lyckohjulet

Har inte Hans Wiklund någon viktig animerad film att ge tre solar?
Har inte Graaf någon snyggare att ligga?

Vi skulle nämligen, tro det eller ej, klara oss utan det där eländiga lyckohjulet.


min sovtröja




Det här är min bästa sovtröja och när jag har den på mig känns det såhär:

1. Jag är en jättehäftig lajvare som liksom "YEAH dragonshield!!!" "Vänta, ska bara ta min hemmaflätade nätbrynja, promenera till medeltiden och leta efter härskarringen"
2. Harry Potter ringde nyss och frågade om jag ville spela i hans quidditch-lag.
3. Jag har precis landat quarterbacken. Nu får jag sova i hans tröja hihi-hähä.

Hoppas ni lyckades fånga känslan. Den är fantastisk.

dagens tankekvot

Jag är en tänkande person. Intelligensgraden i mitt tänkande skiljer sig dock ganska brutalt från sekund till sekund. Ibland borde jag tilldelas nobelpris i tänkande, ibland borde någon borra ett hål i mitt huvud och dränera mig på idioti. Idag har jag hunnit tänka på samtliga saker:

1. Undra hur mitt liv skulle se ut om jag var pingstvän?
2. Hur sorgligt är det egentligen att gå in i en videobutik ensam och hyra titanic?
3. Hur länge hade spindeln i mitt rum tänkt att sitta och trycka i hörnet?
4. Är den död?
5. HAHA, tänk hur liten en spindelgravsten skulle vara!
6. Hur fungerar REPO-räntan?
7. Undra hur många biljetter Faris kommer sälja till Club Ess?
8. Världens längsta linjal måste vara jättelång.
9. Civilkurage är ett jättebra hänga-gubbe-ord.
10. Att behöva betala 400 spänn för ett pass där man ser ut som en sliten 3-barnsmamma borde gå emot FNs mänskliga rättigheter.


Okej, det kan eventuellt vara så att just idag råkade vara en sådan dag då jag inte funderat kring atomklyvning och pythagoras sats.



icke genialisk TV-reklam

Tomatsås som heter "Mutti". Det blir så fel. Jag blir inte sugen.


årtiondes skabbigaste bild awards!

De nominerade ääääär:

1. "Rom och Cola på ett av Paris mindre charmiga hotellrum med strumpludd i duschen och heltäckningsmatta med ingrodd 'gud vet vad' på"



2. Okej, jag hittade inga fler skabbiga bilder på den här datorn :(

Vinnaren är alltså bild nummer ett!
Håll till godo!


JAG HJÄRTA ÖVERSTRYKNINGSPENNAN!



Det här är jag och min bästa studiekamrat. Jag älskar att stryka under saker. Så jäklarns skön känsla, ni borde testa! Något perverst i mig blir tillfredställt av att stryka över ord, så är det bara.

Nu ska jag återgå till mina kalligrafistudier............(eller spotify)(eller stureplan.se)(eller kissies blogg)(eller pilla näsan)(eller rensa någon mystisk låda)


Ibland är livet lätt men så tänker man

Man ska dricka öl men inte rapa. Man ska raka muffen, men bara för sin egen skull. Ett nej är ett nej! Fast man kan ju inte alltid säga nej. Man ska ta för sig, men aldrig överrösta. Man ska innanför kalsonger, men gud bevare mig fler än tre par om året. Man ska läsa cosmopolitans orgasm-skola, men inte kräva för mycket. Man ska tycka om sport, men inte kunna göra armhävningar med klapp. Man ska vara utmanande & sedan skylla sig själv. Man ska vara intelligent men verka ointelligent. Man ska veta allt om en godkänd avsugning utan att ha sett en enda porrfilm. Man får vara näst bäst men inte bäst. Man ska stå upp för sig själv men inte vara feminist. Man ska träna men inte löka. Man ska dricka alkohol men inte dansa runt strippstången. Man ska åka på charter men kunna räkna sina one night stands på halva högerhanden. Man ska raka benen minst en gång i veckan och aldrig bajsa. Man ska vara heterosexuell men vilja ha trekant med Miranda Kerr och Linda Bengtzing. Man får absolut inte acceptera att bli kallad hora, men helst inte göra en scen utav det hela. Storleken spelar tydligen ingen roll fast det gör den ju. Man får inte visa brösten, bara nästan. Det är osexigt att banta men sexigt att se ut som en 14-åring. Man får inte tappa tamponger på golvet men ska föda alla barn. Man ska vara Beyoncé och Kate Moss samtidigt. Man ska vara tjej men inte mentalt störd.












