SPEXIGT

Ikväll ska jag på sex-spex-party hemma hos Emelie! Av respekt för diverse mamma & pappa-ögon väljer jag att inte skriva så mycket mer om det spektaklet. Idag har jag ont i magen för jag glömde ta enzymer igår till fetaste kolgrillslådan. HEHE SMART. Ingen som bara spontant känner sig manad att adoptera bort en bukspottkörtel? Ingen? Nähä. Jag får väl dras med min gamla då.

Födelsedagstjej som ska dildoshoppa en smula

dagens brott

Fick precis veta av Leif GW att styckmördare nästan alltid skär av huvudet först, eftersom det är obehagligt att titta på. Tack Leffe, det var den nattsömnen. VARFÖR ska jag alltid ge mig på en massa obehagliga mord-program innan läggdags när jag VET att jag är fruktansvärt mörkrädd?

....

Kan dom langa tentaresultatet i år så man kan börja andas utan dåligt samvete eller?

såja

Drog till Hemköp och pantade burkar, köpte godis och pucko för pengarna. Förmodligen det mest rationella jag kommer göra idag.

Godis som är skrämmande lik en penis

sarah har en så jävla stor kaffemugg


men lyssna då

Jag: Asså Tobbe, om jag blir tjock kommer jag typ bli fyrkantig!
Tobbe: Mm... bra... *läser hocki-blogg*

Ibland kan jag känna att det inte finns utrymme för mina innersta tankar i vårat förhållande.

....

Har jag förresten berättat hur kallt det är att cykla till skolan i slutet av oktober? Det är helvetet på jorden. Jag förvandlas med ens till Ola Skinnarmo som tappert trampar i motvind. Blå i ansiktet.


godmorgon

Idag åker jag hem till Södertälje. Men först! Har jag tydligen tagit på mig att gå på hockey i Globen (jag vet, så himla otypiskt mig) Vid 9 har jag en föreläsning om världens i särklass tråkigaste bok. Jag borde verkligen ta tag i livet och gå ner med sopberget som ligger på min balkong, men åh... semsta inlägget

Min kompis Erik har börjat blogga igen. Det är lite trögstartat och sådär men han skriver bättre än mig och ska bli journalist. www.juniusmaltby.blogg.se

ÅHHHHHHHHHHHHH

Omg jag kan inte hantera att vara borta från min man längre. 3 veckor, känns som 300.

tamponger på golvet

Tips på en sak man inte ska göra: Lägga två tamponger i plånboken, vända plånboken uppochner för att sedan göra en ansats till att betala hunk på pressbyrån. Tamponger på golvet = pinsamt hela livet. När jag är 46 kommer jag tycka att tamponger på golvet är pinsamt. Det har nog med att göra att män inte kan hantera tamponger. Män kan inte skratta åt tamponger. Trist.

svar på gåtan

kan inte säga så mycket mer än att min kokplatta blev ägd.

dagens gåta

Hur tilllagar Matilda stekt lax med brocolli, hollandaisesås och ris då hon bara har två kokplattor, en stekpanna och en kastrull?


vad tror ni?

Jag får hemskt ont i fingertopparna av att ständigt trycka ut piller ur kartor. Tror ni man kan söka något slags bidrag hos försäkringskassan för sveda och värk?

vad vi konverserar om

Jag: men, kladdkakor är ju runda.
Tobbe: nej, fyrkantiga!
Jag: nej.
Tobbe: nej nu måste jag fan tänka...

(Update: Inte en enda kladdkaka på dom tre första sidorna på google är fyrkantig. Tobbe låter ändå meddela att han ska "gå till botten med det här")

Sån är jag! (en dag av ungefär 365)

Jag kan ju vara den mest genuina och mysbenägna människan på norra halvklotet. Har precis gjort min egen varma choklad och tänt ett doftljus. Jag har en fråga! (på tal om min fantastiska känsla för hemmapyssel...eh) På min orkidé står det att den vill ha vatten en gång i veckan och gödning en gång i månaden. Vad exakt vill den bli gödd med? Mariekexsmulor? Navelludd? Små barn? Orkidémat?




