what to do?

Efter ihärdiga påtryckningar från bl.a oymatilda.blogg.se-fanclub (Ida) känner jag mig nästan skyldig att blogga. Levererar man inte i den här världen kan man ju lägga ner direkt. Mitt liv är fyllt av jobbiga saker. Igår pratade jag och Catrin i telefon väldigt länge och jag beslutade mig nästan för att starta ett nytt projekt som ska heta "jagblirkranktvarjedag.blogg.se". Den här veckan har varit full av kränkningar från alla möjliga håll och som pricken över i trodde seriöst min nya läkare att min pappa var min pojkvän. Förtjänade jag det? Ett annat problem är en samhällsläxa jag har tills imorgon som jag inte förstår något av, eh. Man ska formulera hypoteser och min hypotes är iaf att min samhällslärare lever för att begränsa min fritid. Problem nummer 3 är att jag satte dropp idag och då blir jag akut törstig var femte minut, det känns ungefär som att min tunga har legat i någon öken och skräpat sedan forntiden.

Någon som känner för att ge mig lite positiv energi? min aura mår dåligt.

sen tycker jag att vi ska avsluta inlägget med något riktigt obehagligt!

image139

Okej, here we go : JAG HAR EN SÅN I MIN KROPP. Alltså det är så äckligt att jag dör av tanken. Var bara tvungen att vara lite unik, någon gång ska man väl få vara det också.

En sista grej bara...

image140
Veckans delicatoboll tillägnas : Ida! Tänkte att det skulle bli en ny tradition här i bloggen.

please, remember me

En promenad i Stockholm med fint väder var mysigt. Jag kom till Sthlm en halvtimme för tidigt och gick lite i affärer, sen blev jag kissnödig och gick över hötorget för att gå på toa på donken på kungsgatan. Det var jättemånga brandbilar och poliser och ultra pådrag runt hela PUB. En annan dum jävel stannade ju upp på hötorget och undrade var det brann. Tydligen så var det en grande gasläcka som förvandlade hötorget till en tickande bomb. Varför lyssnar ingen på poliser som står och skriker att alla som är på hötorget ska ta sig därifrån NU, JÄTTEMYCKET NU? Dumma människor. Maja och jag fikade iaf på John Chris och tog en promenad i Gamla stan, väldigt näiz.


come lets pray for the weekend

Nyrenoverad blogg. Var så trött på det gamla och sen tänkte jag på hur trötta ni måste ha varit på det eftersom ni är inne här flera gånger om dagen (eeh..) Igår hade jag en middag här hemma som blev mucho mysig. Vi spelade "med andra ord" och jag måste bara få återge två favoriter.

Ida ska förklara ordet "bråck" för Catrin.
I :"Ah alltså eeh.. fan, när man fightas lite å sådär" (gestikulerar vilt med armarna)
Börjar bokstavera lite.
Emelie : Tiden är slut!
I : Alltså det var bråk med c.

Catrin ska förklara ett ord med ordet "röd" i för Ida.

C : En färg!
I : ROSA!!

Alltså det är bara kul när man känner Ida för alla vet att hon lever för färgen rosa. Hennes värld skulle inte vara lika fulländad utan rosa prylar och rosa saker i allmänhet. Men det är en stor del av charmen hos den kvinnan. (& jag tar tillbaka det där med grovt synfel, hon behöver inte helttidsbrillor som vissa andra jag känner)

Ibland får man ha överseende med internhumor i en blogg. Snart ska jag in till stan och träffa Maja, det var så länge sen och det ska bli så mysigt. Förra gången vi träffades drack jag chai-te eftersom alla tjatar så mycket om det. Det var helt klart bland det mest överskattade jag druckit, Ronnavodka är liksom underskattat i jämförelse. Det smakade som 117 sockerbitar med te i. Nu äter min kisse upp min ormbunke, hänsynslöst. Det finns en del i mig som vill att han ska äta upp den för då slipper jag vattna den. Jag blir alltid påtvingad en massa växter av min mamma, som alltid dör. Varför ska jag ha en ormbunke inomhus? Är inte det ogräs?

image138

Den tilltalar mig helt enkelt. Jag har sannerligen ett öga för estetik, konstfacket nästa.

försoning

Filmen försoning, biblioteksscenen.
Det ska hända mig någon gång innan jag dör,
då ska det vara sådär, galet passionerat, mm.


image135

fan

Just nu är jag SÅHÄR JÄVLA ARG och det känns inte bra.

