train song

Sommaren är officiellt finito. På gott och ont men mest på ont. In fact gör det ont i hela mig, så vi kan stryka gott. Det var dumt sagt. Det var inte elektronikens sommar för min del. Samtliga saker har gått sönder :
1. Min dator.
2. Min kamera (hände någon gång på en ö som ligger nära grekland)
3. Min plattång.

skolstart

Hur mycket ska jag sätta på att Sofia redan har siktet inställt på den stackars ettan som sitter längst till vänster i soffan på igelstavikens startsida? Jag brukar vara ganska säker på min sak. Nu återstår det bara att se, jag återkommer.

Pjays and popcorn

4 tjejer har pyjamasparty. Jag vet vad ni tänker, brunetter iklädda hotpants, svettigt kuddkrig. Ni får tänka om. Tänk mer 4 halvsunkiga brudar iklädda mjukisbyxor, med popcorn mellan tänderna. Det är mer oss, om man säger så. Fast, Emelies bröst är fortfarande stora. Don't worry, dom krymper nog inte i första taget.


sista helgen

Det hela började mindre övetygande på Copacabana (?) bar med några hundra förtidspensionärer. Vi fortsatte till däck 10 där kvällen varvades med razors och vevande till Boten Anna. Vi kunde konstatera att vi aldrig hade skådat ett dansgolv, fyllt till bredden med så många sorgliga puckon i alldeles för tighta kläder. Vi tog emot drinkar från 35-årig, tunnhårig bankman i illasittande kostym. Men vi tänkte, vad gör två groggluder till bland alla andra? Jag & Buller lyckades ha en galen natt bland bokstavligt talat galna människor. Vi rundade av vid halv 4 och sov väldigt dåligt.

I lördags var jag på en väldigt lång 18-årsfest. Den startade runt halv 8 och slutade runt halv 9 morgonen efter. Det var fan lång tid. Men kul hade vi. Det blev mycket kobajs, partytält, mashmallows, 90 korvar, 90 bröd och lägereld. Vid halv 10 kröp jag ner i en efterlängtad säng, med en efterlängtad person och sov väldigt dåligt.


bedrövligt

Nej, jag har inget internet.
Bloggen försummas.
Men nu ska jag på kryssning.

don't hate on me

alltså

Helt seriöst, ingen bryr sig om vilket lag Fredrik Ljungberg väljer att spela för.
Jag skulle kunna sträcka mig ännu längre,
säga att det inte spelar så stor roll huruvida han spelar fotboll.
Jag bryr mig inte om hur mycket han kostar.
Den stora frågan är : När ska han komma ut ur garderoben?


cause I adore you

Det här med att hela tiden behöva känna en massa saker är ett ganska besvärligt fenomen. Ibland skulle det kännas skönt att ha lika mycket känslor som en påse frysta räkor, åh det skulle passa mig så bra. Jag känner så mycket bra att det blir för mycket av det bra. (Vilket såklart är en överflödig sak att poängtera, ni blir säkert bara irriterade)

År 2002 (typ) hade jag namnsdag, believe it or not. Då fick jag "lunarhits" av min pappa. Förmodligen var det ett sätt för honom att skaffa sig en förståelse för mina ohälsosamma internetvanor. Allt med skivan var dåligt, förutom den här låten som ju är ganska fantastisk.



And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

tiger lou



Gammal, sådär gammal och bra och inte rix fm. 
Lite sådär Hultsfred06 också.
Halvt ronnabuss 4 gånger i veckan 06.

rix fm

Min arbetsplats är ett multinationellt dårhus där jag själv börjar smälta in, kanske tillochmed passa in. Jag sjunger Cara mia och you make me feel hela dagarna, detta då rix fm inte förstår sig på begreppet mångfald. Jag står där som i en musikalisk tvångströja med vidgade pupiller och ännu ett ELLÀ ELLÀ på tungan. Kanske börjar jag älska alla förlagda idol-deltagare som råkat få till det för en gångs skull. Det måste bli ändring på det här, CDON here i come. Melissa Horns skiva ska inhandlas, nu på en gång. Ett steg i rätt riktning.

Imorgon beger jag mig tillbaka till rix fm-land.
Förlorad till mainstreamens mainstream.

...


Någon att ty sig till,
när långa nätter inte blir som man vill


kvällens fest



soundtracket till mitt liv, haha.

snurrar runt i en stad som glöder

Dilemmat är :

Ramlarunt-fasoner, alt.
Let's dance+sourcream&onion-fasoner?

Men Södertälje är inte en stad som glöder. Det är ett skithål där folk kämpar så hårt för att känna sommaryran att allt blir medelmåttigt bra. Jag kunde behöva lite Västkusten anda, alt. lite charterparadis.










frejtag

Igår var en alldeles förträfflig kväll. Vi sjöng 99 luft balloons med Julian & Bruno, två tyskar.Jag undrade om de hade någon "ide´låda" i Tyskland och tyckte isåfall att man borde föreslå 99 luft balloons som den nya nationalsången. Jag tror inte att jag väntade på något svar. Så är det ofta med mig, jag frågar frågor och är mer intresserad av min egen fråga än om svaret. Negativ kvalité.

Imorse ringde Eken mig halv 6.
I ärlighetens namn tänkte jag svara.
Men råkade trycka på upptaget.
Liksom, halv 6.

RSS 2.0