i don't want what you want

Imorse hängde jag på gymmet med Idaho, omotiverad as hell. Sedan blev det Nancy's och sofia hängde på, tugga lite skit om det mesta. Hm, sen gick jag till apoteket, min favoritplats av alla favoritplatser, naat. Efter det gick jag in på allas favoritaffär H&M, mm. Precus innanför dörrarna hade dom ställningar med asfina nattlinnen och jag bah kastade mig över dom. Men sen kom jag på att jag aldrig använder nattlinne, att jag inte har någon att visa upp ett fint nattlinne för och att jag har för små bröst, så jag bestämde mig alltså för att det var time för att göra en bröstförstoring och skaffa mig en pojkvän, allt för det vackra nattlinnet. Gick runt på stan ett tag till för att köpa en födelsedagspresent till roberta, som faktiskt fyller år idag, grattis!

Jaja, hejdå.

kanye west brills for sale

http://www.shuttershadesonline.com/

crowded

åhnej, mitt akvarium är överbefolkat..

image100

oymatilda.blogg.se säger:

men alltså hur full du än är verkar det som så stavar du nästan alltid rätt i sms

oymatilda.blogg.se säger:

det är fan well done

robin. säger:
jag vet. men jag tror att det är för att jag typ sitter i 45 min och försöker få det bra...


åh onsdag

Jag sopade fan banan med den här onsdagen. Mest för att jag är LEDIG imorgon, förutom ett gymbesök men det ser jag mest som en social tillställning där man kan sitta och titta på folk som svettas föpr mycket för sitt eget bästa. Vi gör det a' la igelstastyle och är lediga på fredag också när vi ändå håller på.

Skoldagen gick väl... bra. På historian hann jag lyssna igenom hela mando diaos nya, som var helt okej. Det stora minuset var väl att jag missade ungefär allt som hände under romarriket. På geografin pratades det om lågtryck och högtryck och alla fattade allt förutom jag och Naosil verkade det som. Men efter halva lektionen förstod även Naosil så där satt jag ensam i skiten, shysst Naosil, verkligen tack. (jag tröstar mig med att det finns en möjlighet att inte sofia heller förstod, vi ligger på ungefär samma våglängd) På Samhället lånade jag hela tre böcker från bibblan om terroristorganisationen IRA. Notera att det även var dom tre första böckerna jag har lånat under min tid på igelsta. Nu låter det som att jag är topp 10 mest korkade människor i kommunen men fan, jag ägde på spanskaprovet måste jag få säga till mitt försvar...

Träningen gick som planerat, kickade ner två 86or (med snopp och håriga ben,dvs män) Eller nej, riktigt så var det inte men fan det kändes bra.

tröttsamma människa

Okej, jag har hittills tyckt att blondinbella har varit helt okej. Jag har än så länge inte funderat på att starta några hatklubbar på facebook. Men okej jag överskattade hennes intelligens... lite.
Hon skriver om päls, päls är en av få saker som gör mig riktigt upprörd. Hon skriver iaf : "Päls har i alla århundraden använts för att värma människor när det är kallt. Varför ska vi sluta upp med det nu? Det är som att säga att vi ska sluta äta kött för att man kan leva på bönor."

Jomen visst jag håller med! Jag tycker också att vi ska införa slavhandel igen, samt att kvinnor inte ska ha rösträtt. Tycker inte du det? Jag menar, så har det ju trots allt varit i århundranden...

Citat nummer 2 : "Det kan inte vara lätt att komma från ett bondsamhälle och slåss från underläge."

Åh, borde hon ens få vara ordförande i MUF? & ja ämnet blondinbella är uttjatat men hallå, kan någon bara ta ner människan på jorden och berätta att halva jordens befolkning redan lever på bönor? Men det är inte den halvan som släpper ut alla växthusgaser... Blir ju pinsamt upprörd.

tvsöndag

Jag & mamma delar ett intresse,  att titta på djur och dokumentärkanaler. Våra favoriter är animal-planet och tv4fakta. Nu ikväll gick det verkligen inget på tv så mamma tog upp tv-tidningen och kollade lite.

