för mycket då lussebullarna expanderade tio gånger sin egen storlek och slutresultatet blev 30 stycken gula bajskorvar med russin i. Sen slängde jag ihop några cocos-toppar med en massa rom i. Jag skulle höfta lite käckt och råkade addera en deciliter rom istället för en matsked. Förlåt mammas importerade rom från karibien...

som en söndag fast lördag?

Har idag uträttat den obefintliga mängden av ingenting. Det är dagar som dessa jag får för mig att jag ska börja med någon ny hobby. Det slutar alltid med att jag blir arg på mig själv. NEJ Matilda, nej du ska inte börja måla korgar eller göra fruktskålar i keramik. Fullkomligt idiotiskt....


Godmorgon Pershagen!

& alla andra gudsförgätna stadsdelar i Södertälje. Idag har jag 0,0 planer.............................. Eller jo, jag ska ta bort den jävla fishtank-applikationen på facebook så att man någon gång kan få lite lugn och ro. Förfrågningarna samlas som flugor runt mina döda fiskar. Alla vill bli min fisk-vän trots mitt otroligt vanskötta akvarium. Jag borde inte ens få ha ett fisktank! Skämmas ska jag göra! SKÄMMAS!


Westlife

Tycker helt plötsligt jättesynd om dom 50% av Westlife som aldrig får sjunga. Dom får bara stå där och doa och låtsassjunga rakt ut i luften ibland. Och förresten har jag ändrat mig, jag vill som mest ligga med 75% av Westlie.

Japp.

let's call this the comeback

Jag trivdes verkligen aldrig på blogspot, det är lite för creddigt och avskalat och... nej egentligen handlar det enbart om att det inte fanns någon statistikräknare. Att blogga utan statistikräknare är lite som att jobba på telge energi utan lön. Man gör det bara inte. Hittade en handlingsplan jag skrev ihop i november 2007, den löd som följande : 


Handlingsplan v. 47 (2007)

Skola/jobb- Helst så lite som möjligt. Jag och Sofia borde städa skåpet men det kan vi lika gärna göra efter jul. Jobba... nej, juste jag har inget jobb, alls.

Kärlek/relationer- Har varit singel i 99,9% av min livstid, känner att det är en livsstil som passar mig så jag kör på helt enkelt. Men, nej egentligen går det väl åt helvete (om jag ska vara ärlig mot er läsare)
 
Hälsa- Det är ju ändå jul snart så det spelar ju ingen roll hur mycket man tränar nu. Träning är till för nyårslöften...

Övrigt- Kolla på alla "one tree hill" avsnitt den här veckan, det är mitt mål men det kan ju såklart ändras. Vill också försöka hinna med att ta bort mitt nagellack, det börjar bli lite risigt. 

Handlingsplan v. 49 (2009)

Skola/jobb- Man kan ju alltid gå runt att önska att man gick i skolan. Annars, jobba så lite som möjligt på Telge energi och frossa så pass mycket på personalfesten att Telge energi går i konkurs. Vikariera på fritidshemmet vraket samt jobba en släng på bergvikstvätten. Ja, ibland händer det rentav att jag blandar ihop alla jobb. Jag försöker sälja el till sjuåringar, jag börjar behandla mina arbetskamrater på Telge som fritidsbarn, "Har verkligen alla tvättat händerna nu innan vi pillar på kaffemaskinen? Nej Emil vi har pratat om det här innan, får jag lukta på händerna?" Och på tvätten... ja, där tvättar jag nog bara. 

Kärlek/relationer- Min kille har köpt det nya super mario spelet till Wii, jag spenderar således ovanligt mycket tid med hans TV-spel.. eh, honom. 

Hälsa- Jag har cystisk fibros, svår astma och fick häromveckan en allergichock av okänd substans. Hälsa är inte begrepp som existerar i mitt vokabulär. Gjorde dock ett pricktest förra veckan och det visade sig att jag var allegrisk mot mögel. Har således två frågor : Betyder det att maten jag reagerade på var möglig? (isåfall borde pershagenskolan verkligen se över sina matrutiner) Betyder det att jag inte kan äta pepparkakor med mögeloströra?

Övrigt- Funderar på att boka en fjärde, jag repeterar fjärde uppkörning. Fick plötsligt ett oförklarligt sug att ligga med hela Westlife. Märkligt. 
 
Känn er som hemma!

RSS 2.0