Men helgen kommer bli bra. På lördag ska jag ha lite middag hemma å så. Fast jag är så otaggad på helgerna nuförtiden, orkar inte ta mig i kragen och göra något med lite fart i. (Men det kanske är lika bra eftersom "jag ändå aldrig kan fråga om fester själv", eller hur var det tjejer?) Nej nu ska jag sluta skriva annars kommer jag ta upp alla saker jag irriterar mig på och eh.

i heard from someone you're still pretty

Imorgon ska jag inta bordtennishallen i Västergård och visa vad jag går för. Då är frågan, vad är skillnaden mellan pingis och bordtennis? Tricky. Bordtennis låter iaf mer som en sport. Är det en sport förresten? Många frågor, inga svar. Jag insåg precis hur mycket jag egentligen skulle vilja vara en av tjejerna i playboy mansion. Enkelt liv, enkelt liv. Bara vara blond och snygg (?) och rosa. Ah och idag fyller Erik 18, känn dig vuxen och myndig och TK-redo, puss.

jens "bajskorven" granroth

Jag ska nu ger er unikt, tidigare outgett material. Det handlar om Jens humor, året är 2001 och Jens är 11 år, han har skrivit i en "mina vänner bok". Alla andra tog uppdraget seriöst, Jens tog det mindre seriöst.. hehe.

Namn : Jens
Smeknamn : Mysterystar
Jag tycker bäst om att : Data
Jag undviker helst att : Bajsa
Jag är bra på att : Bajsa
Jag är helt hopplös på att : Kissa
jag känner dig sen : En bajskorv kissade
jag vill bli : En bajskorv
Jag tror du blir : En skitkorv
Min lilla hälsning till dig : Bajs...

Gamla takter hänger i, hehe. Ne okej Jens har faktiskt utvecklat och tidsanpassat sin humor lite.

Malin skrev också i boken men gav lite.. normalare svar.

Det bästa jag vet : Att vara vänner
Det värsta jag vet : Marcus P + Jens G.

(jag har en känsla av att man inte använde sig av ironisk humor på den tiden...)

som theo jensen älskar gitarren...

Bloggens 4 dagar långa hjärtstillestånd beror på en trasig router (?) och min inkompetenta vänstra hjärnhalva, dvs teknikhalvan. Har väl inte så mycket att komma med. Tränade igår och fick en spark rätt i anisiktet så det knakade i hela käken, ni vet när man går på en grusgång, så lät det. För en kort sekund undrade jag om man kunde amputera käkar men det kan man tydligen inte. En kvart senare var jag med i matchen igen, så inte ens det var något utav värde att berätta. Är för övrigt jävligt ofokuserad när det gäller det mesta. Träning, skolan... livet. Igår fick Catrin tala om för mig vad jag skulle göra idag. Ikväll ska jag iaf gå på konsert på Södra teatern med Jens. Ska se "Iron & wine" och det mina vänner, det kan gå precis hur som helst.

image134

När jag scannade lite papper åt Erik "jag har ingen geografibok" Carlsson (som btw fyller 18 imorgon!!!!) så passade jag på att scanna in lite bilder. Alltså jag ser ut som en galen indianunge och min pappa ser ut som Magnus Uggla.


tredje gången gillt?