Mamma : Men om 10 minuter börjar "flodhästen Jessica" på animal planet ju
Jag : JAA!! Det tittar vi på!
Låtsaspappa : ehm ah jo okej jag byter nog tv nu... hejdå.

tvspelskväll

Åh det här blev en trög kväll. Har myst med Jens och Marcus framför ett playstation hela kvällen. Efter den upplevelsen kan jag väl äntligen slå fast att jag aldrig kommer förstå det här med Fifa. Inte för att jag tycker att det är tråkigt, utan för att jag helt enkelt inte förstår hur man gör. Alla mina gubbar bara lägger sig ner och liggtacklar hela tiden. Sen spelade vi Crash Bandicoot, en gammal goding och sen något bilspel. Nu är jag astrött och ska titta på Miami Ink, I'm lovin' it.

image99

tell me where you get that body from

Igår var det en fab tårtbjudning hos mickelito som fyllde 17, grattis pumpkin'! Efter det åkte jag hem till Jens och sov i hans säng en timme innan jag gick hem och sov. Vaknade imorse av misse som låg i mitt ansikte, typ. Då gick jag upp och bakade chokladmuffins. Alltså åh vad tråkigt.


hehe

image98

and if i fall, will you pick me up?

Okej, bågskytte räknas numera till topp 10 absolut tråkigaste saker jag har gjort. Blir dock fascinerad av folk som lever för något sånt där... eh, eller nej juste det blev jag inte heller.

Var på sjukan idag och när jag sitter och väntar i väntrummet kommer det in två clowner. Alltså okej, jag var redan på dåligt humör och två clowner var verkligen det sista jag behövde. Men tror ni inte den ena kommer fram till mig och börjar spela en jävla sång om blodprov, doktorer och sjukhus? Jag ville be dom att brinna i helvetet men såg istället bara ännu mer sur ut eftersom jag, tro det eller ej faktiskt är ganska ordentligt uppfostrad. Dom fattade vinken och drog snabbt som två pilar (pil.. hehe) Jag måste bara få klargöra för alla naiva människor där ute som aldrig har vistats under längre perioder på ett sjukhus att ni kan släppa eran fantasi om grey's anathomy och cityakuten. Det fungerar inte så. Sjukhus är hemska platser där oftast inga mirakel sker, det finns inga heta doktorer, inga otrohetsdraman och inga patienter som kommer till insikt om en massa viktiga saker i sjukhussängar. På sjukhus är människor sjuka och dör och mår dåligt. tack.

För att inte behöva absluta inlägget med en tragisk sanning så avslutar jag det med att berätta att jag vet vad mr. good-looking heter i min kickboxningsgrupp nu, Andreas. Alltså jag hoppas ni förstår vad jag sätter på spel här?! Läser någon därifrån det här kommer mitt liv sluta vara ett bra liv. Men nu spelar det ingen roll vad han heter för han hade diadem på sig idag.

sovgott!

i said burr, it's cold in here

okej, jag har tänkt på en sak, håll i er. Får det plats så pass många mynt i en tuggummi-automat att man kan få ut alla tuggummin? & nu snackar vi ingen liten mesig halvtom tuggummibehållare på coop-forum i Sickla som alla ungar i stan har snorat på. Nej, en major asstor och fin tuggummiautomat som fanns uppe vid Nancy's förrut, ni vet? Ah, bara en tanke. Det ska bli mitt nya projekt, samla enkronor, besöka närmaste automat och sen ba' hinka ut litervis med tuggummin tills min vridmekanism i handleden lider av en allvarlig förslitningsskada.

Veckans längsta dag är över, jag lever. Men imorse var jag så trött att jag försökte tvätta håret med tvål (det vet vi alla hur det brukar sluta.. ) plus att jag stängde in kissen i kylskåpet. Katter ska fan inte vara i kylskåp så han får faktiskt skylla sig själv tyckte jag men mamma ställde sig som vanligt på hans sida, så typiskt henne. Hennes nya älsklingsobjekt. Jag måste göra mig av med den på något sätt.