förhoppningar och regnbågar

När man måste gå och snyta sig. Så gör man inte det ;P;PL;PM;PLPL


Imorse vaknade jag vid kvart i nio och tänkte "Det här blir en bra dag". Än så länge har jag blivit bjuden på ett födelsedagsfirande, ätit grapefrukt till frukost samt löst barnkrysset i DN. Om inte det är starten på en bra dag, vad är det då liksom?





hej gullisar

Genomled idag 6 föreläsningstimmar med skitsnygg föreläsare, såhär i efterhand hade jag önskat ett timme till. Just då (sisådär klockan kvart över fyra) hade det inte spelat någon roll om det var John Mayer som stod där framme och föreläste om hur snygg Matilda Lundgren är varenda dag alla dagar i veckan, jag hade ändå velat köra blyertspennan i mitt eget öga, alt. åka hem. & hem kom jag ju. Åt kinamat tillsammans med ett trevligt gäng i några timmar på kvällskvisten, nu sitter jag i min säng och moffar godis. På tal om godis så fick jag ett bottenlöst sug efter sådana där tefat som är tillverkade av 70% återvunnet hushållspapper och 30% oidentifierbart pulver, minns ni? Fruktansvärt godis som gnisslar outhärdligt mellan tänderna och som säkerligen framkallat en och annan förstoppning. Sånna var jag iallafall sugen på igår.


mini-lista

Har du någonsin undrat om du egentligen är CP-skadad bara det att du har noll självinsikt och att dom i din omgivning är så snälla och förstående att dom inte säger något om saken?
Ja

Har du någonsin köpt en ananas för din veckopeng när du var ungefär 8 år?
Ja

Har du någonsin gång stått på jobbet och helt spontant känt att du velat slänga 300 badrockar i frotté åt helvete?
Ja, faktiskt. Vilken underlig fråga ändå.

Har du någonsin skrikit av lycka då du insett att det finns rosa Yoshi's i det nya SuperMario Wii?
Nej, jag typ grät av lycka.

Har du någonsin trott att Barba Flink i Barbapappa egentligen heter Barba Flint, eftersom han är flinskallig?
Hehe...

Borde du då inte dragit slutsatsen att alla utom Barbamamma är flintskalliga och att det då är högst ologiskt att endast döpa en Barba efter sitt kala huvud?
MEN SLÄPP DET DÄR. Jag var 6 år och det var en jävla massa barbor att hålla ordning på, ok?

Vad gör du nu?
Ligger i sängen och förbereder mig mentalt för cirka 40 minuters läsning ur en svensk översättning av Koranen.






Hej, jag heter Matilda och jag är en sköldpadda



Jag sprang ett varv i kusen, dog.
Skyller på att jag sprang åt det jobbiga hållet.


dagens

Imorse klockan halv åtta ville jag helst krypa under madrassen och stanna där resten av veckan, men insåg plötsligt att så gör bara en människa med svag karaktär, därför släpade jag mig upp och drack två koppar kaffe på ungefär 20 minuter (fick ont i magen) Jag terroriserade min klass med dåliga ordvitsar som endast jag själv tyckte var roliga hela förmiddagen och åt en tacotallrick till lunch. På vägen hem såg jag årets första daggis.