Resbyråernas skräck, dissarnas dissare. Nu är det tredje gången gillt som vi ändrar resmål, visar ju bara på hur otroligt flexibla och asjobbiga vi är. Men eh, nu ska vi iallafall åka till Cypern! 4stjärnigt Bamsehotell (alltså, bamsehotell som i seriefiguren Bamse, dvs barnvänligt) Idag fyllde min morfi år så jag var där och åt 5 kilo smörgåstårta, mmm. Avril Lavigne (?) är på tv nu och hon har ett rosa mickställ, varför har inte jag ett rosa mickställ?

we're going to africa

Det blev inte Mallorca. Det blev .... *trumvirvel*.... Tunisien! Vi har bokat bästa resan, jag längtar redan och nu kommer det vara myket lättare att motivera sig till att göra bajsnödiga saker under våren. När jag sitter på nationella i matte B och skriver ig kommer jag tänka på Tunisien och allt blir bra igen. Något mindre thrilling som hände idag var väl att jag spelade badminton och har försökt skruva ihop diverse ikea-möbler utan större framgång. Det är inte så lätt som det ser ut och skruvdragaren vill inte vara min vän. Något som däremot förgyller mitt liv är doftljus, alltså det låter så cheesy men jag köpte 86 doftljus på Ikea och dem gör mig på bra humör. Mer ljus åt Sverige, varde ljus. Amen.

image133


gosetilda is on painkillers

Jag har ont, ont i hela kroppen. Fan, det klingar vackert.
Måste bara berätta dagens nyhet : NO MORE RONNABUSS.
Från och med i mars kommer jag förhoppningsvis bara åka 754a åt ett håll.
(efter 4 långa, smärtsamma år) Sprillans lokal i Rosenlund.
Det tar bort ghettotouchen från idrotten men vaddå,
det finns redan en boxningsklubb i Hovsjö så det är luuuugnt.


image132

i ett iskallt Ikealand

Vaknade pigg men fick ont i magen efter breddlektionen som spenderades på båtklubben med ett kärt återseende utav våran allsmäktige idrottsguru Micke. Han skulle fan kunna motivera en elefant till att hoppa hopprep om han ville. Jag åkte hem efter det och spenderade några timmar i soffan. Magontet försvann så jag och mamma åkte till Ikea. Köpte en massa Ikeasaker i fusk-ek och fusk-läder. Vad skulle vi göra utan Ikea och H&M? Mest nöjd blev jag med en tavla som det är en massa kinesiska neonskyltar på. Jag är en sucker för neonskyltar och skulle  vilja åka till Las vegas bara för att titta på allt neon, åh. (jag vill dansa i neon,på vår resa genom natten, hehe)

image131

you equals terror


And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone

You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way

22,55

Måndag igen då, hmph. Det hände inte så roliga saker i skolan, förutom när Naosil började tralla med i ebba gröns "häng Gud", iaf tills han läste texten och tyckte att det var en skitlåt. Sen var det iofs ganska kul när Eken och Erik skulle kopiera 40 sidor var i min geografibok men blev påkomna utav bibliotikarien som snällt påminde dem om att det är lagbrott att kopiera mer än 15 sidor ur en bok. Dagens brott = brott mot upphovsrättslagen (hehe, ett-noll till mig alla lejma spjuare)

Sen vill jag bara påminna lite snällt om ATT ALLA FITTOR SOM SKJUTER RAKETER MOT RONNABUSSEN KAN BRINNA I HELVETET (alltså jag är inte den som använder ordet fitta i vanliga fall, men jag kunde inte hålla mig) Jag vill helst slippa gå genom hela Geneta och halva Ronna igen. Obehaglighetsfaktor 10. Tack.