åh...

Jag visste inte att man kunde gå upp klockan sju en lördag.

omg

Sen säsong ett av Bonde söker fru känner jag besserwissern krypa inom mig varje gång Linda Isaksson säger "Vem fler vill du ha med dig till gården?" VEM FLER? Säger man så?

hönestly

Jag mår sämre utan bloggen. HÖR NI DET! Jag måste ha min blogg-bebis. Nu är jag tillbaka I Vässan och försöker få lite struktur på pluggandet. Det går dåligt. Tydligen har jag tappat förmågan att tänka.

...

Dagen började strålande med inköp av orkidé och rosa pall. Sen blev det kaos. Tusen tårar senare tar jag en petit bloggpaus.

men gänga dååå

Gick ju fett dåligt. Tydligen behöver man en skiftnyckel? Den är osittbar men ganska fin. Funkar så länge jag är själv i lägenheten. Kan ju inte sitta på två saker samtidigt.

operation bygga ihop rosa pall


hjälp

På senaste har jag blivit besatt av: Vad folk har i sina kylskåp, vad folk lagar för mat, vad folk handlar, vad folk har i sina matlådor. Jag vill inte bli Anna Skipper =(

dusch-problematik

Ni vet vissa gånger när det bara är jobbigt att duscha. Man liksom suckar och stånkar och så blir man kall på hela armen när man inte hinner göra en undanmanöver för det första duschvattnet, som snittar på ungefär 12 friska grader. Håret blir aldrig blött och det liksom drar kall luft in i duschen. Sen ska man ha schampoo i håret och måste sträcka UPP armarna. Åhhhhh. Sen kommer man till balsamet och då har man liksom fått kramp i hela den ickebefintliga bicepsmuskeln. Sen bara välter ALLA schampooflaskor. Så är det dags att kliva ur duschen och då är det helt plötsligt -5 grader i badrummet och livet är allt bra eländigt. ÅHHHHHHHHH. Så tar vi ett djupt andetag, tänker på barnen i Afrika och tar en dusch.

Oh happy days!

Tänk den dagen man bara kan luta sig tillbaka i skinnfåtöljen och liksom, "fan vad jag är sugen på en enzym". Det vore nått det. Eller, "det vore gott med en enzym till kaffet". ELLER! "En kexchoklad tack!" "Något mer?" "Mjaa jaa förresten, hemskt gärna 15 enzymer också!". Gå på enzym-mässa. Enzymens dag!


dagens flashbacktråd

"Min flickvän vill ha ett skelett i födelsedagspresent, vad ska jag göra?"

OOPS

"ÄÄÄR inte höstkollektionen på H&M finare än någonsin eller är det bara jag som inte har några pengar?" Emma Lindholm 101014.

Jag höll med men valde att ignorera det där om pengar.

åh..

I helgen kommer mina gullisar hit. Jag längtar. TADA! Sängkläder! G'natt.


GRR

Tydligen råder total anarki i min tvättstuga. Min ena tvättmaskin är kidnappad av någon som tvättar i 70 grader. Har väldigt stor lust att skriva en arg lapp: "You little chinese man with small underpants, get your own tvättid or die".

min kylskåpsflora

Ketchup, 1 tomat, Chilisås, McDonald's-ketchup, tomatpuré, coctailtomater, makrill i tomatsås. Jag tycker inte speciellt bra om tomater egentligen. Något har gått fruktansvärt snett i det här kylskåpet.

Heja!

Nu tar dom upp dom stackars gruvarbeterna i Chile! Nästan så att man vill fälla en tår såhär på morgonkvisten. Nej, nu ska jag ta tag i ett grupparbete. Sen ska jag tvätta mina nya lakan, så ska ni få se! Fan vilken cliffhanger.

hujedamig

Nejmen hoppsan! Råkade fastna i några sådär superintelligenta flashback-trådar en timme. Så tokigt det kan bli. Bland annat blev jag tvungen att läsa "det äckligaste som hänt er i sängen" (ja, flashback förvandlar gemene man till förpubertala människor som måste läsa om sådant. Kamrat-posten-syndromet även kallat) Ångrar mig gruvligt. Checkar redan imorgon in på Västerås bästa klosterverksamhet.