Imorgon ska jag utöva min favoritsport av alla favoritsporter... *trumvirvel* ... BÅGSKYTTE!
åhnej.

image97

puss

Idag var ingen rolig dag i skolan. Inleddes med styrketest och sen ett ganska svårt prov på idrottsmedecin. Alla dagar kan ju inte vara roliga right? Tur att jag har mitt crew i skolan, all cred till dom. Festade loss på en kebabtallrick med familjen (alltså alla fick varsin.. faktiskt) sen tog jag en långpromenad med Malin, som förövrigt har lagt ner sin blogg. Det gör mig lite ledsen i ögat men jag förlät henne när hon snubblade på frusen hästskit.

NU ÄR DET CHRISTINE!!!!

*<] :o) = dagens smiley


image96

sovgott alla, speciellt Bob SinClair

handlingsplan v. 47

okej, nu tänkte jag vara en härmapa och sno blondinbellas ascoola veckoplanering!

Handlingsplan v. 47


Skola/jobb- Helst så lite som möjligt. Jag och Sofia borde städa skåpet men det kan vi lika gärna göra efter jul. Jobba... nej, juste jag har inget jobb, alls.

Kärlek/relationer- Har varit singel i 99,9% av min livstid, känner att det är en livsstil som passar mig så jag kör på helt enkelt. Men, nej egentligen går det väl åt helvete (om jag ska vara ärlig mot er läsare)
 
Hälsa- Det är ju ändå jul snart så det spelar ju ingen roll hur mycket man tränar nu. Träning är till för nyårslöften...

Övrigt- Kolla på alla "one tree hill" avsnitt den här veckan, det är mitt mål men det kan ju såklart ändras. Vill också försöka hinna med att ta bort mitt nagellack, det börjar bli lite risigt.

Tack för mig, jag vet att ni älskar mig! pusspusspuss.

valentine

free music

Gammal vacker låt. 2004, någon?

Sitter och försöker plugga idrottsmedecin men det går väl som det alltid gör när jag ska plugga, fokus ligger på något helt annat. Just nu på tuggummin från Venezuela som jag tuggar, sånna som innehåller 80% skitfarliga färgämnen, I LOVE THEM! Dom har så fina färger och det känns som att dom smakar mycket mer än alla blekfisiga tuggummin i Sverige som man tuggar på i två minuter (i bästa fall) innan dom smakar frigolit. Skit i miljön och hälsan jag vill ha färg på mina tuggummin.

image95

rädda mig

Jag ska ge er ett smakprov ur texten jag jobbar med just nu :

I de autoritära staterna i södra Europa anslöt sig medelklassliberaler och nationaliser till hemliga carbonariloger under 1800-talets första decennier. Ordenssällskapen kan rimligtvis jämföras med det finmaskiga nätverk av oppositionella grupper av tongivande personligheter som tillsammans bildade den systemkritiska dissidentrörelsen under sovjetimperiet. Påven utfärdade ett flertal bannbullor mor frimureriet.

AHHH, döda mig. Okej, nu hatar jag terrorism mer (om möjligt) än innan. Vartifrån kom alla svåra ord?! Har dom alltid funnits där? Bannbullor, någon? Bannbullor och påven i samma mening låter ganska kinky... Gaaah. God bless wikipedia <3 Okej, dom har kanske inte alltid rätt men vafan jag tänker verkligen inte slösa en halvtimme extra av mitt liv för att slå upp ord i uppslagsböcker. Jag har redan slösat tillräckligt med tid på sånt onödigt crap.

puss.


newsfeed

Pontus Holmgren lost the high score in Crazy Taxi! Mikael Wennlund scored 66177 points in Crazy taxi and beat Pontus's previous record of 65815 points.

Nej fan jag vet inte om jag kan hantera det här.


facebook

News Feed :


Pontus Holmgren just scored 65815 points in Crazy taxi.