Om mitt liv är oerhört stimulerande och fantastiskt? Ja.

hej bloggloverz

Jag har med högtidlig anda precis betalat räkningar, deklarerat samt skrivit ett brev till transportstyrelsen, funderar på att omedelbart bli en väl ansedd professor inom ämnet vuxenvetenskap samt skriva en avhandling i "hur man skaffar sig tusen vuxenpoäng på 30 minuter".

Dagen har förflutit (vet ej om det är ett språkligt accepterat uttryck) i snigelfart och merparten av tiden spenderades på Södertörn där jag blev totalt starstruck av min bloggidol hanapee. Efter föreläsningen träffade jag min seminariegrupp. Mitt uppdrag i blev att slå upp saker i koranen, det gjorde jag tills jag fick ont i håret, sen åkte jag hem.




aningen lättirriterad

Är i ett aningen lättirriterat mode just nu. Dagen började med att jag var irriterad på min pappa som var tvungen att gå på grusgången utanför mitt fönster, han kunde väl ha satt på sig sina magiska svävarskor ut till bilen kan jag tycka. Andra irritationsmomentet kom kort därefter då världens i särklass största tandkrämsklutt hamnade på badrumsgolvet. Några timmar fortlöpte sedan utan större problem (om vi då bortser från radiobruset på rix fm, blyertsstiftet i min penna som helt sonika gick av minst två gånger och självbetjäningen på konsum som irriterade ihjäl mig)("TACK FÖR ATT DU ANVÄNDER KONSUMS SNABBKASSA!", MÅSTE DU PRATA SÅ JÄVLA HÖGT?) Just för tillfället irriterar jag mig lite på den där vulkanen, mest för att alla andra gör det och för att det är lättillgängligt.


OBS, viktig läsarfråga!

Har fått en läsarfråga idag & vem vore jag att förneka den här personen ett svar?

"Postat av: Nathalie

Hejsan!

Vilken är din favorit glass :) ?
Kram"

Min favorit glass (får en brinnande lust att skriva favoritglass, men det är ju inte vad Nathalie undrar, hon frågar ju faktiskt om min favorit glass) är twister :) Med motiveringen att den är fördelaktig för ekonomin, kladdar mycket och går att bita i med framtänderna utan att dö av tillfällig brainfreeze.


crazygirl08 is going downtown with her best friends in the whole wide world and she will also testa how long a rubrik can be on blogg.se, she thinks it's already 2 long right now. I mean how long can a rubrik be egentligen? Like a whole fakkin inlägg










söndag i sitt allra heligaste tillstånd

Har slösurfat i närmare två timmar nu, borde ha dåligt samvete för det här onödighetsfrosseriet, känner istället hur vällusten fyller varje millimeter av min syndabefläckade kropp.

Ahhhhh.

Samtliga siffor och koder jag har i mitt lilla (och rimligt övertrasserade) huvud

Pinkod till mobilen
Portkod till bästis pojkvän
Mobiltelefonnummer till samtliga familjemedlemmar
(samt några väl utvalda släktingar och vänner)
Två hemtelefonnummer
112-numret
Kod till visakort
Inloggningsuppgifter till samtliga:
-Facebook
-Studera.nu
-Nordea
-nelly.com
-asos.com
-blogg.se
-hotmail
-csn.se
-södertörns nätverk
Mitt personnummer
Mitt eget mobilnummer
12-siffrigt nummer på mitt taxikort (mest stolt över)
Portkod på södertörn
Kod till garageporten
Anställningsnummer på jobbet
Datorinloggning på jobbet
Programinloggning på jobbet
Inloggningsuppgifter till 4 datorer
Reg.nummer till två bilar
Telefonnumret till Pershagens pizzeria 

Med facit i hand är det ju inte sådär himla konstigt att folk blir mentalt störda?

fulländat

Okej, mitt liv är härmed fulländat, Maria Montazami har en blogg.

