hunger

Åh jag är sådär superdrupermega-hungrig. Idag har jag ätit en majskolv och två salta pinnar, typ. Jag är sådär hungig som klockan tre på natten i kebabhouse-kön.

officiella ipod-dagen

Min ipod försvann ju för ett tag sen, jag blev frustrerad, fick en ny i födelsedagspresent. Den är fin att titta på men innehåller bara en massa skräp, ren musikdynga. För det är så att när ens ipod försvinner så är det inte bara själva mp3n som är byebye. Mitt alldeles egna musikimperium försvann också. Det tar tid att bygga upp den perfekta mp3n, väldigt lång tid och är en svår balansgång. Nu måste jag börja från scratch och tänker göra det idag, no more bad music days, glory days to come! Som Johnossi skulle ha sagt. Började med att gå in på m.i.a.s myspace som för det första nästan gav mig epilepsi och för det andra var galet dålig. Tyvärr, jag är inte så indie som jag ibland önskar...

hjälp mig, ge mig låttips.

Marcus fyllde 18, med all rätt

Gårdagen blev fab, en kväll som skiftade i sommarens alla färger, lamt beskrivet. Det var öl och det var blommor och det var värme, det var kamratskap och det var dans. Det var även en väldigt mystiskt efterfest hemma hos någon som inte var hemma, denne person som inte var hemma hade en döv bror som bodde i Örebro. Kan ha tagit priset som världens kortaste och kanske även mest obehagliga efterfest. Erik ringde och inspirerade mig till lite analys av alla märkliga människor på festen. Det slutade med att jag hade kallat 90% av dem för "kukkillar" med blandade reaktioner och känslor. Dem flesta blev arga och då var jag tvungen att ljuga ihop historier om att dom istället var vackra "penismän" vid a second look. Jag blir ganska elak på fyllan och kallade en kille som hette Ted för Todd hela kvällen, han blev ledsen. Imorse vågade jag knappt öppna ögonen, än mindre känna efter hur min kropp mådde, trodde att bakfyllan från helvetet skulle slå till men den kom aldrig, God bless America.

Tack marcus för en heltight kväll!

heels

Jag känner för att köpa ett par fett höga heels, så inte mig. Men jag gör verkligen det. Sen att jag inte kan gå i högklackat för fem öre är en annan... femma. Men vafan det kan väl inte vara så svårt? Man får väl öva lite. Tänker mig att jag ska traska runt i dem på cypern, kan bli min död. Men ska man dö så är det väl i ett par högklackade?


internets bästa sakletare

Ni vet när man var liten och titulerade sig själv som "sakletare" titt som tätt? Jag har ett speciellt minne när jag står i gummistövlar med vatten upp till knäna i något dike i pershagen och "sakletade". Jag fann en legobit och en Tom och Jerryfigur. Kunde därmed titulera mig som världens bäste sakletare. (hade varit fint på CVt och senare på gravstenen) Hursomhelst så avsa jag mig titeln för att par år sedan, kände att mitt behov av att plocka rostiga spikar och halvrökta fimpar svalnade, tro'ett eller ej. Nu vet jag vilka dem nya sakletarna är! I modern tappning då. Inernets sakletare är : killar. Killar hittar alltid konstiga hemsidor med helt fantastiska spel, hemsidor med fantastiska bilder, hemsidor med roliga videos. Dem måste helt enkelt lägga ner en massa tid på att hitta sköna grejer. Dem silar internet åt oss som inte orkar leta i oändlighet. Det är helt fantastiskt. Tjejer kan också dra sitt strå till stacken men det handlar oftast om ganska meningslösa bloggar eller skvaller, som ju ibland kan vara bättre än typ bestofblocket.se, men det är ändå sakletarnas finsorterade sortiment som håller i längden.

Så nu ägnar vi en minut eller två åt att älska våra sakletare.


uppdrag granskning : Matildas lediga liv

Mitt liv är just nu ett av Sveriges tråkigaste liv, en mattant har ett roligare liv. Jag går upp vid halv 12, äter frukost som dagen till ära bestod av två mariekex och en burk makrill, kollar på underbara tv-program i en timme (rachael ray kan fortfarande brinna långsamt i helvetet), somnar om i soffan i två timmar. Vaknar med huvudvärk pga. överdriven sömn, äter lite chips eller något, går ut med jycken, äter mer...Ah, ni förstår kanske.