Jag känner att alla dessa viktiga nyhetsregn intresserar mig så himla mycket. Jaja, kvällen blev väldigt trevlig, trots att Sverige förlorade fotbollen (som för övrigt intresserade mig lika mycket som Pontus Holmgrens score i Crazy taxi) Fast jag åt nog lite för mycket godis för nu har jag ont i magen. & vi gjorde klart Shakespearefilmen, ska jag lägga ut den på youtube? hm...


bruce springsteen - radio nowhere

okej, ikväll tänker jag har såhär kul. Fast jag tänker vara lite snyggare. If that's possible...

image93

Aush. Jag känner att jag inte riktigt kommer till min fulla rätt på den här bilden. Men men, det finns värre bilder (tro mig) Snart kommer jens och då ska vi redigera Islam-filmen som vi har spelat in i skolan. Om det inte hade varit jag som hade varit pjnsmmast i filmen hade jag helt klart lagt upp den på youtube, men det skulle vara lika med socialt självmord. Jag skulle förmodligen aldrig få en pojkvän igen, eller en ny vän heller för den delen. Så ni kan ju drömma om att få se mig i turban, storgråtandes. However, ikväll hålls det middag i Hagaberg, mycket trevligt. 10 trevliga personer, god mat och allt som hör till.

puss.


fredagsklagerier

okej årets sämsta filmtitel är numera utsedd : Svalan, katten, rosen, döden. (Katten, hunden, kotten, döden.) Sen måste jag bara få klaga på ett visst beteende, folk som pratar jättehögt, väldigt osdiskret och om totalt ointressanta saker i mobiltelefonen på allmänna platser. Okej om personen är helt blåst och man kan tipsa tjuvlyssnat 10 gånger om men kärlekstjaffs och skvaller om att unknown köpte den väskan som unknown#2 egentligen ville ha på tradera räknas inte som tjuvlyssnat-material.

Något annat jag har tänkt på väldigt mycket på senare tid är att dom alltid höjer volymen på tv när det är reklam. Först trodde jag att det var ett av alla mina kromosomfel som spelade mig ett spratt, men icket. Det är tydligen fler som har uppmärksammat det här och det gör mig skitarg. Som i reklamen när dom sågar ner en yukka-palm med en motorsåg a lá tinnutusvolym på ett bankkontor med någon b-skådis (som gjorde sig bäst i skilda världar) Man vill inte kolla på reklam, men okej man förstår att den måste vara där annars har inte pissverige råd med fab program som heroes och sånt. Men jag kan höja på tvn själv om jag är kåt på b-skådisar som sågar ner plantor på bankkontor. tack för mig.

image92

badland

image90

image91

badland, mucho bra film.

måste bara få

lägga upp en bild på den här pinglan, pusspuss.

image89

när jag letade efter den här hittade en till bild som jag övervägde att lägga upp. En typ full.. eller nej vänta, ASPACKAD robin som sitter (som en ostbåge) på en plaststol med handen i mjukisbrallorna, utan tröja. Jag nästan dog men sen kom jag på att det kanske är lite väl taskigt. (det säger dock inte att jag aldrig kommer att lägga upp den,det handlar bara om när. den som lever får se)

skilsmässobarn

Okej, vi kanske inte tror på evig kärlek, vi kommer förmodligen knulla runt i hela våra liv i rädsla för att våran partner ska bedra oss alt. sluta älska oss, vi är inte konstruerade för att leva i monogami och förmodligen har vi dragit på oss en nästintill obefintlig hjärnskada någonstans, men jag menar det finns väl ingen dum jävel i dagens samhälle som fortfarande tror på evig kärlek iallafall. Vi är barnen Gud glömde, vi är de otrognas avkomma : skilsmässobarnen. Begreppet har dragit på sin en negativ klang, i min mening helt i onödan. Att vara ett skilsmässobarn är helt fantastiskt, man lever under nästintill ideala förhållanden. Jag menar vilken unge i en normalt funtad kärnfamilj får två påskägg? Vi skilsmässobarn får minst två. Ett av mamma, ett av pappa och förmodligen ett ur kategorin "dom enorma skuldkänslorna". Som skilsmässobarn måste man ju lära sig att utnyttja de oöndliga möjligheter som ges. "Jag får alltid ta sista bussen för pappa",  "men mamma betalade ju min klippning förra gången", där har vi det typiska "två-gånger-pengarna"-tricket som borde stå i vars skilsmässobarns manual. Du ber om pengar till samma sak två gånger, det ekonomiska överskottet kan du använda till att köpa öl, kondomer och andra dyra förbrukningsvaror som ingen jävel egentligen har någon lust att betala för överhuvudtaget.
 