"Om ni tittar riktigt noga på stolen brevid mej så ser ni min sprillans nya väska. Louis Vuitton :) Den har legat i gaderoben i 4 veckor för att jag var superrädd att ta fram denså Kamran skulle se den och då såga " Maria you are out of control how many purses do you need"? Och vem vill höra något sådant när man är
jätteglad för sitt inköp."

Hon har ju helt klart minst en poäng, vem vill höra något sånt liksom?

http://amelia.se/blogg/maria-montazami/

kärlek är väl lite som pappersflygplan, visst?



Poserande tjej i ny kavaj från Asos med prickigt foder.

Ikväll hade jag tänkt att helt och hållet själviskt äta en påse ostbågar och sedan möta upp mina manliga vänner. & nej, det här kanske inte går till historien som ett av mina mest genomtänkta inlägg.






you touch my talala

Idag har jag jobbat 9 timmar och varit på mysigaste födelsedagsfirandet av Ida. Är alldeles för trött för att producera ett vettigt inlägg, tänkte inte ens skriva något, tills... den här fantastiska mannen la till mig på facebook!



"Fresh boy"
HA-HA

dagens nostalgi

"Jag kommer ihåg att tryckarna på discona var höjdpunkten för då fick man hålla tjejen på rumpan och det var okej"


IDAG HAR JAG

Druckit morgonkaffe ackompanjerat med DN
Bytt ut DN mot Hänt Extra
Varit väldigt nöjd med det
Borstat tänderna alldeles för länge
Köpt väskan i mitt liv på Zara
Taffsat på vita converse
Ratat dom vita conversen
(tänkt att, nej.. jag går mot strömmen!)
Köpt vita Keds istället
Varit nöjd med det
Ätit champinjonpasta på Vapiano
Tillsammans med min älskade vän
Som alltid säger bra saker och hjälper mig
Ätit glass i kungsträdgården och fnissat åt snygga män i kostym
Varit nöjd med det
Blivit starstruck av en PH-kändis i sturegallerian
Sökt mig till ny stad, nytt liv
(nåja, delvis nytt liv)
Varit nöjd med det


studera.jag.har.ingen.aning.nu

Fast hallå, det är klart jag har koll?
Vem tar ni mig för egentligen?


HALLELUJA

4 timmar och 14 A4n senare. Hade oförskämd tur med frågorna och PrAjZz tHe LååÅRd för det! Vi firar med en mini-lista. Tänkte nog börja med veckans lista, för att få lite ordning och struktur på det här stället.

Har du någonsin trängt på dig ett par så tighta jeans att du fått klaustrofobi?
Azzå...Nej? Komfort före allt
Är du plattfot?
Ja :(
Spelade du bort en jättedyr och stor porslinskula i tredje klass mot Marcus Palmbergs skitfula och kantstötta kula bakom rampen?
Ja. FAN.
Har du någonsin haft ambitionen om att odla en kryddträdgård på ditt rum?
Ja men det gick åt helvete. Sedan dess håller jag mig gärna på tre mils avstånd från allt grönt och levande (två kaktusar har dock genom hård prövning fått uppehållstillstånd i mitt rum)


right?

Min teori är att allt kvinnoförtryck bottnar i det faktum att kvinnor kan slicka sig själva på bröstvårtan, män kan inte hantera den enorma avundsjuka som sedan uppkommer.

djupandas matilda, djupandas



in genom nästan, ut genom munnen

examination kristendom

Imorgon är det,
10ta
t3nta
tenta

Tänkte att jag skulle intervjua mig själv angående det fantastiska eventet som ska äga rum imorgon mellan klockan nio och ett.

-Matilda, finns det något du hellre skulle göra än att plugga hela dagen?

Ja, jag skulle tillexempel kunna tänka mig att dra ut en tand utan bedövning eller äta ett helt kålhuvud. Kanske rentav göra en maffig svanktatuering?

-Okej, hur känner du att tentan kommer gå?

*sjunger Bad med Michael Jackson*

-Vad skulle du helst göra, tentan eller ett beep-test?

