msn

Vuxna människor och msn, det funkar inte.


C&A säger:

HOPPSAN STORA BOKSTÄVER, HAHAH

C&A säger:

muh

oymatilda.blogg.se säger:

pappa, får jag ta en cocosboll?


Han svarar inte, nu måste jag vibba lite...
 


...

image173'

Om en vecka åker vi till Idre, hela högen.
Men eh, eftersom vi bara har en liten sketen Opel får jag och Lina åka tåg och buss med typ 67 byten, något att se fram emot med andra ord. Fast det kan omöjligt bli värre än tågresan hem från P&L. Tänk er ett fullpackat tåg med enbart äckliga människor som luktar illa. Du har varit vaken i 27 timmar, inte ätit på 14, inte duschat på 20 och är festivalbakis som aldrig förr. Eftersom det är så mycket folk på tåget så går det inte att ta sig till resturangvagnen, du är dödstörstig. Efter att ha stått i kön till toaletten i typ en timme slänger du dig på vattenkranen och vill nästan bli religiös... varmt vatten, bara varmt vatten i kranen från helvetet.

hype

Okej, jag älskar kaffe, jag tycker jättemkt om t.ex. min vän marcus. Men tänk om jag varannan dag i min blogg skulle typ "OMG MARCUS OCH KAFFE, ÅH GE MIG DET NU!!!" och la upp youtube-videos, då skulle man ju lätt tröttna eller hur. Speciellt om alla andra på alla andra bloggar också skulle hypa marcus och kaffe. Det skulle bli lite för mycket av det goda. Så okej, Björn Gustafsson, släpp honom nu. Låt honom bara vara asbra, utan att för den sakens skull hypa varje gång han har varit med i ett TV-program. Tack.

Bara för den sakens skull ska jag lägga upp ett youtubeklipp med marcus!
Men nähä, Jens var är sexy-klippet när ni spelar wonderwall?
Du kan ju inte bara ta bort det sådär...

datorer...

Kommer ni ihåg för länge, länge sedan när man ägnade datorns "tänk"-lampa väldigt mycket uppmärksamhet. Alla satt och svor över att ett sidbyte på aftonbladet tog så lång tid att man hann gå och koka kaffe och bajsa mellan, när man var nära birstningsgränsen och "DATAJÄVELN SKA UT,NUUU!!!", så kom det alltid en klok människa, pekade på "tänk"-lampan och sa något i stil med "men vänta bara lite, den tänker ju!" Man samlade ihop sig och litade på "tänk"-lampan, det ordnar sig nog, datorn tänker ju. Nuförtiden ger man inte datorer speciellt mycket betänketid, fort ska det gå.

Om ett tag ska jag ner och träffa Jesus-Emelie på stan...

00,26

Är det ens värt å leva när det går runt en massa hunkar på andra sidan jordklotet?
Typ hunkar i kostym som ser jättesvåra ut, som vill gå på opera och jazzklubb.

image172

Som tur är så kan jag nog lyckas få fram lite meningsfullhet i livet på den här sidan av jordklotet också. Kanske form av en viss liten man som jag inte för mitt liv kan förstå mig på. Nu snackar vi svårighetsgrad 100 av 100, högsta leveln. Jag önskar alla människor kunde vara lätta. Jag är ganska lätt.

bad day

Det här blev typ en av dem värsta dagarna på länge, jag är så bored. Ingen är hemma, alla jobbar, alla dissar. Jag har spelat tv-spel i tre timmar nu. Men tv-spel är bra, det är lite som terapi. Först spelade jag guitar hero (JA SJÄLV) tills jag fick ont i någon muskel, sen spelade jag Colin Mcrae tills jag fick ont i tummen. Snart hoppas jag att jag och telefonförsäljaN^ ska gå och sola i Rosenlund. Ah, okej sola och Rosenlund i samma mening, i min blogg.
Skjut mig.

åhnej...

Jaha, jag har jättetråkigt. I övermorgon ska jag på fezt å bara fezta järnet a la' Sötälje-style. Nej, det jag egentligen ville komma fram till här är att jag egentligen borde gå ner på stan och leta efter något att ha på mig, eftersom alla mina kläder ligger nedpackade i papp-påsar och är allmänt otillgängliga. Om vi sen ska gå loss på problem nummer två så har jag inget att förtära. Ska det vara på det här viset?

fulltime-lover

Mysig kväll med chirre å dirre å grönsaker och EN MASSA SNYGGA BRUDAR!!!!
Eller ah, hela fem stycken. Stillsamt och mucho trevligt.