Lista!

Har faktiskt fått förfrågningar från diverse håll om en lista. De här personerna har dock valt att vara anonyma och vill inte under några omständigheter bli utskrivna i bloggen. Inte en enda av dom! Värst vad folk månar om den personliga integriteten in these days...

Senaste impulsköpet: Mitt senaste impulsköp är inte mycket att hänga i granen. Tre överstrykningspennor på Clas Ohlson á 25 riksdaler. Sarah däremot impulsköpte en mixer. Lite fräsigare.
Senaste wanna-cry-momentet: Ja, när kom "Rädda Willy" ut på VHS? -97? (kan eventuellt även ha varit så att jag gärna ville gråta en skvätt igår morse när jag lämnade en varm säng i Skövde)
Senaste yttrandet av könsord: För ungefär 5 minuter sen när det slog om till reklam på fyran och volymen omedelbart ökade 456 decibel. Jag fick spontan dövhet på höger öra och kände att ett könsord var på sin plats.
Senaste fetischen: Axlar. Det är min senaste. (och ständiga och återkommande)
Senaste nederlaget: Imorse svensk tid 12,35 då jag insåg att jag glömt min enda hårborste i Skövde. Bifogar resultat nedan.
Senaste känslan av kokande ilska inombords: När jag idag mottog en påminnelseavgift från Trygg Hansa som jag aldrig ens har fått en första faktura ifrån.
Näst senaste yttrandet av könsord: Se ovanstående punkt.
Senaste hjärntrasslet: Idag då jag skulle utföra ett antal pedagogiskt ihopsatta excel-övningar. Inte visste jag att man måste ha mottagit minst två nobelpris i teknisk förståelse för att arbeta i Office.
Senaste hjärttrasslet: Mitt hjärta i någon annans hand. Kan förvandlas till grus närsomhelst. Omg.
Senaste levertrasslet: Tentafredagen.
Senaste gången jag tog livet av en oskyldig kaktus: Förra veckan. Alla hetsade mig att vattna! Det var inte mitt fel! Jag är oskyldigt dömd! OBJECTION COURT! Jag har BARN att försörja! ... Jasså. Det gäller fortfarande bara den där kaktusen... Hehe. Isåfall var det jag.
Senaste låten jag lyssnade på: Forever lost - the magic numbers
Senaste låten jag lyssnade på, på riktigt: It was'nt me - Shaggy

skyltigt sammanträffande

http://spiderchick.nu/2010/october/forbud.html#comment

Den skylten såg jag också i Skövde i helgen! Blev helt eld och lågor och upprörd och började skrika ord såsom kvinnofridskränkning och genus-tabu och manshoror och... nej. Men jag började undra vad Skövde är för en konstig stad. Nu fick jag veta att skylten är en del av en installation. MEN inget av det här är det väsentliga! Poängen i historien är att jag och spiderchick har stått och tittat på samma skylt!!!

tisdag

Åh, tack lille sovhjärnan för att du bestämt skulle hålla dig vaken till strax efter tre-snåret. Idag är jag pigg och glad som en mört! På dagens schema står en IT-labb. Jag är vrålexcited..............

Ironin i mitt liv

Jag har samlat mig fördärvad på SJ-priopoäng det senaste året. SJ är typ min tredje från slutet största utgift. (1. Hemköp 2. Alkohol) Jag tänkte mig att jag skulle hamstra poäng tills jag i princip var berättigad en jordenrunt-resa. Men nej, nu kom SJ med stora pekpinnen och sa att mina surt förvärvade poäng går ut i december. Vet ni hur långt jag kommer? Från Västerås till Stockholm.