(psst

Niccokicks nya singel, ingen har väl glömt?

myspace.com/niccokick )

jag skulle kunna leva utan den där blicken, som får mig ur balans

En effektiv söndag. Blev äntligen klar med två skolarbeten (dö kostanalys dö). Har dessutom använt tandtråd, målat naglarna försökt bota min kroniska hosta och hmm, jo en sak till! På nyår avla jag ett nyårslöfte lite i smyg sådär. Grejen var att alla sa typ "Jag ska ligga med snygg tjeeeej!" eller "Jag ska ha så jääävla kul i år!" , då kändes det lite mobbat att stiga in i mitten och säga "Jag ska börja ta mina medeciner bättre.. eh". Men det är iallafall mitt nyårslöfte. Så jag har börjat använda min dosett igen, ni vet en sån där låda som man lägger sina medeciner i. Eftersom att jag äter flera miljoner piller i veckan så tar det sån tid. När jag blir rik ska jag anställa en dosettpåfyllare, lyx. Sen har jag faktiskt försökt plugga geografi men det är en underdrift att säga att jag inte fattar ett skit. Jag fattar mindre än ett skit. Ekvatorn, lågtryck, Zenit, någon?

tracy chapman - fast cars



korvspelet

Okej, jag har gjort det. Jag har spelat korvspelet på min fritid. Eller nej vänta, jag har spelat korvspelet på en lördagkväll. Erik ringde nyss, han trodde att han var i Västergård, enligt honom själv var han "jävligt mörsad". Jag ska nog sluta spela korvspelet nu...

trala la

Det är kul att dem har så intelektuellt stimulerande frågor i postkordmiljonären!
(eftersom jag är så smart...)

Vad heter Sveriges drottning?

A : Silvia
B : Salvia
C : Saliv
D : Sangria

Vad är huvudingrediensen i potatismos?

A : Potatis
B : Mos
C : Mango
D : Mjöl

skiproap

Igår skulle jag säga att en av våra lärare är spontan, men samtiigt så tänkte jag (av någon hemsk anledning) på våran väldigt ospontane lärare Per. Så det hela kom ut som "ja, han är väldigt spontär!". Eh. Jag var nyss ute och sprang i kusen men eftersom jag får förföljningsmani när jag springer där och måste kolla runt axeln hela tiden så sprang jag bara ett varv innan jag fick ont i nacken och kände mig lagom psykad. Så jag sprang hem och hoppade lite hopprep. Kickboxningen börjar på måndag och med tanke på hur oförskämt otränad jag är kommer det bli lite av en mardrömsupplevelse. Kommer återvända hem med självmordstankar. På tal om löpning, om två veckor ska min vän Mackan "pammen" Palmberg tävla i löpning!!! Måste öva upp mina cheerleading skills så länge. Skulle kunna låta såhär : 

 "We're black and we know it, we shake our big bootys and show it. We ain't white we ain't white, we definitely ain't white! BREAK IT DOWN NIGGAH"

Eller :

"I said burr, it's cold in here, I said there must be some Marcus in the atmosphere"

Kan ju öva lite på båda så får vi se vilken som blir bäst.

signar in

Ida är min vän. Å Sofias vän också. Ida har grova synproblem som inte alltid är problem, hon slipper se samhällets allra mörkaste sidor har det visat sig.

S : ÅHHH SHIT KOLLA, han står och kissar där, gud vad äckligt jag dör.
M : JAA SHIT, manba' ser kisstrålen...
I : Hehe, inte jag.

Sofia bläddrar i dagens Metro och Ida får syn på en bild.

I : Men Gud vad har den där modellen på sig egentligen?!
S : Ehm, det är Karl Bildt.

Tänkte försöka skriva något men det går inte.
signar ut.

därför

Allt bara klaffar,
som ett fult jävla pussel.
Jag förstår nu, tror jag.
Kan jag inte för en gång skull få ha fel.


i could've lost myself
in rough blue waters, in your eyes
and i miss you still

sunes jul - julbaket



Guds gåva till 90talisterna.

musik

Ett inlägg om musik, fab. Jag har värsta botemedlet för musiktorka, gå in på http://www.vadheterlaten.se/ och kolla vad andra störda människor letar efter för låtar. Det mesta är skräp, men ibland gör man fynd. Vissa söker liksom efter bakgrundsmusiken till SSK-Modo matchen, eller bakgrundsmusiken i Pevarylreklamen. Sånt behöver man ju inte... bry sig om.