Så idag försökte jag göra något av mitt meningslösa liv genom att bryta upp trallen på Ålstigen och därmed bekanta mig med ungefär 10 jättespindlar. Kändes skönt att få lite socialt umgänge, prata av sig en aning. Spindlar är ödmjuka, dem avbryter en aldrig, håller käften. Kände mig lite dum när jag mördade dem allihopa med högtrycken en kvart senare men det blev lite tröttsamt att umgås med så osociala varelser. Gjorde även ett litet besök på mitt framtida sommarjobb och det gav mig lite mer ångest, hela dagen kändes lite som "ta 2 ångestar och få den tredje på köpet". Mindre glamourös miljö, mindre glamourösa arbetstider. Men hey, på fredagar börjar jag klockan 7 istället för 10 i 7! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. Jag ska emigrera och bli cypriot på cypern, så slipper jag er och ni slipper den här jävla bloggen....

viva españa!

Jag är redan trött på att vara ledig.
Man gör bara högst onödiga saker.
Veckans onödighets-topp!

1. Det inte alltför otippade tv-tittandet!
(Mellan klockan 11 och 2 går det så dåliga program att man ibland t.o.m. fastnar på suryoyo-TV)
2. Det inte alltför otippade ätandet!
(hehe... say no more)
3. Det omedvetna pengaspenderandet.

För jag har hittat en fjant,
en liten fjant.



3 snygga midsommarmänniskor.
Tack igen erika!


midsommar

Det blev en lagom drömsk midommarnattsdröm till slut. Erika lagade galet god (och mycket!!!) mat. Sedan spelade vi kubb och skrattade konstant i en kvart när Vanessa berättade om sitt galna äventyr på Arvika förra året. För att citera "Alltså ett tips, bo inte på den stora campingen, det är flest bajskorvar där! YEAAH!". Lovely evening. Vi toppade helgen med att se på premiären av Sex and the city-filmen idag. Som vi har längtat. Emelie uppfann ett nytt sätt att uttrycka "bajsa på sig", nämligen "att gå på toa i byxan". Kändes i mina öron nästan äcklgare än att bajsa på sig? Nu blev det mycket bajsprat...

Matilda skickade nyss en länk till mig om knäppa sexlagar i USA (som fortfarande gäller)

Bra sexlagar i USA :

1. Ingen man i Alexandria, Minnesota, får ha sex med sin fru om hans andedräkt luktar av vitlök, sardiner eller lök. Om hans fru kräver att han borstar tänderna innan sexakten är han lagligt tvingad att göra det.

2. Män i Ames, Iowa är förbjudna att ta mer än tre klunkar öl medan de ligger i sängen med sin fru efter samlag. Går de upp ur sängen däremot för de dricka hur mycket de vill. (personligen skulle jag halshögga min pojkvän om han ens tänkte tanken på att dricka öl i sängen)

Dåliga sexlagar i USA :

I Romboch, Virginia är det förbjudet att ha sex med lyset på.

Men Matilda och jag tänkte lite såhär. Nu när vi har fått den underbara lagen om att hela tiden bli avlyssnade och kollade vad vi än gör så måste vi se det hela från den ljusa sidan. Vi får ju trots allt ha sex med lyset på! .... eh. & tänk vad vi går miste om när vi inte kan anmäla våra män som luktar sardiner?

när ska det bli okej att vara en säl?

Sjökor,
Sjöelefanter,
sjölejon.

När ska sälar få vara sälar?
Identitet, hallå...

hallonkola-paj

Köket förvandlades genast till ett blodigt slagfält när jag skulle "slänga ihop" en hallonkola-paj. Efter tredje gradens brännskador på diverse ställen så hade jag faktiskt lyckats med en bränd paj. Men en bränd paj är alltid en paj och en paj är alltid bättre än ingen paj. Eh ah, vem försöker jag lura, åt helvete med pajer. Pajer är till för att kastas, inte för att ätas. Det ryktas om att Faris är på plats imorgon och då kan jag ju alltid kasta den på honom, han känns så kastvänlig.

nu ska jag heala min brännskador.

kärlek är...