Varför? Människor jag inte begriper mig på

1. Människor som byter sängkläder en gång i veckan. Sängkläder blir ju riktigt sköna och mjuka av lort först efter andra veckan?
2. Människor som byter wettex-trasa varannan dag (minst en medelåldersdam i Ullared gör det) Wettextrasor kostar ju en förmögenhet och bör inte bytas förän de smular sönder.
3. Människor som lägger ner en förmögenhet på diverse fräsiga toalettrenare. Kan komma på minst femtusentrehundra saker som är roligare att spendera pengar på (blandannat kaviar ligger bland de femtusentrehundra sakerna) Så länge man inte fingrar i själva toaletten torde man ju inte vara i riskzonen för toa-baciller.

Men hallå, vad hände här? Sen när hyser jag agg mot hygieniskt riktiga människor?

Titta!


Gah!

Vaknade nyss mitt i en dröm. Jag hade bakat en chokladtårta som var 50/50 vit och mörk choklad. Utsökt chokladtårta som gick om intet. Jag sa tillochmed till pappa i drömmen att jag fryst in halva. Typiskt mig! Älskar att frysa in saker.

Jag tinade en fryst bulle istället... som sagt, frysta saker.

och på den tredje dagen återuppstod han

Jaha, måndag igen. Då ger vi bloggen lite konstgjord andning efter oplanerat uppehåll. Har haft för mig lite diverse saker. Fast mest ingenting. Hittade tillexempel ostbåge-smulor i min navel i förrgår kväll, det har varit på den nivån. Ätit oxfilé har jag iochförsig gjort.

justdet!

Nu packar jag fintrosorna och åker till Skövde! Imorgon alltså.

JÖSSES!

Nej nu ska ni få höra! Nyss sprang en tvåmeters jamaican instormande i min lägenhet och tyckte att "YOU MUST PARTIII". Sen lånade han min toalett. Jag är fortfarande i chock. Återkommer eventuellt.

Baka baka liten kaka

Idag var jag och några klassisar på Lagerhaus. Emma fick syn på en hjärtformad bakform och gick upp minst fyra oktaver då hon förklarade sin kärlek till hjärtformade husgerråd över hela gallerian. Så, det enda rätta är att gå över till henne och baka en kladdkaka.

BRO-COLL-I

Ligger i matkoma i sängen. Åt stark korv som inte var stark, stekt ägg och typ två kilo brocolli. Brocolli funkar till allt! Jag äter det som tillbehör 5 av 10 gånger. Man skulle kunna tro att jag går på någon GI-diet (HAHA), men jag gillar bara brocolli. NÄR ska man kunna beställa den lilla trädliknande grönsaken till cheeseburgaren? Eller till kebabtallriken? Jag tror jag är något på spåret här.

Osexig grönsak.
Sexig tjej.
Hellre en sexig tjej naken... än en brocolli i baken... hehe
(enbart för att legalisera ett pose-foto på sig själv i ett inlägg som egentligen handlar om brocolli)

irritationsmoment

Precis vid mitt hus ligger världens största, tvåfiliga rondell. Så fort jag ska ta mig någonstans måste jag alltså ta mig runt hela helvetet. Jag undrar därför följande: Är det olagligt att gå rakt över en rondell? Vad blir isåfall följderna av detta beteende?

 

Får man bara böter på under tusenlappen kan jag ju ändå känna att det är värt.

 

En annan grej! Idag har jag införskaffat en spagettislev och en.. slev. Jag kan inte säga att jag är överförtjust över inköpet. Men det känns fint att ha. "Det är dom små sakerna som underlättar i vardagen." -Matilda Lundgren


image

jag råkar hata det mesta med en image.

vad är det egentligen?

