darlings

imorgon flyttar jag! Kommer förmodligen inte ha bredband på några årtionden men när månen står framför jupiter kommer jag eventuellt att ta mig i kragen och fixa det. Jag lovar att ni ska få en utförlig beskrivning i hur jag fullkomligt dränkte min lägenhet i klorin, Mr. Muscle, ringt Via direkt, gått loss på såpan osv osv. Badrummet ska definitivt få sig en omgång det inte ska glömma i första taget! Be afraid, be very afraid little bathroom.

Idag har jag inhandlat saker på Överskottsbolaget för den gedigna summan 800 kronor. Om någon vill föra statistik får man ungefär 9 plastkassar med diverse husgeråd för 800 pix. Tar ungefär 16,4 minuter att packa. Oerhört pinsamt.

Nej, men ärligt talat. Ska med omedelbar verkan inleda två distansförhållanden, ett med mina vänner och ett med min kille. Båda är jobbiga så IN i helvete. Jag kommer förmodligen att spendera dom närmsta veckorna i ett känslomässigt töcken, lägga fjärrkontrollen i kylskåpet och gråta en skvätt vid väl valda tillfällen. Lyssna på heartbeats 35 gånger om dagen och ha sked-craving varje kväll. Det är 22,4 mil mellan Västerås och Skövde (där min pojkvän opassande nog har bestämt sig för att slå sig ned) 224 kilometer. Jag blir aldrig mätt på honom, jag blir aldrig mätt på mina vänner. Jag älskar allihopa så mycket att lill-hjärtat värker lite av alla dom där kilometrarna.

Nej, måste tänka på något annat. Har tillexempel 5 tyska killar i Ali G indahouse-utstyrslar i mitt hus. Svårt att inte bli på bra humör av dom! Har införskaffat hemförsäkring och ICA-kort idag. Även det ganska bissart.

Puss

Erik ringer 01,25

Inte alltför nykter. Jag sover.

Erik: Matilda, vad tycker du nudå?!
Jag: Ehhh öhhhh asså... mmm
Erik: MATILDA! Du är INTE enga-GERAD! .. HEJ-då.

Kan du starta en blogg? Har ingen koll känner jag.

västerås del ett

Min lägenhet är inredd i en sliten påskgul nyans, ser ut som något landstinget kräkts upp ungefär. Mitt handfat är blått och enligt hyresvärden är mögelfläckarna i duschen "bara liiite liite lim som släppt hehe men det är iiiingen fara ska du se!". Mitt badrum är inrett -56 och bäst före -67. MEN! Jag har balkongutsikt över Mälaren! (det vill säga så länge balkongen fortfarande sitter fast i husfasaden) Det luktar rök. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Jag har ingen garderob men fyra IKEA-kassar med kläder. 89% av alla som bor i mitt hus är japaner.

Jag får se det som ett golden opportunity att övervinna min våtrumsfobi. & till att lära känna japaner. & till att ha ännu en anledning att ligga på andra människors soffor och äta kalaspuffar.

bizzy tjej

Jag är hemskt upptagen med danska paradise hotel, dipp och att sova till tre. Undvarar nu tre minuter för mina tre läsare jag har kvar efter torkan. Hej mamma, pappa och okänd person! På lördag ska jag flytta och kommer känna mig ensam, då kommer jag blogga. Ska bara tjacka en dataaa först. och ett/en bredband.

<3

Nu ska jag på kräftskiva i Nykvarn. Imorgon åker jag till Barcelona. Herrå


...

Eminem har gjort comeback. När ska han på kalaspuffs-paketen komma tillbaka?


6 fantastiska anledningar till att köpa en golvfläkt (6 fantastiska anledningar till att gå till arbetsförmedlingen och skaffa sig en dagssysselsättning)














Dilemma

Har en finne bakom örat som resulterat i att jag omöjligt kan sova på höger sida. Har dåliga lungor som gör det ännu mer omöjligt att sova på vänster sida, är allergisk mot att sova på mage. Finner människor som sover på rygg oerhört ointressanta.

& det enda jag egentligen undrar..

är varför den här låten inte finns på spotify


Kul kul KUL

Visar sig att jag är lite smått allergisk mot penecillinet vilket har bidragit till lättare klåda på eh låt se... HELA KROPPEN. Känslan under natten har varit densamma som att övernatta i en loppcirkus och kliandet tar aldrig slut. Vaknade cirka 04,15 av att jag kliade mig fördärvad utan att det hjälpte. Insåg någon minut senare att det var Tobbes arm jag låg och raffsade på. Alltid ska han vara ivägen.




some people call me the gangster of love

Imorgon ska jag vakna 06,00. Kommer förmodligen vakna 06,23 och önska mig själv en mindre smärtsam död. Efter jobbet ska jag hem hem hem och laga raggmunk, äta raggmunk, äta brun pojkvän. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Då vet ni vad jag pysslar med imorgon. Inga frågor på det.

man skulle kunna ha mig som väggord


Det sista jag skulle göra på facebook är nu gjort

Förövrigt har jag blivit facerapad. Någon har tagit sig in på mitt konto och "gillat" Södertälje sportklubb. Befängt.