Imorgon är det midsommar och då skulle jag helst vilja ligga i en regnblöt buske och sjunga på "kärlek är ett brev skickat 1000 gånger". Men nej här ska vi avnjuta en traditionell midsommar i nykterhetens tecken! Det kan ju bli helt underbart spännande att heja på alla andra som ska dricka nubbe och rosé. När jag, i ett hörn, ensam sitter och dricker pepsi max redo att ta hand om spyor och andra trevliga husbestyr. Så kan det bli när man går på penecillin modell stark.

Idag fyllde min kusin sex år så jag har ägnat kvällen åt att måla lila naglar på samtliga kusiner, spela fotbollsspel med 5 4-åringar och odlat lite tinnitus. Barn kan se charmerande ut, men icke. Låt er inte luras...

vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn


(en försmak av mitt idealistiska midsommarfirande)

vad jag bryr mig om nu

Åtta bandpelare och inga fioler.
(Ett antal pistoler)
Femton hjärtan och tre basister. 
Att kasta snöboll på en matematikmagister.
(En miljardvinst och trettio olyckliga förhållanden)
En ost & inga vållanden.
Ett baseball-lag & så jag.


^^

Nu har jag liksom sagt till folk på min msn-lista att jag ska uppdatera och då måste jag ju göra det för att inte förlora min värdefulla idol-status. Performade nyss ett blodprov på mig själv och det är alltid lika intressant, slutar ofta i ett blodbad där allt blod hamnar överallt, förutom i röret där det helst ska hamna. Så nu har jag blod på typ alla tangenter förutom q,z och w. Känns nästan lite konstnärligt. Idag plockade jag på mig lite vuxenpoäng genom att gå till banken och skapa ett lönekonto med tillhörande VISA-kort och VP-konto. Är inte inte jag en helt fantastisk människa?

Har dom senaste dagarna (eller egentligen det senaste året) haft heta diskussioner angående ^^-gubben. Det är förmodligen den gubben som feltolkas mest på msn och eftersom jag är ett stort fan av den gubben så måste vi reda ut begreppen. Jag har gjort lite research och fått följande förklaringar

^^ (mig) : tänk er en jätteglad liten kines med sneda och jätteglada ögon. Ah, tänk kines.
^^ person1 hostcatrinhost : Skitdryg gubbe, tänk någon som höjer på ögonbrynen och typ, DAH.
^^ person 3 : Blandning mellan flirtgubbe och flirtgubbe som viftar på ögonbrynen.
^^ person 4 : Ironisk gubbe, när man inte menar allvar.

Vi kan genast sortera bort alternativ 2,3 och 4. Fick igår lära mig att  vid en korrekt genomförd statistisk undersökning måste minst 5000 personer tillfrågas. Får väl höra av mig till SIFO och se om dom har möjlighet att undersöka saken... det känns ganska prioriterat och akut.



?!?!!?!? helt klart.

hon var solskenet

Ikväll har jag umgåtts med nya människor och dom tyckte att det var jättekul (och säkert jättekonstigt..) när jag och Catrin pratade om varandra i vi-form. En tjej frågade mig vad jag skulle göra i sommar och jag svarade "Vi ska göra det, och det och det", kind'a. Jag och Catrin har blivit som ett par och ibland tycker jag att jag skriver för lite om Catrin i bloggen och kanske pratar för lite om Catrin, kanske berättar för sällan hur underbar hon är. MEN DET ÄR HON. Det är ingen mening med att jag försöker dikta ihop värsta kärleksförklaringen här och nu, det ändrar ingenting. Hon vet.

Tack Ellen för en mucho mysig fika, du är värsta kvinnan som stod pall för alla... baksaker.


teeny weeny stringbikini.. he.

Idag har jag avklarat inköpet som får alla tjejer som är mellan 14 och 25 år och väger över 50 kilo att vilja begå kollektivt självmord, bikiniköpet. Det gick ganska smärtritt till på Stadium i Kungens kurva. Jag hade känningar av en panikattack för en kort sekund men det löste sig när tjejen som provade bredvid mig klagade över sina celluliter, som jag inte har.


Någon mystisk liten man har lagt till mig på facebook (som jag aldrig har träffat) och jag tycker att det är direkt ohyffsat. Det är lite som att bjuda in sig själv på en fest, ingen vill ha en där och alla kollar snett, förstår ingenting. Det är en oskriven regel och Jimmy tyckte att jag skulle säga något i stil med :

"asså, vem fan är du????? man måste jobba sig till en plats på min facebooklista ffs!!"