Måste bara få säga att vissa människor är så jävla tråkiga just nu...
Gå å lägg er, ring inte, försvinn.


taste in men

Imorgon ska jag umgås med fem renodlade hockeyfrugor. Det är inget skämt, det är ingen överdrift, det är ren fakta. Alla fem är tillsammans med hockeyspelare. Det ger mig lite ångest, ingen hockeyspelare som vill hoppa in som tillfällig pojkvän för en kväll? Så jag hänger med i diskussionerna om händer som luktar hockeyhandske och juicy asses.

Någon?
Nähä, inte det inte.
Det här ska jag komma ihåg, alla hockeyspelare därute...
(Tur för er att det är fem tjejer som typ aldrig pratar om sina pojkvänner)

I'm not gonna write you a lovesong

Jag skrapade nyss en trisslott, men jag vann inget.
Det är nog menat så, jag är en sån som bara vinner på "vinst varje gång".
Åh, det var så jobbigt på Gröna Lund i nioårsåldern,
så som jag ville vinna en jättestor plysch-val, så mycket har nog fan ingen velat det tidigare,
någonsin.

dop

Det blev ett fint dop i kyrkan. Kändes ibland lite som ett enda sitt-stå-sitt-stå-sitt-stå, dem kunde aldrig bestämma sig riktigt. Sen var det en del Halleluja och Jesus, lite Hosianna och sådär. Jens och jag kämpade på bra med psalmböckerna, i regel hade vi hittat sidan när psalmen var slut. Alla som var där kunde allt utantill och tog i för kung och fosterland, från tåspetsarna. Vi försökte mummla lite ibland när det kändes bra, men man fick passa sig för helt plötsligt kunde det komma ett amen från ingenstans och då gällde det att vara tyst på sekunden. Annars kunde det bli sådär pinsamt, som en gång när jag sjöng med ashögt i Shena is a punkrocker hemma hos Anton och Erik stängde av stereon. Mm, så.

dop

Okej, ikväll ska jag på dop och imorse nästan vaknade jag med frågaställningen "vadfan i hela helvetet har man på sig på ett dop, fan?"  i huvuet. Först tänkte jag : Det är mörkt i kyrkan ingen kommer att se vad jag har på mig.
 ändå. Sen tänkte jag : Äsh, Gud förlåter. Sen tänkte jag igen : Fast eftersom jag svor så mycket nyss och inte är konfirmerad så kanske han inte förlåter mig, tillbaka på ruta ett. Det slutgiltiga tänkandet var iallafall att kristendomen är en religion för alla, även om man inte har råd att köpa dopkläder. Skönt.

Känner inte ni att det har blivit lite mycket Jesus-tugg lately? 
Å sen det här med påsken, jag förstår ingenting.
Vad har äggen med Gud och den heliga anden och sånt att göra?

Emelie ska iallafall döpa sig ikväll och därmed aldrig synda igen.
Kanske bara lite på torsdag med mig, men sen är det slut på synden!
Hoppas dopet går bra, men det kommer det göra! Även om jag inte förstår någonting.
<3

långfredag

Långfredagen ska ju vara en sorgsen dag och den känns smått sorglig. Jag har legat i soffan hela dagen och kollat på konståkning. Osexiga män i trikåer som blir dösexiga när dom gör små piruetter och dansar runt, kan icket förnekas. Ikväll har jag inga vänner. Catrin är i Kalmar, Jens och Marcus är på "herrmiddag", Emelie är kristen, Ida är gift i fjällen, Sofia har pojkvän. Inte för att jag har gjort några större ansträngningar till att omvända någon från äktenskapet eller kristendomen men det bli nog en hemmakväll.