Senaste skörden :


Asha Ali = A promise broken (Jag tror att den är från underbar och älskad av alla)

Joshua Radin = winter (Bens begrvning i Scrubs)

Placebo - Running up that hill

Unkle Bob - Swans (greys anathomy)

Fleetwood mac - everywhere

Clayhill-  please please please let me get what I want (Från slutscenen I This is England, Smiths har också gjort den tror jag)

José Gonzales - teardrop

Rolling stones - she's a rainbow (från braviareklamen)


& ja, det är okej att tänka "men eh, har hon inte hört den låten förut omg?".  Ni behöver inte heller tycka att musiken bra, jag tycker att dålig musik är bra ibland. Tänkte lista några låtar som har hängt med länge också, nu snackar vi 3 år. Låtar som hängt med sen den första mp3 spelaren.


Bad cash quartet - midnight prayer

The Ark - Tell me this night is over

Car underwater - Armor for sleep

182 - Mutt (hehe)

Bo kaspers - ett fullkomligt kaos

Ceasars - Jerk it out

Coheed and Cambria - A favor house altantic 

Death cab - Soul meets body

The donnas - Take it off

Hush - a lifetime

New found glory - dressed to kill

Rocket summer - I'm doing everything

System of a down - Deer dance

Velvet revolver - fall to pieces


Kanske inte den coolaste musiken, MEN DEN ÄR BRA. (Så kom nu inte och såra min stolthet här va)

Kan ingen annan bara lägga upp en massa megabra musik i sina bloggar, för min musiktorka börjar lämna efter sig hemska symptom (Rihanna, Eric Gadd, technoremixer osv.)

Alltså, jag har för mycket fritid.


orekfpelxåwpo034950oprkd

Åhhh antika Grekland kan ta sig, romarriket kan ta sig. Mitt trötta liv kan ta sig *lunajbrud14* Bäst för den här mandarinen är god annars ska jag sula den i väggen. Jag ska fan be min läkare skriva ut sömnpiller till mig och hota med att om han inte gör det ska jag sluta... ta mina bisolvon, HA! För jag kan verkligen inte sova på kvällarna. Imorgon har jag dessutom ett mega-ultra-booster-huge-prov på morgonen.

"alltså, jag känner mig som en riddarbrud i den här tröjan"

Blondinbella kallar bidragstagare för parasiter,
vad kallar vi henne? hehe.

Så var skolan igång igen, yippie ka yey. En ganska lugn dag, klassen prajsade the Lord när matteläraren flyttade provet, nu kan vi leva igen. Idag skulle jag och Buller gå på Friskis men eh, DET KOSTAR 90 KRONOR. (höjning med 200% på ett år) Jag har verkligen inget mer nödvändigt att skriva.

hej, vi värnar om miljön

Vi har börjat källsortera, min mardröm har besannats. Enligt mig är grönpåsen djävulens verk och jag har aldrig förstått charmen med klirret av glas som skär in i ens öron, när man släpper en glasflaska åt sitt öde i en utav dem där asfult designade glasmontrarna. Vi har nu i våran familj skapat en alldeles egen soptipp/återvinningsstation i våran tvättstuga. Var sak har sin plats och det blev ramaskri när jag var på väg att slänga makrill-konserven i soporna. Okej, istället för att slänga makrillen i soporna måste jag nu :
1. Öppna grönpåsehinken (som ger mig kväljningar)
2. Skrapa ur överbliven makrill.
3. Diska konserven.
4. Gå till tvättstugan, öppna dörren, tända lampan.
5. Leta reda på rätt påse av alla miljarder påsar där konserver hör hemma.
6. Släcka lampan, stänga dörren.

Det är sånt här som får mig att vilja flytta hem till mamma på heltid.

(Fast helt seriöst måste jag väl erkänna att det är en bra grej. Spara ihop några extra år till våran döende planet, fin poetry liksom.)

image123

konsten att bara vara

RIP sofiaek.blogg.se, det är med stor saknad och sorg i mitt hjärta som jag tar farväl.