& jag håller med... Det är ingen jävla fritidsgård där man bara kommer och går när det passar.


pershagen

Sho bre! Nu när man inte går i skolan så hör man inte syrianskans ljuva klang så ofta och då måste det kompenseras på något sätt. jaja, idag hade jag 18års kalas med släkten och jag är typ 2000 kronor rikare. Det räcker till minst 20 tequilarce på Cypern, tack mormor! Ikväll kommer den andra delen av min familj, dvs. phagen-crewet. Ja catrin, Hagaberg jag vet. Men ändå, en gång Pershagen alltid Pershagen.

Imorse höll jag på att göra något som kunde ha slutat illa. Jag höll på att slänga våran Cypernbiljett, rätt ner i papperskorgen. Ah, det var ju väldigt moget och väldigt myndigt och väldigt oansvarigt. Jag blir så trött på mina vänners föräldrar, hur kan man planera en unge så att den kommer ut efter juni månad?! Bad manners...

"Det var ett jävla tjat om den där EM-studion"

Gårdagen blev nästan drömkvällen, eller ah minus lite alkohol men som kompensation fick jag drömmorgonen idag istället. Håkan var grym, saknade en aning att stå och svettas å kämpa som en viking längst fram vid kravallet men vi kör på den nästan gång. Han spelade 'det är så jag säger det', i vanliga fall brukar hela mitt liv svämma över och vilja gråta då, men lustigt nog hade dom lagt in en körsång som lät ungefär "koko-koko-koko", stämningen förstördes och allt jag kunde tänka på var gökar och när jag tänker på gökar tänker jag på gökvägen och när jag tänker på gökvägen tänker jag på att göka och så fortsätter det i dom banorna.

Nu på kvällen har vi roat oss med att kolla på fotbollen, det var väl ingen skrattfest direkt. Jag kom fram till att om jag skulle ställa upp laget skulle jag bara använda mig av de snygga spelarna. Blir ju genast lite roligare då.


alphabeat

Galen vecka säger jag bara. Inleddes klockrent med en grym 18årsfest som fröken Peltonen stod för. Den tackar vi för! Mindre galet med hemgång halv 3 och matteprov klockan 11 dagen efter, men det är en annan solskenshistoria. Morgondagen inleds på Torekällberget med fakkin' skolavslutning, förstår ni?! Två år av gymnasiet har gått, tjoff sa're.  Kvällen spenderas på igelstas slutskiva. Given krogdebut. På fredagen firar vi Colins skolavslutning med Håkan på grönan, kickass-start på sommarlovet. Lördag, fotboll hos Marcus, amen. NU PEPPAR VI SOMMAREN HÖR NI DET?!


hm...

Ni vet sådana där människor som man skulle kunna titta på i en hel evighet och ändå inte riktigt förstå hur dom ser ut? Ja, alltså inte för att dem ser konstiga ut eller är jättefula men man får bara inget grepp om deras utseende. Ibland ändrar dem tillochmed utseende. Är det bara jag som har det problemet?


depp

I förrgår köpte jag ett par hörlurar, kul för mig
Idag är det 40% på dom hörlurarna, mindre kul för mig.

VEM har varit inne på min mail och registrerat sig på typ familjesidan.se ?!?!?!

stay bamboocha

Hej kära dagbok! =)

Alltså, ahne, det där kändes absolut inte rätt. Men iallafall, idag köpte jag en klänning och jag kan inte bestämma mig för om jag ser ut som en billig slyna i viscouse (?) eller om den ser helt okej, alternativt bra ut. Det här är ett så stort dilemma att ingen utomstående kan förstå. Den är blå med volanger. Jag älskar volanger men det kan lätt se
1. Lite hootchie mama ut.
2. Lite "hihi jag är 14 år" ut.
3. Lite "hej, jag är en slampa från Saltskog"
osv osv.