Jens tänker :

"Alltså, tänk om jag skulle heta Jensstruation, hehe."

den sista kanten

Jag har en grej för mig, som jag har haft i hela mitt liv typ. När jag äter en mjuk macka på morgonen så måste jag lämna den sista kanten, den går bara inte att äta den sista kanten. Det blir tjockt i halsen och jag mår illa. En fet psykologisk spärr som verkligen inte vill äta den sista kanten. Ah, den sista kanten.


dilemma

okej, jag har en jättelång nagel.
Jag vet inte hur jag ska ställa mig inför detta,
då det är den i särklass längsta nageln jag någonsin haft.
(tål att tilläggas att det inte är en tånagel, att den
inte är över 10 centimeter och att det är unikt eftersom
jag alltid har bitit på naglarna)
Det är förmodligen vad svensson-kvinnan skulle kalla,
"en vanlig nagel", men för mig är det här stort.
Kan inte hjälpa att jag äcklas lite av den.
Men ändå, den är jävligt lång.
Är det ohygieniskt?
Borde jag måla den, eller kanske fila den?
Mäta den...?

Det är en jävligt lång nagel ska ni veta...

tetris

Nu har jag det! Jag vet precis vad jag ska ha för projektarbete i trean. Jag ska annordna en tävling i mänskligt tetris för ettorna och dem som misslyckas ramlar ner i en kisspöl. Det kan väl inte vara så knepigt? Folk har ju gjort det förrut.



och ah, på tal om tetris så pratade vi om det i skolan. Att Erik försöker slå mitt blocktetris-rekord, men det är ju bara larvigt. För det kommer aldrig att hända. Sen undrade vi hur folk lyckas få typ 330459348530933 poäng (folk får det på riktigt) Det är japanerna... dem borde få ha en egen tetrishighscore så att resten av jordens befolkning skulle ha en chans. Att någon utanför Japans gränser skulle slå världsrekordet i tetris är väl lika sannolikt som att vi någon gång skulle få ett gäng giraffer att åka skridskor i trikåer.


johnossi - party with my pain

Sarah i London bjöd sina 70 närmaste vänner till sin födelsedagsfest, alla kom faktiskt, plus 2000 andra. Uttrycket "spårad fest" fick plötsligt helt nya definitioner, en ny betydelse. Det är då, men inte förens då man faktiskt får börja skrika saker som "UUUT ALLA SKA UUUT" och "POLISEN KOMMEEER".

sovgott alla fina kottar där ute, ni är fina.

liten vädjan

Men seriöst, den här bakgrunden håller inte. Eller hur?
Fan kan ingen hjälpa mig fixa en snygg bloggdesign, jag är så sämst.

En av ungefär 35 läsare måste ju vara html-kompetent?
Jag har tänkt mig något där old-school-nintendo svampen står i fokus.
Det skulle vara coolt.

skärpning

Jag är inte den som vanligtvis klagar på folks insatser i det svenska samhället, man vill ju inte vara den som är den. Men nu har det gått lite över gränsen känner jag. Det är en kille som verkligen skulle börja ta sig en funderare om han är kvalificerad nog för sitt arbete och det är killen som bestämmer över namnsdagarna i den svenska almanackan. (här kan vi även lägga till den som har bestämt att almanacka inte stavas : almEnacka, bergis samma kille) Jag har en vän som har valt att vara anonym i det här sammanhanget men hon är väldigt upprörd över att hennes namn Catrin inte finns med i den svenska almAnackan. "Israel" har namnsdag, ska det vara på det viset så tycker jag nog att Taj-mahal och Himalaya är mer värdiga en namnsdag. Smaka även på Tiburtius, Irmelin och Gotthard, den som någon gång i sitt liv har hört talas om en vettig människa med namnet Irmelin kan ju räcka upp en hand eller typ skjuta sig själv. Känns det dessutom inte lite orättvist att Linda den slinkan ska få en dag helt för sig själv när Catrin inte ska få ha någon namnsdag överhuvudtaget? Kunde man klämma in Seved och Gurli borde man väl för Guds skull kunna klämma in ett ynkligt stackars Catrin. Det känns lite som att, har man ingen namnsdag, ja vad har man då egentligen?