Kleerup kan ju vara det töntigaste som någonsin sett dagsljus

Jag är inte längre bostadslös, behöver inte börja min studiekarriär som uteliggare. Hade jag fått fira med mousserande ikväll så hade jag gjort'e! (jag hatar egentligen allt vin som bubblar, men fasen man firar ju bara att inte behöva sova på en parkbänk en gång om året) Jag ska alltså plugga 3 år internationell marknadsföring i Västerås/förhoppningsvis Barcelona. Sen ska jag bli rik. Börjar dock min karriär i en 21 kvadratare på åttonde våningen. MED balkong! (viktigt)


...

Jag önskar mig fred på jorden och ett pringlesrör.


3 pingvinstänger för 10 kr känns alltid lika värt

Hängt på KU(K) större delen av dagen. Nu står jag inför 10 dagars sunt leverne då starkt penecillin och alkohol inte är någon vidare kombo (tro mig, jag vet)(Nykvarn 07) Att få intrevenöst penecillin är inte så jobbigt med undantag för alla tider som måste passas och att jag är ganska begränsad till Ålstigen 8 under en och en halv vecka. MEN! Snart åker jag till Barcelona med Tobbe och det blir CRejZyY!!! Älskar ju Barcelona. Älskar ju Tobbe. Utan inbördes ordning.


VAD I HELA FRIDEN!

När jag var i Köpenhamn häromsistens (i förrgår) ville jag ju självklart titta på den lilla havsfrun men så visar det sig att den lilla slampan är flyttad till någon slags utställning i Kina?!?! Känner mig snuvad på konfekten! Lurad av staten Danmark! Dragen vid näsan! Man FLYTTAR INTE på turistattraktioner av den kalibern!

...Okej, kan eventuellt vara så att vi inte hade en endaste liten tanke på att titta på havsfrun. Kan även eventuellt vara så att jag inte visste att hon flyttat till Kina förän fem minuter sedan. Eventuellt förmodligen.

Jeg kan ikke stole på Denmark


havsanemon i mitt städskåp

Letade efter kuvert i ett skåp, hittade Nemos föräldrahem




vill inte vill inte vill inte bli vuxen

Idag har jag:

Jobbat
Skickat studiemedelsansökan till CSN
Letat studentbostad
Betalat räkningar
Satt in viktiga papper i en viktig pärm
Tvättat en maskin
Diskat en maskin

Nu måste jag med omedelbar verkan slänga mig i ett bollhav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

svårhanterlig

Jag: JAG VET! Vi åker till IKEA! JA!
T: Nej
Jag: Men snälla!!!
T: Nej
Jag: Men snällasötagulletussiga du?
T: Nej
Jag: Om vi äter korv efteråt då?
T: Helst inte då heller

Svårflirtad publik eller vad?


recension av dagens skräp-TV

Idag har jag blivit lämnad ensam, jag är väldigt dålig på att vara ensam och det resulterar alltför ofta i total soff-depp. Min definition av soff-depp är då man spenderar en hel dag liggandes (ensam) i soffan, äter en hel påse chips (gärna party-bag-size), dricker en hel coca-cola, tänker destruktiva tankar samtidigt som man intar en hel uppsjö av tv-program som enbart folk med dålig karaktär tittar på. Tänkte recensera dagens intag.

Extrema samlare +++
Dokumentär om folk som tvångsmässigt samlar saker på hög, exempelvis använda plåster från 1987 samt gulnade väggbonader med vitsord på i mängder. Tillslut har dom så mycket saker att sovytan är så kraftigt begränsad att dom får ischias. Det började klia i min "slängasaker"-nerv efter 4 minuter.

Lyxfällan ++ (älskar lyxfällan men det var repris, därav det dåliga betyget)
Pappan i familjen tvingades sälja sitt urfjantiga hickorygolfset. Finns inget så njutbart som att se vuxna män börja gråta över ägodelar dom tvingas lämna ifrån sig.

Danska hollywoodfruar +
Tråkigare fruar får man ju leta efter. Gud välsigne Maria Montezami och Päivi Hacker!

Family guy maraton +++++
I said the bird-bird-bird, the bird is the word!!!

Klostret +++
Realityserie på svt2, 5 män provar på att i 40 dygn leva som munkar. Håller inte paradise hotel-nivå men var helt klart sevärt! Underhållande när självupptagna medelåldersmän ska "hitta sig själva på ett djupare plan".

förresten

här är det jävla peppar och salt-karet....




det snurrar i min skalle

Sitter och letar lägenhet. I en stad jag knappt vet var den ligger. Som jag aldrig har varit i. Som jag inte vet om den har ett kebabhouse. Som jag inte vet hur man kör till. Som jag aldrig slirat runt i med 12-centimeters. Som förmodligen inte har en mar. (vad nu en mar egentligen är) Som inte har stans bästa tacotallrick på Milano. Som inte är befolkad av mina fina vänner. Som inte är befolkad av min familj. Som inte har ett worldclass och som ligger 2,5 timmar från kärleken.

Jag är rädd. & feg. Men i förrgår köpte jag salt och pepparkar så nu måste jag flytta.

RSS 2.0