Idag har jag saknat en människa, som alltid lyckas göra mig nöjd med allt. För han är sådan som person, han är nöjd med livet. Ibland gör vi meningslösa saker tillsammans, men på något sätt så gör han dem alltid meningsfulla. Vi skrattar åt dålig humor, vi gör oftast inget som kommer ta oss någonstans. Men det fyller mig med ett lugn och känslan av att äsh det där andra viktiga kan vi göra en annan dag, fan låt oss göra ingenting, det spelar ingen roll. Med honom skulle jag kunna stirra på ett betongblock i en timme utan att säga något, men det skulle ändå kännas som att saker blev sagda. Jag skulle inte bli rastlös, eller stressad eller känna ett behov av att dra en bra icebreaker. Det är inte så att vi inte har en massa mål och viljor men damn, ibland är det skönt att bara vara oss.

lägesrapport

Igår gick jag och la mig tidigt för att åtminstone vända tillbaka dygnet litegrann. Jag gick och la mig kvart över 12, somnade 4. Åhh. Imorgon ska vi tydligen till gymmet, och om mitt gymkort ser det här kan du väl höra av dig för eh, jag har ingen aning om var du är. Just nu sitter jag och pysslar med en kostanalys i excel. Igår vägde jag all mat jag åt. Får typ ångest över att behöva lämna in det där... Liksom "100 gram jordnötter", "50 gram lösviktsgodis", "1 kanelbulle" osv osv osv. Jag <3 junkfood4ever.

do what you're told

Man mår så jävla bad av att inte gör någonting.

22,25 : Zappar galet, stannar på Discovery
22,27 : ändrar sittställning i soffan, känner mig törstig
22,28: går och kissar och blandar lingondricka
22,29: har ångest, ångest, ångest. tittar på min historiabok
(känner i min nästa hur äckligt "ny bok" luktar)
22,31 : Skalar en mandarin
22,32 : Tar bort det vita på mandarinen.
22,33 : äter mandarinen.
22, 35 : går in på tv.nu, konstaterar att Sveriges TV-utbud kan suga min.. hehe.
22,39 : tittar ut genom fönstret, mer ångest. Vill döda den fula killen i mythbusters.
22,43 : Skriver "hehe" till catrin på msn.
22,48 (dvs. i detta nu) : vill döda båda killarna i mythbusters.

djup konversation

j säger:

din bitch jag vill bäzza dig Men abo...

j säger:

Hörrududu. Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus.
din slinka jag vill rulla runt i sänghalmen med dig

m säger:

Jiddra inte åhhh kom då så har we sex

m säger:

kan we inte bäzza? plz Men abo...Peace, love och förståelse.


weekday

Lördagens mest otippade aktivitet : just nu tittar jag på JVM i ishockey. Jag vet inte varför jag tittar, jag förstår ju inget. Dagens roligaste aktivitet : Inhandlande av snortighta cheap monday, åhh billigt och bra. Fuck true religion. (jag har verkligen inte råd) Dagens sämsta : Jag tänkte ge upp mitt pågåenda bantningsförsök och byta jeansen mot ett par likadana i rätt storlek. Men hehe det gick dåligt.

Tre frågor till någon i min klass som läser min blogg (om någon nu gör det)
Vilket datum har vi historiaprov?
Vad ska vi göra på breddidrotten på tisdag? Känns som att jag inte vill vara på fel ställe på terminens första lektion. Har våra gymkort gått ut?