& ja, såhär ser han ut. Tyko Svensson, författare till den svenska namnsdagskalendern.
Det ger mig faktiskt lite mer förståelse, tänk att gå runt och heta Tyko hela livet.

image167

memory

memory.
varför spelar inte folk memory oftare?
När jag var liten spelade jag och min farmor jätteofta och jag vann varje gång, jag kände mig som memoryvärldsmästaren, jag var bäst i Sverige. Fan vad bra jag var.

when soul meets body

Jag känner två personer just nu som har grävt ner uttrycket "broh's before the hoes" långt bort, längst ner i någon sandig öken. Så långt ner att man kunde bada i grundvattnet och nästan, fast bara nästan ta på jordens inre. Det är synd eftersom halva jordens befolkning består av män och minst 1000 av dom har soulmate-kvalitéer. Bra vänner däremot, dom är det dåligt med. Det är väl nu min självkritiska ådra kommer in, JA många lördagkvällar är jag avundsjuk på "lets dance"-paren som äter sourcream chips och håller hand. Men vad gör 90% av alla vuxna människor i vårat avlånga land? Jo men titta, dem har faktiskt en partner och barn och bostadsrätt. Man behöver inte direkt en spåkula för att räkna ut var man själv kommer hamna (om vi nya ska skippa den orealistiska "jag ska plugga i Libanon och flytta till Miami"-grejen) Poängen är att man kan vänta med vuxenfasoner tills man är vuxen. Ha pojkvän/flickvän men ha det lagom.

does it move you, groove you?

Jaha, så var första träningen i nya lokalen gjord då, på en söndag. Det känns nästan lite överambitiöst. Det tyckte även mina träningskamrater. Vår grupp heter "avancerad kickboxning" och där har vi ju verkligen något att leva upp till. Det gör vi aldrig. På söndagar är 8 av 10 bakfulla, vi borde kanske heta "oseriös kickboxning". Idag tillhörde jag inte en av de 8 lyckliga och det är bra, för då kan man garva åt alla sopor som står och hulkar, har svarta ringar under ögonen och har reaktionsförmåga som sengångare. Men tji fick jag när jag hade glömt tandskyddet och bet av halva tungan. Det krävs visst mer planering att få känna skadeglädje.

saker man gör/inte gör vare sig man vill eller inte

1. Köper cola och dricker i skolan. Nu snackar vi såklart vanlig cola med typ 46 sockerbitar i, folk kan ju få för sig att man vill bli tjock. Men hemma, hemma festas det minsann på sockerberikad cola.
2. Sminkar sig offentligt. Klart ingen, inte ens en dum jävel skulle få för sig att det här ansiktet är naturligt. Men man behöver ju inte spä på det hela, tycker jag nog inte. Då kan vi dra slutsatsen : Folk som drar upp solpudret offentligt = inte riktigt kloka.
3. Lyssna på techno/house i mp3n jättehögt när någon kan höra. House och remixer har på senare tid lett in mig i en djup identitetskris. Vem är jag egentligen?

Jag är sämst, men ibland pallar man inte att stå för vad man vill och tycker.
Sa jag att jag har beep-test på torsdag? Det får mig seriöst att överväga
en massa dåliga saker.

hur svårt kan det va?

Jag hatar blogg.se, dem stänger alltid ner klockan 02,00, så står det DIRFTSFEL över hela skärmen. För igår hade jag faktiskt samlat inspiration och var redo att skriva. Igår var en bra lördag,  förrgår var en bra men kaotisk fredag. Igår (efter mycket om och men och många påtryckningar) så bastade jag och marcus! Eftersom att ingen annan pussy ville. Vi körde basturace och dog efter typ 75 grader, sämst på att basta var vi iaf. Innan det kollade vi på melodifestivalen, somliga är helt på det klara med att det fuskades rejält. Amy Diamond for the win liksom. Det roligaste på hela kvällen var när Daniel berättade att hans hamster hade ätit ett helt mariekex. Jag vet inte om det var själva historien eller Daniels entusiasm som var roligast, för såhär i efterhand var det inte sådär värst.. ah.

Coffe var kul, faktiskt. När han pratade med en tjej.
Coffe : Bla bla blajj ble blaj
telefon : tyst.
Coffe : ahmen liksom blee blabla..
telefon : (typ ett litet ord, kanske MM)
Coffe : .... har du lagt på?
Kändes lika retoriskt som "är du död?", ungefär.

PS. Erik är en jävla tönt och jag hoppas att han fortfarande irrar runt på scaniarakan. he.

så var det!