Saken är den att mina ögon säger att den är fin men min känska för stil har en tendens att brista, lite titt som tätt. På torsdag tänkte jag inviga mig själv på O'learys och då kan jag ju inte se "saltskog" ut. (Förlåt alla Saltskogisar, det är bara ett uttryck) Åhhh. Jag ska sluta köpa kläder, helt enkelt. Idag åt jag en tacotallrick på Nancys, inte gott.




cha-la-la.lala.

snipp-snapp-snut så var den knullsagan slut.

I just try to dance boy, and move my hump

Jag vet inte om det är bara jag, men varje morgon när jag vaknar och tvångsmässigt kollar mig i spegeln så tänker jag "Näe, det där kan inte vara jag, kan inte..." Det hela blir nästan en panikartad situation eftersom att jag under natten har blivit minst två siffror fulare. Varje morgon tror jag att morgonskönheten har kommit för att stanna, att jag aldrig kommer att bli mig själv igen, varje morgon. Skönhetssömn for nothing liksom.

Kalla kriget väntar. Sista provet. Har bara lite mattekompleteringar kvar för att undvika ett IG i matte B, världens onödigaste kurs om du frågar mig. Jag kommer inte ihåg någonting från hela kursen, allt har bara varit ett stort töcken av illamående och ångest. Fast egentligen har jag inte gjort så mycket, jag har använt ungefär 8 sidor av mitt mattehäfte. Halva min klass har inte ens ett mattehäfte, eller en miniräknare, eller en mattebok, eller en penna. Jag skulle kunna fortsätta i evighet, min klass är inte så matteintresserad helt enkelt, till vår mentors stora förtret.

My hump, my hump...











(Sofias snyggaste partypose)

biktme.se

Okej, jag har hittat sjukaste sidan. Jag lovar att jag är 20 år efter men liksom, biktme.se.

Skickat: 2008-06-07 17:33
jag vill ha en pruttkudde

# 462
jag tror min kompis har blivit en bajskorv,!!!

#138
Jag hatar en tjej i skolan!! Hon går i 8:an och går runt med en jävla mössa hela tiden!!!! JAG HATAR HENNE!!!!!

#420
Jag vill röka cannabis. Men jag har tyvvär pissprov snart. Men efter det där jäkla provet så ska många många gram förbrännas i min pipa, och storma mer i mina lungor.

Alltså, folk.

dagen efter

Igår hade jag världens bästa kväll med världens bästa människor! Blev absolut gladast över DVDn som phagen hade gjort åt mig, trots att den är så hemsk och rolig så ville jag nästan fälla en tår. Blev glad för allt annat också såklart, mest glad för att så många kom och gjorde kvällen så bra, kärlek till er. Vad gör man när man är 18 då? Traskar man till Lindboms och köper ett ciggpaket, även fast man inte röker? Eller vad gör man egentligen?

matilda anna paula lundgren goes äjteen

Ikväll will be good.
Kickass spellista,
drinkparaplyer,
rosévin till Emelie (hehe),
hemmagjord potatissallad,
många bra människor.

None


"döda mig om du vill, jag faller gärna för dig en gång till" En midsommarnattsdröm akt II

En halvt ledig dag, bara en massa shakespeare som måste bli gjort tills imorgon. När man är ledig ägnar man (jag) den mesta tiden åt att kolla på TV, trots att det bara går en massa skit på dagarna. Jag älskar Oprah, sorgligt men sant. Fast nu bli jag förbannad eftersom dom visar samma jävla avsnitt typ 5 gånger i veckan. Hur många gånger har dom inte kört "såhär åldras du med Dr. Oz" tillexempel? Jag höll på att ge upp tv-tittandet men då såg jag att usher var med i Ellen. Usher for life, bli min man, bli pappa till mina barn, skriv en sång om mig, snälla.

Det är varmt, hace muy calor, som en spanjor skulle sagt.
Mi perro hace muy calor tambíen.. ehe.

image181

att leva utan en ipod, dag 13

Altså, jag är trött, "3-liter-vin-2-kilo-godis"-trött. Nu ska jag och mitt fettiga hår ta oss en promenad till Östertälje för att kolla på juniorfotboll. Gårdagen fick lite ändrade planer men blev grym, väldigt sommar. Om 6 dagar fyller jag 18 år. Gud vad jobbigt att bli typ, vuxen. Det betyder att man faktiskt måste börja öppna post och ta konsekvenserna av posten. Mitt liv kommer bli så mycket jobbigare.

image179

image180

RSS 2.0