En annan fördel med att ha skilda föräldrar är att risken för att båda dör i en bilolycka eller en flykrasch samtidigt är mindre än 0,0001% eftersom dom förmodligen alltid befinner på minst en mils avstånd ifrån varandra. Den här livsstilen förutsätter ju dock att dom skilda föräldrarna inte kommunicerar med varandra mer än 5 minuter i månaden över telefon och använder 4 av dom minutrarna till att uttrycka sitt hat för varandra. Annars skulle jag säga att det bara är att tuta och köra, glöm alla gamla lyckliga jular tillsammans, julen börjar ändå bli sådär lagom tråkig nu (tänk på det fördubblade antalet julklappar istället och var tacksam) Kom ihåg : dra alltid fördel av alla situationer.

the new adventures of old christine


-Joe had sex wih me, do you know what that means?!
-Ehm, he's blind? He lost a bet? You're the last woman on earth?

terror-onsdag

Okej, tjockt samhällsprov om terrorism på fredag. När vi började jag med ämnet tänkte jag att "ha, det kan väl inte vara så mycket. Ägna Al quaida en halvtimme och USA en halvtimme så är det ju klappat och klart". Eh, anar ni ens hur många terroristorganisationer och prylar det finns?! Många, kan jag då upplysa era ointelligenta små brains om. Det finns desstom typ 5 olika typer av terrorism... Bin Laden är ju bara en skit i gödselstacken när man läser om allt det här. Åhhh, ge mig styrka, snälla.

& förresten så måste alla rösta på Ida Wiremark!!!!! till Lucia alltså. & om ni inte röstar på Ida ska ni tamigfan rösta på Emma, ok? Nu måste jag återgå till terrorn av världen.

call on me

En fem ton tung sten har lättat från mitt hjärta. Matteprovet och engelskaprovet är gjort. Nu är det bara en tre ton tung sten kvar, åh förstår ni hur tung jag är. Samhällsprov på fredag. Helgen kan bli bra, mer hinner jag inte säga för nu börjar Christine. ciao.


sexy time

image88

ah, helgen. catrin mår precis lika illa som hon ser ut att göra.
Det är allt jag har att bjuda på idag.

Man I ended up with pockets full of dust
So I went on to Cleveland and I ended up insane
I bought a borrowed suit and learned to dance
I was spending money like the way it likes to rain

yes, sir

Har så jävla ont i handen, måste ha gjort något igår, som jag uppenbarligen inte kommer ihåg idag. Typ halkat på en isfläck eller en kiwi eller nått. Det här är förmodligen en av dom topp 10 segaste söndagarna i mitt liv. Synd bara att ett matteprov och ett samhällsprov väntar. åh.

my sweet carolina



Ännu en kväll när man ville ha allt man inte kunde få.
Ville ha allt som redan är taget av någon annan.
Ville vara på platser ingen annan varit på.
Önskade att man var speciell,
speciell tillsammans med någon.

Ingen kväll kommer någonsin bli så,
men vi kommer nog aldrig sluta försöka.

åhh. jobbig kväll.se

kommer ni ihåg hjalle oc heavy? dom där två dödstäntarna som var med i "på rymmen"?
Ni vet "vi tittar upp tittar ner vi ser Lasse kronér, vi titar hit tittar dit vi ser inte ett skit" trala la la.
jag vet att ni vet.

bleach - paper cuts

M : "Men åh om det inte händer något vad ska vi göra då?"
C : "Eh, jag vet inte. Mickis tycker vi ska bli fulla och bowla, hehe."

Jaha. Igår var jag med min cf-vän eric. Jag lagade middag och sen åt vi mest godis framför tvn. Imorse tittade vi på Doktor Snuggles och åt maltesers innan vi åkte in till Södertälje city, metropolernas metropol. Vid 3 fick Eric ta sitt pick och pack och dra hem ill knivsta där han hör hemma och så träffade jag catrin istället. Vi fikade på nancy's med mickis. Ikväll? hallå? eko?