Lätt tentan, lätt lätt lätt lätt. (Ångesten jag får av beep-test går inte att mäta sig med någon annan ångest. Jag känner mig som en jagad antilop och når vanligtvis inte ens upp till nivån som nyfödda bebis-getter gör)

-Har det här ämnesområdet fört dig närmare Gud?

Gud har aldrig varit såhär långt borta.

Intervjun avslutad.

...

Ibland skrattar jag högt för mig själv,
ångrar mig alltid i efterhand.
Det är ju obehagligt för i helvete.

badhigh5

Eventuell livskris kan ha satt käppar i blogghjulet,
tebax imorgon, glad som en ärta på grönbete.

Tänkte iallafall att jag skulle "ta kort på något kul"...
Alternativen var:

1. Mig själv (ho-ho, verkligen jättefantastisk kul)
2. En medalj som jag fick när jag sprang igelstaloppet och sedan säga att den i själva verket var från schack-SM 2001
3. En miniatyrgunghäst

Det slutade iallafall med min drömhund.







goddag

Gårdagen var tänkt att bli lugn och sansad, bag in box med titthål. Nu vet vi ju allihopa att det aldrig riktigt blir som man tänkt sig när en bag in box är inblandad, titthål eller ej. Vi mellanlandade på Park för en daquiri (eller två) och hamnade vid midnatt på någon slags tragisk Captain Morgan fest. Jag har hursomhelst träningsvärk i magen och i mungiporna, det brukar vara ett tecken på att kvällen var bra. Mungiporna gick dock på lågvarv imorse när klockan ringde halv 10 och jag skulle infinna mig på en gudstjänst klockan 11 (Det är en del av min tenta)(jag har alltså inte blivit frälst)(än) Min bakfylla förvärrades markant av alla Halleluja och uppståndna Jesus och kollektskrammel och entusiastiska psalmsångare.

Återgår härmed till mitt Jesus-fria, coca-coladrickande smått bakfulla tillstånd.

jag har fobi för folk med bacillskräck



Den här tröjan köpte min rocksister på Hultsfred 06, nu har den av någon anledning hamnat hemma hos mig, på min överkropp. OJRÅ. Mitt favoritminne från Hultsfred är när vi låg i gräset, Cardigans spelade You're the storm. Ett mindre gedigert minne var när Babyshambles anlände två timmar sent och gick på scenen halv 3 istället för halv 1, Pete Doherty var hög som ett Olsson. Irritationsmomentet när Lordi spelade Hard rock halleluja typ fem gånger (eftersom det var deras enda låt) och ingen ens ville höra den en enda gång. Det magiska i att Tiger Lou spelade You can't say no to me och frustrationen över att våra grannar stal alla våra tältpinnar, varje natt. Skratten när vi tog tillbaka det som tillhörde oss klockan tio på morgonen, deras tält pös obarmhärtigt ihop som en gammal heliumballong. Slagsmålsklubben klockan två på natten, ravetältet klockan 4 (Där vi på riktigt träffade Leif Pagrotsky)

Nu har jag övertygat mig själv, måste gå på festival i sommar.


OBS! Viktig lista

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det där?
"Den går under namnet tvåkällshypotesen och innebär alltså att Matteus"
(OBS, det är inte ett utdrag ur min favoritbok)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Mitt block som innehåller lite sånt här:



3. Vad var det senaste du såg på tv?
Djurräddarna på animal planet. En grävling dog, jag grät nästan.

4. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Thunder road med Bruce springsteen

5. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Tog bilen till Ica, handlade bland annat ruccola-sallad, inte för att jag visste hur det smakade, men det låter jävligt inne med ruccola.

6. Vad finns det på väggarna i rummet där du är nu? 
En tavla med Muhammed Ali på (Hade ni frågat för två år sedan hade jag svarat "En David Beckham-kalender")

7. Om du skulle få ändra EN sak i världen utan att ta hänsyn till politik eller skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle sätta Kurt Cobain på 20-lappen eller flytta alla pingviner från Sydpolen till Eskilstuna (Det är liksom nära, men inte för nära)

8. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
 "Jizus Christ, that's really something" (I min hjärna är Gud engelsktalande, ja) 

9. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Eh.. TOTALLY?