Jaha, vad ska vi göra med resten av vår ledighet?



tetris, it does'nt work with me

Just nu fyller bara facebook en enda funktion i mitt liv : att spela tetris på. Men, nu fungerar det inte :(

Så i chatten har en charmig namn som heter Craig Martin skrivit :

"They did try and put the old ones out... If you people could read and be patient you would know what was wrong"

Då svarade Fernando Rios :

"what the fuck it doesn't work....lol...craig shut up fag"

Ah, heja Fernando fan.

för du måste va' sjuk! sjuk sjuk sjuk

Så var ännu en lördagkväll gjord. Först hamnade jag på en födelsedagsmiddag (nu ville jag bara låta spontan, egentligen har jag vetat att personen som fyllde år skulle fylla arton idag i ungefär 17 år) Det var min syssling Jens som fyllde år, grattis. Sedan gick jag hem till marcus och spelade risk, efter att ha bråkat om reglerna i arton år kom vi igång. Mitt uppdrag var att ta över Nordamerika och Australien. Jag kirrade Nordamerika men Catrin var för stark på Malaysia så det blev inget Australien. Själv hade hon årets lättaste uppdrag eftersom marcus bokstavligt talat slog ut sig själv. Vi tog en taxi hem och jag är inte ett dugg trött. Men imorgon ska vi iaf besöka ticket och kolla lite krejjer innan vi bokar våran resa, YEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kände ni mitt glädjeregn? Det blir förmodligen Magaluf, alltså jag vet det kan låta old fashion men Magaluf är mmm. Hoppas ni alla ruttnar här hemma när vi gör MBN (hehe, Magaluf by night) Eller ne, bara skoja. HOPPAS NI RUTTNAR NÄR NI GÖR SBBN (hehe, Sunny beach by night) När vi har besökt ticket ska vi åka till Stockholm, har lite cash i min fantasi att bränna. Så får det bli.


i don't want what you want

Eh, seg kväll.se

Hittade nyss en sida där man kan hitta bloggar som människor med cystisk fibros har skrivit och alltså jag blir depp, alla bara dör. But don't worry, ni blir inte av med mig så lätt kan jag lova. Alla som skriver är så bedrövade, men om man slutar gnälla och lever loppan har man ju iaf haft kul. (Så ni som deppar över meningslösa bajssaker och förpestar världen med erat "buhu stackars mig" kan ju sluta med det nu)  Jaja, imorgon ska jag iallafall till sjukhuset och träffa min fabulösa doktor Ference, ehh. Sen ska jag och madre till IKEA, I'm lovin' it.

snööööööööööööö

SNÖ SNÖ SNÖ! Det betyder att jag snart kan testköra brädan, mmm. Idag drog jag, Ida och Sofia en Nancys. Sen gick vi runt på stan ett tag och eftersom två av mina jeans har gått sönder inom loppet av en vecka kände jag att det är dags för två par nya, billiga jeans. Hittade ett par assnygga på H&M, nackdelen var att jag inte kyckades komma i ett par 25or, Men no way att jag skulle lämna dom jeansen åt sitt öde, they belonged to me, jag kände det. (dem fanns inte i 26) Så planen är nu att sluta äta tills jag kommer i jeansen. Dvs tills min midja minskar i omfång med minst 2 centimeter. Vad tror ni? Flipp eller flopp? Jag har två veckor på mig, sen kan jag inte lämna tillbaka dem längre.

idétorka

Sitter och bloggsurfar hysteriskt, det gör jag alltid när jag har tråkigt. Letar upp varenda jävel i Södertälje som har en blogg och läser om en massa tråkiga saker som alla tråkiga människor gör. Aktiverar mig även med att äta upp chokladen i min hittills orörda chokladkalender. Vad gör man sen liksom? Fan vad tomt. 2008, hoho?

& a...

HAPPY NEW YEAR


image118

Förmodligen årets stördaste bild?

image119

& vi tar allting på lek även en hemlighet

image120

värdinnan var snygg, alla var snygga

image121

Men jag var nog snyggast på stället...

image122

dem gjorde mitt nyår, muchas gracias hombres.

feliz año nuevo

Har väl inte så mycket att säga, mer än att nyår blev mörs.
Inga skandaler, inga trauman, inga hemska nyårslöften.
Förutom "jag ska knulla med en snygg tjeeeeej i år", fast det
var ju inte så hemskt. Min partyplatta från 06 gick varm.
Mest av allt uppskattade man sina nära mer än någonsin, vi har kul,
vi från pershagen.

RSS 2.0