:]

Jag hade längtat efter "du är vad du äter" typ hela dagen men så visar det sig att nähä det har vi bytt ut mot lyxfällan.

"du är vad du äter" VS. "lyxfällan"

Lyxfällan : totalt bortkastad tid, upprepad handling, dålig programidé
Du är vad du äter : fantastisk programidé, underbart fördriven tid, meningsfullt innehåll.

i am the party

Idag efter boxningspasset som var sisådär så åkte jag in till stan för att köpa en jacka. Jag gick heeeeeeeeeela vägen till fd. Gulan (som jag inte vet vad det heter nu). När jag ändå var där tänkte jag att jag kunde gå in på red devil när jag ändå höll på and so I did. Väl inne i affären fick jag allergiska utslag över hela kroppen. Canada goose-jackorna fyllde hela butiken och jag såg rött. Det stod en stackars liten kvinna vid disken som såg oförskämt nöjd ut över sitt nya inköp, jag ville bara springa fram (sådär i slowmotion) och rädda henne från canada goose-jackans förbannelse. Bli hennes frälsare som hon skulle prisa och komma ihåg hela livet, skicka tackkort och julkort så länge hon levde. Men, jag kände inte för att bli dagens hjälte idag också, så jag gick ut ur affären och svor lite över att den där jävla jackan aldrig vill dö, försvinna för evigt och kommas ihåg av alla som ett stort skämt. 

Kollade även in Cavallis kollektion för H&M, det fanns en fin klänning men jag kom fram till två saker.
1. Djurmönstrat är inte min grej, jag har väl inte hittat tigern i mig.. eller zebran.
2. H&M ska hålla sig till sina egna designers, då blir det billigt och enkelt och bra.
Det enda som är till kollektionens fördel är reklamen på TV.
Men sen så vet ju jag ganska lite om kläder också.

image86

alltså för den som inte förstår så är sista personen en tönt.

baby

Jag skulle egentligen skriva ett inlägg om en viktig sak men den saken får vänta. Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon ska jag först till gymmet och sen till söder och boxas med skolan. Sen ronna såklart också.

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
(But that's nothing new)


-apologize

...

image85

åhja.

men åh jag kommer verkligen inte på nått.

idag är jag totalt sinnesförvirrad.

oymatilda.blogg.se säger:

men alltså, gymmet är ju det sista stället man skulle gymma på, lökig och fan.. ush

jag menade ragga, åh. cp.


her morning elegance

Dagen började med ett gymbesök, ett oeffektivt sådant. Jag hatar verkligen att gymma på morgonen, jag har liksom mjölksyra i benen innan jag ens har börjat gymma och mina fötter väger minst 20 kilo var. & det finns ingen annan plats på jorden där klockan går så långsamt som det gör på gymmet, speciellt på löpbandet. Löpband är helt klart en tidsomställare. En minut känns som en halvtimme, vilket resulterar i att jag oftast bara springer i 3,5 minuter. Resten av dagen var ointressant, jag höll på att ramla i en stentrappa och slå huvudet av mig, men sofia ville inte höra på det örat, hon var ju mitt i sitt snack om en mycket intressant sms-konversation och jag bara avbröt henne med mitt ramlande...

Sen måste jag få bli lite irriterad på alla skönhetstips överallt. Fila fötterna, smörja kroppen, använda ansiktsmask bla bla bla varje dag?! Jag hinner fan knappt torka mig när jag har duschat!!! Jag blir nästan arg, skaffa er en hobby. Jag menar titta på mig, hur snygg är inte jag trots att jag inget gör något av det där? gah...

åh min bästa låt

free music

LOL

okej, kampsportskläder är inte det snyggaste, in fact , det är jävligt fult. Men så fick jag en vision om att hitta ett par stilrena kampsportsshorts att varva med mina långa (apfula) byxor. Den visionen krossades efter cirka 2 minuters surfande. Jag menar, HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT GÖRA ETT PAR SHORTS SOM ÄR SNYGGARE ÄN SÅ HÄR?!?! 

image84

Liksom, svenska flaggan goes kinesisk dagstidning.

babylonien

Kom nyss hem från träningen, the wanna-eat-object var där. Åh. Men det hjälpte inte så mycket när jag skulle hålla mittsen åt södertäljes starkaste brud (ah, i pippi långstrumps nivå) när vi körde tunga sparkar i 45 minuter. Min ena underarm har typ gått av, liksom hänger på en tråd...