På tal om mangon. Det hela började med att killen i kassan slog in mina mangos två för 10 kronor som två papayor för 57,50 kronor. Han blev jättegenerad då jag påpekade missuppfattningen. Undrar varför. Herregud jag ser ju knappt skillnad på min mamma och min pappa.

mango

I måndags kunde man köpa två mangos för 10 kronor på Hemköp. Jag slog till. Mangons status: Matildas favoritfrukt. Tisdags: Det var fint att lägga två mangos på en tallrik. Mangons status: Matildas favoritfrukt. Idag skulle jag äta en mango men den var omogen, äcklig & hård. Mangons status: Matildas hatfrukt. Den kan dra åt helvete.

kvällen

19-20: 2 1/1 men
20-21: Bonde söker fru (mitt absoluta favoritprogram i hela universum. Alla är så goa' och gla' och genuina. Och så gillar jag kor)
21-22: Disk-paus
22-23: Kungarna av Tylösand



Vi hörs rå.

fundering

Funderar på att skaffa hemtelefon enbart för att kunna ringa mobilen när den är borttappad.

ÅH!

I förrgår hittade jag en lapp på anslagstavlan i huset som var till mig. Brevbäraren hade inte hittat min lägenhet och bad mig ta kontakt med honom, so I did. Tror ni att jag har fått posten? NEJ. Tänk om det är något superviktigt! Alternativ på superviktiga saker:


1. Avin till mitt H&M-home paket!
2. Beslutet om att jag har fått ärva 45 miljoner från min okända morbrors barns syster i Kongo!
3. En läkartid jag väntat på i tretusen år! (viktig på riktigt)
4. Femhundra reklamblad!
5. Åtta nya lappar från Jehovas!
6. Pengar från okänd avsändare i ett kuvert!
Tänk om liksom.
THE LAPP! (spegelvänd)

Bulle


Icas frysta bullar är det närmsta jag kommer hembakat nuförtiden, i brist på ugn. För alla nära och kära som tror att jag bara äter halvfabrikat alt. inget alls: Igår var jag på Ica och köpte kycklingfond, sen gjorde jag en gryta med renskav! Så himla redigt och genuint av mig.

UPPRÖRD (AV TYPISK SVENSK ANLEDNING)

Idag hade jag tvättid mellan 3 och 5. Kan förövrigt informera om att jag idag var inne på mitt sista par trosor. Blev ju stressad som tusan av bara tanken på att behöva använda samma par trosor TVÅ dagar i rad! Men så tänkte jag på barnen i Afrika som förmodligen inte har några trosor alls och det hade en viss lugnande effekt. Hursom, åter till ämnet (även om ni måste erkänna att mina trosor är lite spännande va?) Väl i tvättstugan har någon gått över sin tid och det är 35 minuter kvar på personens maskin. Jag biter ihop, vägrar att bli irriterad. Jag tvättar mitt och när person X tvätt var klar la jag den i person X IKEA-kasse. När jag är klar med en tvätt och börjar fylla på torktumlaren kommer person X inspringande och ska börja fylla på den andra torktumlaren. TVÅ OCH EN HALV TIMME EFTER SIN TVÄTTID. Jag blev mäkta irriterad, snörpte på munnen. Han tyckte att han "bara varit på stan" och att det ju "fortfarande är hans tur". Det är inte riktigt så vi jobbar här i Sverige, ville jag säga. Att kräva något utöver det man är berättigad till är ju nästintill förenat med dagsböter! Jag vann. Han fick gå.

Jag tycker att alla utbytesstudenter bör gå en grundläggande kurs i svensk tvättstuge-etikett. Herregud, jag vill närapå gå så långt som att säga att det borde instiftas någon slags grundlag kring det här med god tvättstuge-moral. (Det och att man inte bör prata med sina grannar i hissen)(eller i cykelförrådet)

hej

Idag har jag diskat, städat, handlat, tvättat, gått i skolan och slängt sopor. Hur tänkte ni att jag skulle få ihop ett skojfriskt inlägg om det?! VAVA?

paniska känslor

Kommer hem, är vid osedvanligt glatt humör. Öppnar dörren, känner doft av förruttnelse, blir helt övertygad om att det ligger ett lik bakom duschdraperiet. Så var icke fallet. Mitt kylskåp har gått sönder och allt har ruttnat under helgen. Kan inte riktigt hantera sådana här situationer.