Åh, jag längtar efter mina vänner. Ganget liksom. ( Fick lust att göra ett <3 men jag höll mig..) Gårdagen var mixad, den hade sina stunder. Jag hade mcFlurry i ansiktet, besökte århundradets absolut sämsta lokalfest utan konkurrens, predikade om att hålla sig tills efter äktenskap för några 93or, tröstade, blev bestulen på en burgare... Ah, ni hör ju hur fantastiskt allt var. Nejmen lite småfantastiskt var det allt.

frädag

Den här veckan har varit en sketen vecka, en jobbig vecka utan slut. Men, efter vardagen kommer vaddå? HELGEN. Ikväll mina kära vänner och ovänner ska vi lätta lite på trycket. Det är precis vad jag behöver om jag snart inte ska gå in i väggen och få allvarliga humörssvängningar. Till en början bjuder Eken på livsbuffé, coffe ska äntligen få mottaga sin tröja och Sofia, ah Sofia. Det hela känns nästan lite högtidligt.

måste

Jag känner stor olust inför divided-avdelningen på H&M. Allt är stjärnigt och rutigt och fulrosa.
Det var tvunget att få komma ut, kände jag.

kickboxning

Gissa vad jag gör nu?
... Jag skriver en uppsats om kickboxningen nationella och internationella omfattning där jag även ser till etiska och kulturella perspektiv, TATA! Nej, alltså det är inte så hysteriskt kul som det låter, för saken är den JAG KAN INGET OM KICKBOXNING! Inte ett smack. Hockeyfolk kan sitta och prata om puckdiametrar och Wayne Gretzky (?) i flera timmar. Fotbollsfolk kan prata om AIK och Pelé i minst en kvart. Jag kan inga kända namn, jag kan knappt alla regler, jag har inga idoler. Det är inte viktigt för mig, men nu önskar jag att det hade varit det...

Nu var jag ju tvungen att slå upp världsmästaren på google, såhär ser han ut :

image166

Ah, han var ju... väldigt sexig.

Anna hibbs om Södertälje

"Idag har jag som sagt härjat i Södertälje... Någon av er som bor där?... Stackars er.

Men jag tycker ändå att Södertälje försöker vara lite sådär "tufft käcka". Sådär som jag typ kräks på. Lyssna bara på det här: På skylten som visar att du är i Södertälje står det "Södertälyeah"... Tror ni jag orkar eller?"

Men hallå, NEJ VI ORKAR INTE. Det finns ingen i Södertälje tycker att Södertälje är Södertälyeah, förutom den fyndiga personen som kom på det där fyndiga. Hoppas iallafall att hon hann få i sig en kebab eller två.


hur kul är det här egentligen?

Mm, men svinkul. Just nu är jag världens mest rastlösa människa och saken blir inte bättre av att vi har studiedag imorgon vilket betyder att jag kan vara uppe hur länge jag vill. Jag tänkte därför att NÅGON FRÅN MIN KLASS KANSKE VILL GÖRA NÅGOT, men nej. Inte ens sms som inkluderar kalasgubben ( *< :o ] ) funkar. Jag har nu i några timmar spånat på att bläddra bland igelstaklasserna i skolkatalogen, blunda och låta mitt pekfinger bestämma vem jag ska ringa. Så, let's do it..... Eh, jag ångrade mig, he he. Typiskt att man aldrig ska kunna peka på en vettig människa. Som när man kollar i en kartbok och säger "här ska jag bo när jag blir stor", då hamnar man antingen i Stilla havet (kan ha med sannolikhet att göra) eller i någon sketen risby i Bangladesh.

Men okej, man får faktiskt en vetorätt. Jag gör ett nytt försök!
Okej, Josefine i SPA2, det är du och jag ikväll!

image165

så är det

okej, ibland måste man faktiskt se till sina läsares åsikter. Därför tänker jag härmed förespråka orangea människor som överkonsumerar brun utan sol. Dem ger oss många roliga stunder! Amen.


gym

Jaha, så ska man till det där gymmet imorgon igen då. Dra kortet i spärren återigen,för att få se den högst onödiga tv-skärmen i taket som blottar ens morgontrötta face för alla som vill se, återigen. För att sätta sig på en svettig träningscykel, köra ett memorerat träningsprogram utan att egentligen ta i ens litegrann. Slutklämmen kommer i duschen när man har strumpludd och hårstrån upp till fotknölarna. Alla små äckliga simskolebarn kissar i duscharna och jag vill återigen bara sätta mig på knä i ett mörkt skrymlse och vagga fram och tillbaka, fram och tillbaka.

jobbigt liv.