Nu ska jag gå och läsa den otroligt spännande boken "brand new world". Hade säkert varit okej om den inte var på engelska, var skriven för 50 år sedan, handlar om genetik och när den förmodligen skulle hamna i guiness rekordbok under kategorin "bok med flest egenpåhittade substantiv". Så nej, den skulle nog inte vara bra på svenska heller. Jag och Sofia (Å) går mot en långsam död, jag önskar dig lycka till min vän.

time to sleep

alltså, för erat eget bästa hoppas jag verkligen att ni har lagt märke till min klocka? Åh jag bara känner er avundsjuka över mina ovärderliga skills. Nu nyser min katt och ser asförbannad ut, han är asarg ibland. I fredags anföll han Coffe i hallen. Det var väl allt jag ville säga.

image83

söndag

åh huvudvärk,huvudvärk huvudvärk
Att plugga terrorism ger mig huvudvärk, fast jag får mest huvudvärk av att det inte finns någon diskad osthyvel. Imorgon är det mysmåndag igen, inleds med en evighetslång geografilektion när minst 15% av klassen skolkar, 40% av klassen sover dregglandes på bordet och resterande 45% pillar sig i håret eller ritar kreativa modeller till alternativa självmordsfösök i sina annars tomma kollegieblock. Mellan lektionerna disskuteras helgens erövningar, alkoholintag och fester. Eller nej hoppsan nu blandade jag ju ihop igelsta med Colin le clair. Det jag menade var att vi mellan lektionerna disskuterar antalet mål i helgens hockeymatch, antalet röda kort och antalet kalorier vi har petat i oss under helgen, det var så det var ja.

på tal om kalorier...

image82

dumbo octopus

image81



dagens spellista

1. The hives - square one here i come
2. kent - min värld
3. timbaland - throw it on me (feat. the hives)
4. jaymay - you are the only 1
5. katie melua - just like heaven
6. nirvana - plateau

strike a pose little man

image78

hej, jag heter matilda och jag är en hiphop-dvärg...

& eh,
Postat av: Emelie-Marguerite

Har nu lagt upp en massa tips på bra ansiktsmasker! Intresserad ?
Checka min blogg, take care

inte intresserad av hemmagjorda ansiktsmasker.
Vill inte checka din blogg.
Take care? pff, suck me sideways...
Jag hatar sånna kommentarer,
det är lite som att få ett sms av comviq ;
"fredagar är glada glada dagar.." ni vet.


yo mackaflow

image77

åh kom hem din kalmar-slyna. nu.

mm, ge mig TTA, SMK och andra snygga saker

Hallå alltså kan ingen bara kicka fetaste grejen med snygga människor och TTA musik?
Nej juste jag glömde, vi bor ju i Södertälje, hoho.

Sen vill jag bara säga att om du inte har pengar så är det bättre att du säger det än att ignorera mig tusen gånger om. Det hela börjar bli väldigt pinsamt och jag kan inte längre räkna antalet gånger jag har hört "nej, fyfan vad dålig stil" under månaden som gått. Kom igen?

jaa det stämmer

åhh det händer så mkt att jag inte orkar berätta typ..

I onsdags var jag på maskerad och vara hip-hop-hoe/DJ. Anledningen till maskeraden var att Emelie fyllde år dagen efter. N'gloom, grattis igen! Igår käkade jag kinamat med favourite classmates+ sofie på full house, muy bien. Sen spårade allt och nu kommer hela brunnsäng tro att jag har herpes... Idag träffade jag Maia och det var mumsigt för det var så länge sen sist. Nu på kvällen har jag varit med jens och kollat på fredag hela veckan (hehe, jag vet Erik, det är så bra) Kan garanterat nominera det här till kategorin "årets sämsta blogginlägg". Jag vet att man inte vill läsa om var folk har gjort... shame on me.

RSS 2.0