10. Har du någonsin blivit sårad av en kommentar du fått i bloggen?
Eh.. Vilka kommentarer tänker du på då?

11. Har du någonsin köpt ett tuggummi stort som en mandarin bara för att se om du får in hela i munnen?
Ja

12. Har du någonsin provat att snusa och sedan kräkts mängder du inte anade fick plats i din magsäck?
Ja

13. Har du någonsin gått fram och klämt en person på rumpan som du trodde att du kände men som du i själva verket inte kände?
Ja

14. Har du någonsin börjat gråta hysteriskt när du inte fått i mobilladdaren i eluttaget?
Ja. (Jag var i en halvjobbig psykisk svacka, okej?)

15. Har du någonsin på fullaste allvar bett en sjuksköterska om ett badkar fyllt till bredden med morfin?
Ja

16. Har du någonsin ätit ett pokémon-kort?
Nej, vilken sorts sjuk människa skulle göra det?

17. Har du någonsin drömt att du legat med han på kalaspuffspaketet?
Pass

(Det kan eventuellt vara så att dom 7 sista frågorna är en efterkonstruktion)




hej lovers

Jag slutade tugga tuggummi, tog tag i livet, lagade hemmagjorda burgare som jag bjöd mina vänner på. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, antingen en bok om historisk kristendom eller Carolina Gynnings självbiografi. Får se lite.


antal geniala saker jag åstadkommit den senaste timmen



1. Gjort en tuggummitatuering



2. Tuggat tuggummit

Jesus ain't my homeboy

Jag vet inte vem jag är mest trött på, Jesus eller Tiger Woods?

Just idag råkar jag lida av någon slags allvarlig koncentrationsstörning, har väl sammantaget pluggat i 56 sekunder sisådär. Känner en fenomenal ångest krypa runt i min högra hjärnhalva, det är jätteobehagligt.

Tänk att få vara en oryxantilop som står och softar i en avlägsen öken....tillexempel.


SÅJA

Min sodastream explodera
PANG så flög den i luften!
Jag kommer förmodligen aldrig bli mig själv igen

surt sa räven

Fick precis ett mail från Worldclass med budskapet att den som går ner mest i vikt under 8 veckor med hjälp av en PT vinner en resa till Thailand för två. Förra årets vinnare gick ner 28 kilo,guld och gröna skogar, YEY! Jag inser dock efter några få sekunders noggrann betänketid att jag förmodligen skulle reduceras till en blöt liten fläck av 28 kilos viktnedgång. Alla som inte har 28 kilo att undvara får alltså inte åka till Thailand?

Tråkig tjockistävling...

ärligt talat



Hur blek är inte jag?
Hur stor är inte min hand?

som ett brev på posten

Ibland vill jag ju inte alls studera på högskola, ibland vill jag ju bara jobba på ett lager och tråckla ihop en massa små lådor i en stor låda, alt. vara arbetslös. (Just den här känslan infinner sig gärna en vecka innan jättemaffig tenta)


HALLÅ

Loggar in på facebook, möts av: 

Robin Hasek Holmberg hahahahahahaha

Min spontana reaktion: VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ JÄVLA ROLIGT?!?! KAN DU FÖRKLARA DET?

Dålig dag idag.


lite sugen

Kände mig lite sugen på något, hittade till min stora glädje en påse pistage-nötter i ett skåp. Seger!
Påsen visar sig innehålla 340 skal och 3 nötter. Förlust.

tentaplugg

Vet ni vad som gör mig deprimerad?

Julevangeliet...