BUSigt

Jag har aldrig varit ett stort fan av brun utan sol, eller solarium. Det hela har inget med cancer att göra, eller att jag inte vill vara brun. Jag om någon vill vara brun, då jag förmodligen har anlaget för att vara en av världens i särklass blekaste personer. Det hela handlar om att jag är jättelat, brun utan sol kräver fan mer underhåll än en ponny. Ibland får jag för mig att smörja in mig med b.u.s en "snabbis", men av någon anledning slutar det alltid med att man står i badrummet en hel eftermiddag och svär.

& för guds skull, när ska överkonsumtionen upphöra? Jag är så trött på orange(a?) människor, dem gör mig trött.

saker som luktar

Jag är väldigt fascinerad av saker som luktar manligt. I det här ämnet har jag två små smutsiga hemligheter. Den ena är att jag nästan alltid använder "herrtvål" när jag duschar hemma. Den andra är att jag brukar använda herrparfym när jag vet att jag bara ska vara hemma en hel dag. Tjejparfymer luktar liksom blommor, vanilj, muffins och rosa saker, det är fint på sitt sätt men jag vet inte, det tilltalar inte mig så mycket. På tal om dofter har jag har en manlig bekant (nämner inga namn) som använder samma parfym som mig, som då är en tjejparfym. Varje gång jag känner att han luktar likadant som mig så råder det totalförvirring i min hjärna, min näsa gör uppror. Han & jag kanske borde byta näsor. Det kanske ligger något i det hela när min mamma säger att jag borde ha fötts som man...

Imorgon ska jag och min allra bästa vän beställa kläder från forever21, kan ju bli hur bra som helst.

romme

Det kunde inte ha blivit så mycket bättre, tror jag. Bra väder, bra backar och framförallt bra sällskap. För allas info jau så har jag lagt upp alla bilder på fejzbook, så kan alla ta dem bilderna man vill ha. (& remova taggar om man nu vill det..) För facebooks korsriddare (Ida & Sofia), bli inte ledsna, msn är också bra. Ingen ramlade ur liften och dog, ingen ramlade i backen och bröt någonting och det ska vi vara tacksamma för. Låt bilderna tala för resten.

igår när jag kom hem så duschade jag på en mikrosekund och sminkade mig på två. Sen var jag på Ellens 18årsfirande som var grymt. Tack för det!

image163

image164


...

jag har vridit mig galen och ibland till sömns varje natt sedan den kvällen.
jag har vänt på miljontals varma kuddar och undrat hur det kunde bli sådär, galet.
& för varje gång jag byter lakan fösvinner du en liten bit, litegrann ifrån mig.

(alla som inte följer med till Romme skall stenas till döds såsom det står i bibeln)

snö snö snö

Imorgon klockan 05,45 sitter alla tvåor på igelsta lastade på 3 bussar.
We're going to Romme. Blandade känslor kan jag ju säga,
känns delvis väldigt bra, delvis väldigt krävande.
Hemvägen brukar vara jobbigast, 3 timmar med ett lökigt SPID.
Men det kommer bli kämpekul.

image162

Nu får vi se om Burton håller måttet...

positivt vs. negativt

Nä, jag skrev nyss en lista men den blev så katastrofalt dålig så jag gör den kortare.

Negativt :

*Hård tvål. Det fasntar liksom hår på den, om ni förstår vad jag menar.
*Mina bröst är så små.
*Tullavgifter och moms.

Positivt :

*Bröst växer tills man är 25, det finns alltså hopp.
*Ehm, det är ju sommar om bara...   ziljoner minuter.

Kändes överhängande negativt, måste ändra attityd.


onzdag

Det har varit en spännande dag i skolan, alla som inte var här missade dagens gäst, en präst. (he he rim) Ni missade även matteprovet som förmodligen var dagens höjdpunkt. Kommer därifrån nyss, Sofia gick först, sen gick jag. Men nu är hon borta så jag får sitta ensam i bibblan och vara lite utstött sådär. Hur som haver så har jag spanska snart, det känns väl sådär. Pontus däremot ser alltid fram emot spanskalektionerna redan på lördagen.