JAG HAR INGEN KYL!!!!!!

Panikringer till Tobbe som säger typ noll tröstande ord (okej, det kan ha varit jag som inte riktigt lyssnade) och istället börjar jiddra om min ruttna proviva med mangosmak. Han undrar om man inte bara dricker sånt när man är dålig i magen. Jag undrar tillbaka om Tobbe verkligen vill ta del av informationen hans näsvisa fråga kan leda till. Nej, det ville han inte.

Ringer till pappa som kommer med hundra bra tips. Nästan så man kan tro att han är inom vitvarubranschen till skillnad från Tobbe som verkar vara inom Jeopardy-branschen. (puss)

rubrik

Får alltid spontant hjärnsläpp vid rubriksättning. Min framtida bok kommer förmodligen heta "hej", "memoarer" eller något annat nervkittlande. Inatt sov jag med mitt duntäcke och blev nyförälskad. Försöker nu komma på möjliga sätt att forsla täcket från Södertälje till Västerås. Dom flesta idéérna har dock bristande inslag. Att åka tåg med ett 5-kubiks duntäcke skulle kunna utveckla sig till en riktigt pinsam historia.

Får väl leva med tunn-täcket ett tag till. Lyckades iallafall få med mig en konservöppnare från mamma. Den jag köpte på IKEA för 15 kronor är tydligen "för högerhänta" och "hjärnkirurger". Min högerhand är lite utvecklingsstörd, annars hade det med all säkerhet gått fint.

Mot Mälardalen!

som ett hål någonstans därinne

Jag saknar och saknar och saknar och saknar och det enda jag gör hela dagarna, hela nätterna är att sakna. Jag vaknar och saknar, jag somnar och saknar. Jag tittar på Tv och saknar, jag äter majs direkt ur burken och saknar och jag läser vetenskapliga artiklar och saknar. Sen bara saknar jag.

Nu blev ordet sakna jättekonstigt. SAK-NA.

Men jag älskar mer än jag saknar. Så det jämnar ut sig.



BIG NEWS!

Stoppa pressarna! Hejda personalen! Vält pokerbordet!

Min idol spiderchick har flyttat till Skövde! Till mitt tredje hem!

(1. Västerås
2. Södertälje
3. Skövde
4. Ayia Napa)

Jag måste med omedelbar verkan införskaffa en kikare, en ståltermos samt en pinnstol för att sedan spendera all min lediga tid på Tobbes balkong, för att väldigt eventuellt få en skymt av Spider. Skulle jag någongång springa in i Spider då jag botaniserar i Skövde centrum kommer jag naturligtvis aldrig våga be om en autograf.


Ja jösses Amalia

Känslan av att gå ut från en tentasal och vara nöjd är ändå allt bra fin, ingen kunde ta ifrån mig den känslan i fredags. Kan eventuellt ha glömt hur det egentligen kändes vid 4-snåret då jag trillade in i min lägenhet. Men! Kvällen började med 15-brudars förfest på 23 kvadrat. Fnissfest! Sen drack vi Briska på kåren tills dom slängde ut oss och till sist hamnade vi på en gedigen efterfest.

Igår firade vi Erika, fast det var nog ändå mest Erika som firade Erika. Hehe. För mig blev det ett kärt återseende med The strip och även ett kärt återseende med lakritsshoten.  


IMF, vad gör vi?

Fruktansvärt adrenalinstinn av den här tentan. Funderar i det närmsta på att knyta ihop två lakan och fira mig ner från balkongen, åtta våningar. Bara för att få utlopp för det inneboende kaoset. Eventuellt cykla på fel sida av gatan till tentasalen? Köpa 8 paket dextrosol och äta upp alla inom loppet av två minuter?

Behöver lite spänning i vardagen. Ikväll ska jag iallafall kvalitetssäkra kårens alkoholutbud. Det torde ju bli lite nervkittlande (hoho)


RSS 2.0