ÅHHHHHHHHHHHHH

Neeeej, inte kissa på grannens staket... igen
Neeeej, inte äta hästbajs
Neeeej, inte springa i 80 km/h tills flexikopplet tar slut och dra mattes axel ur led
Neeeej, inte sprätta grus i mattes ansikte
Neeeej, inte dra omkull matte på väl vald isfläck
Neeeej, inte äta chihuahua
Neeeej, inte rulla i älgkiss

Min hund är i trotsåldern.


tjaba

Dagen började dåligt med att jag var tvungen att ta om mina blodprover klockan sju. Att ta blodprov i sovande tillstånd medför vissa svårigheter, det är inget jag överhuvudtaget rekommenderar. Det hela slutade med ett blodkalas och åtta stick i högerhanden. Tur att jag sov, annars hade jag nog blivit jättearg. Blodproven skulle sedan levereras snabbt som attans, alltså fick jag bruuuuuuuuuum åka till Karolinska, dumpa proverna, blajja lite med personalen, sen bruuuuuuuuum tut-tut tillbaka hem. Hemskt givande dag det här.



(Jag som glad)(och jättekort)

framtiden...

I höst ska jag flytta från förorten till.. ja, till?

Prio 1 : Göteborg. (Det här alternativet kräver att någon på ett mirakulöst sätt trollar fram en lägenhet samt höjer mitt snittbetyg med cirka 0,5 poäng)...(någon?)

Tänkte nu redovisa vad jag vet om mina andra alternativ:

Falun- Silvergruva (koppargruva?)
Karlstad- ...
Sundsvall- Det är långt dit.
Halmstad- Känns jävligt Gyllene tider. Visst gör det?
Våsterås- Borde rimma på allingsås, men det gör det ju inte?
Jönköping- Kristendomens Mecka.

Det här känns inte bra. Inte bra alls.



på tal om märkligt

Sitter och läser kontaktannonserna i expressens söndagsbilaga. Hittar:

"Jag man söker en man, 60-75 år,
med någon form av uniform, ridbyxor
stövlar. Jag är 75+."

Är det ändå inte lite härligt att 80-åriga män söker 75-åriga män i ridbyxor?

Nu när jag verkligen tänker efter så, nej.

Alla vi som älskar bittert klappar nu

För en tid sedan citerade jag "Fick mina pensionssparpapper. Och precis som planerat måste jag dö tidigt." i bloggen. Upphovsmakaren blev av kommentarer att döma lite smått förgrömmad på mig, nu ger jag honom lite upprättelse för citatet-tjuveriet. Jag råkar ha en osunt förhärligande inställning till bittra människor, därav passar den här bloggen mig ypperligt : WWW.BLAJKEL.BLOGSPOT (obs versaler, viktigt)

Våren kom, sen gick den igen

Pendlar tafatt mellan att leta efter något att sysselsätta mina rastlösa händer med (dina är kanske i ett par jeansfickor nu?) att titta mig runtomkring, ögonen hittar inget av intresse att vila på. Blir lite ängslig och lite tom, anar en "mentos-i-cola-light"-känsla i magen. Vill hoppa i sängen, vill öppna en champagnekork, vill blåsa serpentiner, vill känna barfotamark under fötterna, vi klappa en kyckling, vill dansa i tyllkjol, vill kasta tusen fjärilspaljetter. Undrar vad som egentligen pågår.

Gary!

Får ibland en pervers lust att tatuera svampbob fyrkants snigel-kompis på låret.

Varför?

För att jag kan, antar jag.


Glad påsk!

Idag är det långfredag men jag har det inte ett dugg tråkigt. Kan väl inte påstå att jag har the time of my life heller... Håller på att baka en kladdkaka som påsk-diktatorn (min mamma) har beställt. Hon har även rakt av bestämt att jag ska infinna mig på tre påskmiddagar. Nu ska jag tydligen laga revbensspjäll... tjarå.

påskshot

Får ungefär 19 mail om dagen om diverse påskupptåg på antingen 550 eller The strip, det ena galnare än det andra! Jag får inte dricka. Varje gång jag loggar in på facebook går en del av min själ förlorad. Men ni som kan, SAVE YOURSELVES!

RSS 2.0