Känns det inte lite som att jag bara sitter och namedroppar här?

image161

alltså, det där var den enda bilden som fanns på den här datorn.
Kändes att det livade upp lite.

spid2

Nu ligger hela SPID2 hemma med sömnsvårigheter och en släng av apati. Det är alla kemiska reaktioner från matteångesten som pågår i våra atletiska kroppar. 70% av oss har förmodligen luren och numret till Gunilla i luckan liggandes på nattygsbordet, men sen finns det ju hjältar som släpar sig till skolan och gör det satans matteprovet, jag har inte riktigt bestämt mig än. Vår klass har förmågan att skjuta upp saker och ting i flera veckor, helst månader, trots det är vi många lärares sweethearts. Vi är kända för andra saker också, det var vi som uppfann spelet sjuan, bla. sen är vi ju kända för Naosil såklart, vi får inte glömma Naosil. Imorgon är det fisk i skolan, som alla andra onsdagar i hela mitt liv. Hoppas iaf. att det är fiskpanetter med gräddfilssås, annars vill jag inte vara med längre.

quorn

Jag åt nyss quorn (?) biffar till middag. Min lillebror hade lite svårt att acceptera biffarnas innehåll.

Max : Är det kyckling?
Matilda : Nej, det är quorn.
Max : Är det köttfärs?
Matilda : Nej, det är quorn.
Max : Jaha, men vafan, är det oxfilé då?!
Matilda : Nej, jag vet inte.

Jag undrar fortfarande vad det är. Hur som helst så kan det ju inte vara hälsosamt...
Okej, jag slog upp det på wikipedia och det visade sig vara svampprotein. Då undrar jag ju var proteint sitter på svampen? Är det som med apelsinjuice att man pressar ut det? Eller... vaddå, alltså jag orkar inte.


lovely

Ett roligt minne återberättades idag. Förra lördagen var Sofia lite runt under fossingarna och då blir man ju alltid extra kissnödig. Det blev bråttom in på toaletten och av någon anledning så lossnade toasitsen från toaletten alt. så var det bara så att Sofia lossnade från toasitsen, varpå hon utbrister : "Matilda, jag ramlade av sadeln!"

Men pluggar jag eller? NEJ det gör jag fan inte...

image160

innan toalettmissödet. & alla andra missöden, he he.

jau

Robin säger:

en snygg latino är snyggare än en ful kines

kvällens smartaste statement får avsluta dagen.


bakfyllan som eskalerade

Ni vet när man kommer till en punkt där man bara måste ta tag i sitt liv, där är vi nu kära vänner. Sista dagen på lovet, det är nu vi ska plugga topptriangelsats, de jävla barnens situation i världen, samtidigt som vi noppar ögonbrynen och dammsuger saker. Vad gör jag nu mån tro? Jo, jag pillar ihop små bollar av foliet från kebabrullen jag nyss åt. Jag bloggar. Framförallt gör jag inget av ovanstående.

Nu står det still. Kanske ska gå och lyssna på en cool remix eller nått.

helt wild asså

Jag hoppas verkligen att ingen hann läsa det där... Om någon nu mot all förmodan hann läsa det så ber jag om ursäkt. Jag skyller på min borderline/personlighetsstörning/schizofreni/personlighetsförändring jag går igenom vid alkoholintag.

Men nu börjar vi om på nytt, du och jag bloggen. Ingen mer bloggmisshandel! Vaknade klockan 10 men kan verkligen inte sova trots trötthet som kan liknas vid den i skyttegravarna under andra världskriget. Det måste vara något nytt extreme-virus eller något, snart ramlar jag väl bara ihop och dör. Det skulle vara förargligt för jag måste verkligen plugga idag. Igår var bra & dålig. Jag gjorde ett skitsnyggt armband (läs:bra), armbandet gick sönder efter två timmar (läs:dåligt) Jag och Catrin körde pysselkväll, välidgt mysigt! Jag vet inte om resten var flipp eller flopp, mest neutralt men jag åt iallafall en jävligt äcklig skagenmacka och fick nomineringen "årets bästa klasskompis", den är inte fy skam.

puss

RSS 2.0